تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 827 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر کنم باید کابل دیگه ای هم داشته باشه.نداشته باشه میشه خرید!
    یکی از دوستام داره میخواین بپرسم؟
    ترنسند و ای دی تا و ... هم هارد ضد ضربه دارن!
    چرا جلوی کامپیوتر اعتبار نداره؟! فقط یک کوچولو سرعتش کمتر از پشت کیس هست!
    البته برای پی سی های قدیمی و خاصی میتونه بیشتر باشه!!
    البته مزیت این هارد USB3 دار بودن که مثلا مدل صد ضربه ای دی تا بود فکر کنم USB3 نداره! میتونید به سایتشون نگاهی بندازید.
    ظاهرا فقط همین کابله!

ممنون میشم بپرسین.

پورتهای جلوی کیس من قطعی داره...برای وصل کردن هارد اصلا نمیشه روش حساب کرد.

این مدل usb3 و ضد ضربست...مدلای قدیمی (usb2) دو رنگ مشکی و قرمز دارن (زیباترن!)

دوستانی که این مدل رو دادن لطفا نظرشون رو بگن؟ + قیمت؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ظاهرا فقط همین کابله!

ممنون میشم بپرسین.

پورتهای جلوی کیس من قطعی داره...برای وصل کردن هارد اصلا نمیشه روش حساب کرد.

این مدل usb3 و ضد ضربست...مدلای قدیمی (usb2) دو رنگ مشکی و قرمز دارن (زیباترن!)

دوستانی که این مدل رو دادن لطفا نظرشون رو بگن؟ + قیمت؟

قیمتش دورور 100 110 هست.دوستم 101 خرید! البته 1 ماه پیش تو خرداد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نوشته شده توسط 23292329
    با سلام- بنده جديدا يك هارد اكسترنال سي گيت 1 ترابايت خريده ام (Seagate External Expansion 1T). رسيورم اين هارد را شناسايي مي كند( رسيور من iclass 9696 hdmi) ولي متاسفانه سينماي خانگي من( sony DAV-DZ940K) اين هارد را شناسايي نمي كند. چه كاري بايد انجام دهم تا سينماي خانگي من اين هارد را شناسايي كند.

نقل قول:
    نوشته شده توسط 23292329
    با سلام- لطفا اگر كسي در مورد موضوع گفته شده فوق اطلاعاتي دارد بيان نمايد
    سلام
    هاردتان هم که usb2 هست . اولین کار مطالعه دفترچه راهنمای سینمای خانگی هست تا درباره نحوه ساپورت از هارد مطلع بشید .
    ولی اکثر دستگاههایی غیر از pc و لپتاپ پارتیشن به فرمت fat32 رو ساپورت میکنن پیشنهادم اینه که یه پارتیشن به فرمت fat32 با حجم تقریبی 32 گیگ درست کنین . امتحان کنید ببینید جواب میده یا خیر .
    توضیح اینکه اولین پارتیشن فرمتش fat32 باشه !!!
    اگر جواب داد با نرم افزارهای پارتیشن بندی میزان حجمش رو بیشتر کنین مثلا تا 160 گیگ تا حدی که جواب بده .
    مثلا سینمای خانگی ما فرمت FAT32 رو با حداکثر حجم 160 گیگ میشناسه !!!

با سلام- با تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز مي خواستم به اطلاع برسانم با نرم افزار acronis كه معرفي نموديد بنده كل هارد يك ترابايتي خود را به فرمت fat32 تبديل نمودم و از اين طريق خوشبختانه هم رسيور و هم سينماي خانگي بنده هارد را شناسايي نمود . البته بنده يك دستگاه dvd player مدل مارشال دارم كه نمي دانم به چه دليلي اين دستگاه dvdplayer هارد را نمي شناسد . آيا مي توان كاري كرد تا دستگاه dvdplayer نير هارد را شناسايي كند يا خير؟

4. این کاربر از 23292329 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون من برام زیاد مهم نیست رو تلویزیون بشه یا نشه خوب یک فلش می گیرم
    ولی بیشتر اطلاعات کامپیوترم رو م یخوام روش بریزم که راحت بتونم بعدا به لب تاب یا کامپیوتر دیگران وصل کنم و از این حرف ها

خوب یک سوال سرعت کپی پیستش بالا بید منظورم همونی که usb3 بید و رو 2 هم می آید
    بعد یک چیزی نسبت به تکون های عادی مقاوم بید مثل هارد اینترنال البته فکر کنم مال من شانسی تکون می خوره و سالم مونده

بعدش یک سوال گرمای زیاد که به این هارد ها اسیب نمی روسنه و مدت های خیلی طولانی مثلا چندین ماه همیشه روشن باشه از این چیز ها مشکل نیست دیگه
    بعدش من همیشه توخرید هارد اینترنال بین وسترن دیجیتال و سیگیت هم می موندم الان واقعا می بینم نمی دونم کدوم بهتره شما این رو معرفی کردید سیگت با این تشکیلات و سرعت و خشگلی دو ترا چیزی داره ارزون تر
    اگه هر کدوم بهتر باشه بگو که بروم بگیرم (البته فکر کنم این هفته نشه دو هفته بعد وقت دارم تحقیق کنم )
    ممنون
    سلام
    سرعت usb3 كه غير قابل مقايسه با usb2 هست . خلاصه اگر هاردتان usb3 باشه ولي به پورت usb2 متصل كنين عمرا سرعتش از حد مجاز usb2 بيشتر بشه !!!

يكي از دشمن هارد گرما هست . بهتره كه از نرم افزارهاي كنترل كننده دماي هارد استفاده كنين . من از فن براي پايين نگه داشتن دماي هاردهام استفاده ميكنم !!!

در ساخت اين هارد هاي اكسترنال از همون هارد اينترنال استفاده شده ، همانطوريكه هارد هاي اينتنال نسبت به ضربه حساس هستن هارد هاي ااكسترنال هم نسبت به ضربه حساس هست . يعني زمانيكه هارد داره كار ميكنه كله به پا نشه

من كهwestern digital My Book Essential رو پيشنهاد ميدم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد 500 شما وسترن usb3 هست؟ با ----- چی... مشکل نداره؟

اینکه میگید برای سازگاری با هارد به راهنمای tv مراجعه کنید..کدوم بخشش منظورتونه؟
    نه سيگيت مدل گوفلكس با اينترفيس Usb2 هست . من اين هارد رو براي ps3 خريده بودم . اين كنسول بازي با usb3 مشكل داره به همين دليل usb2 خريدم !!!

منظور من دفترچه راهنماي TV هست كه بصورت كتاب چاپ ميشه .
    بعنوان مثال نمونه دفترجه راهنماي سينماي خانگي ما (الته قسمت پايينش اسكن نشده كه درباره FAT بودن توضيح داده !!!)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نوشته شده توسط 23292329
    با سلام- بنده جديدا يك هارد اكسترنال سي گيت 1 ترابايت خريده ام (Seagate External Expansion 1T). رسيورم اين هارد را شناسايي مي كند( رسيور من iclass 9696 hdmi) ولي متاسفانه سينماي خانگي من( sony DAV-DZ940K) اين هارد را شناسايي نمي كند. چه كاري بايد انجام دهم تا سينماي خانگي من اين هارد را شناسايي كند.

نقل قول:
    نوشته شده توسط 23292329
    با سلام- لطفا اگر كسي در مورد موضوع گفته شده فوق اطلاعاتي دارد بيان نمايد
    سلام
    هاردتان هم که usb2 هست . اولین کار مطالعه دفترچه راهنمای سینمای خانگی هست تا درباره نحوه ساپورت از هارد مطلع بشید .
    ولی اکثر دستگاههایی غیر از pc و لپتاپ پارتیشن به فرمت fat32 رو ساپورت میکنن پیشنهادم اینه که یه پارتیشن به فرمت fat32 با حجم تقریبی 32 گیگ درست کنین . امتحان کنید ببینید جواب میده یا خیر .
    توضیح اینکه اولین پارتیشن فرمتش fat32 باشه !!!
    اگر جواب داد با نرم افزارهای پارتیشن بندی میزان حجمش رو بیشتر کنین مثلا تا 160 گیگ تا حدی که جواب بده .
    مثلا سینمای خانگی ما فرمت FAT32 رو با حداکثر حجم 160 گیگ میشناسه !!!

با سلام- با تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز مي خواستم به اطلاع برسانم با نرم افزار acronis كه معرفي نموديد بنده كل هارد يك ترابايتي خود را به فرمت fat32 تبديل نمودم و از اين طريق خوشبختانه هم رسيور و هم سينماي خانگي بنده هارد را شناسايي نمود . البته بنده يك دستگاه dvd player مدل مارشال دارم كه نمي دانم به چه دليلي اين دستگاه dvdplayer هارد را نمي شناسد . آيا مي توان كاري كرد تا دستگاه dvdplayer نير هارد را شناسايي كند يا خير؟
    يه پيشنهاد ديگه !!!
    شما كلا هارد رو كه يك ترا بود FAT32 كردين . بهتره كه يه پارتيشن 100 يا حداكثر 160 گيگ بسازيد و سپس fat32 كنيد .
    البته قول نميدم مشكل dvdplayer حل بشه !!!

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

سلام
    سرعت usb3 كه غير قابل مقايسه با usb2 هست . خلاصه اگر هاردتان usb3 باشه ولي به پورت usb2 متصل كنين عمرا سرعتش از حد مجاز usb2 بيشتر بشه !!!

يكي از دشمن هارد گرما هست . بهتره كه از نرم افزارهاي كنترل كننده دماي هارد استفاده كنين . من از فن براي پايين نگه داشتن دماي هاردهام استفاده ميكنم !!!

در ساخت اين هارد هاي اكسترنال از همون هارد اينترنال استفاده شده ، همانطوريكه هارد هاي اينتنال نسبت به ضربه حساس هستن هارد هاي ااكسترنال هم نسبت به ضربه حساس هست . يعني زمانيكه هارد داره كار ميكنه كله به پا نشه

من كهwestern digital My Book Essential رو پيشنهاد ميدم

اوخ دستت درد نکنه
    واقعا این چیز هایی که می گید عالی بید
    یک چیزی فقط می خواستم
    این وسترن دیجیتال رو که گذاشتید و دیدم
    می شه سیگیت 2 ترا هم بزارید ببنم
    بعد شنیدم که سگیت با یک پایه وصل میشه و وقتی یو اس بی 3 رو خواستی پایه اش روو عوض می کنی
    خوب وسترن دیجیتال نظرم رو جلب کرده دو سه روزه دیگه مونده تا بروم بگیرم می خوام حسابی دلم رو قرص کنم ممنون می شوم
    خوب یک فن هم باهاش بگیرم بد نیست بذارم کنارش خونکش کنه

10. این کاربر از leon scott kendy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اول از همه یه تشکر از کاربر ata بکنم که انصافا داره بدون هیچ چشم داشتی اطلاعاتش رو در اختیار ما میزاره.
    امروز رفتم یه هارد adata دیدم 1 ترا بود.مدلش clasic ch94 بود و قیمتش 150.
    یه مدل دیگه بود با نام wd elements se که قیمتش 138 بود.
    یه مدل دیگه بود که دسکتاپی بود.سگیت بود و روش زده بود freeag goflex 1T .قیمتش هم 110 بود.
    تو مدلهای پرتابل دو مدل اولی خوب هستن؟البته روشون نزده بود که usb3 رو ساپورت میکنن.
    و همچنین تو دسکتاپی ها این مدل سیگیت خوبه؟

12. 2 کاربر از saeedss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوخ دستت درد نکنه
    واقعا این چیز هایی که می گید عالی بید
    یک چیزی فقط می خواستم
    این وسترن دیجیتال رو که گذاشتید و دیدم
    می شه سیگیت 2 ترا هم بزارید ببنم
    بعد شنیدم که سگیت با یک پایه وصل میشه و وقتی یو اس بی 3 رو خواستی پایه اش روو عوض می کنی
    خوب وسترن دیجیتال نظرم رو جلب کرده دو سه روزه دیگه مونده تا بروم بگیرم می خوام حسابی دلم رو قرص کنم ممنون می شوم
    خوب یک فن هم باهاش بگیرم بد نیست بذارم کنارش خونکش کنه
    سلام
    اسم اون پایه ، کارتریچ یا آداپتر هست .
    از اونجایی که بعضی ها اونو با آداپتور برق اشتباه میگیرن تصمیم گرفتم که دیگه اسمی از آداپتر نیارم و کارتریج بگم .
    کارتریج سیگیت که قابل جدا شدنه در عکس زیر

اگر خواستید سیگیت رو بخرید با کارتریج usb3 بخرید یعنی روی جعبه اش مینویسه که به چه نوع کارتریجی همراه هست .
    اگر با کارتریج با usb3 بخرید نه تنها میتونه usb2 کار کنه بلکه در آینده هم نیازی به ارتقا ندارید . ضمنا کارتریج firewire هم برای سیستمهای اپل مکینتاش هم موجوده (جداگانه باید بخرید). حتی میتونین با کندن کارتریج از هارد مثل هارد اینترنال و به صورت sata استفاده کنین.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول از همه یه تشکر از کاربر ata بکنم که انصافا داره بدون هیچ چشم داشتی اطلاعاتش رو در اختیار ما میزاره.
    امروز رفتم یه هارد adata دیدم 1 ترا بود.مدلش clasic ch94 بود و قیمتش 150.
    یه مدل دیگه بود با نام wd elements se که قیمتش 138 بود.
    یه مدل دیگه بود که دسکتاپی بود.سگیت بود و روش زده بود freeag goflex 1T .قیمتش هم 110 بود.
    تو مدلهای پرتابل دو مدل اولی خوب هستن؟البته روشون نزده بود که usb3 رو ساپورت میکنن.
    و همچنین تو دسکتاپی ها این مدل سیگیت خوبه؟
    ممنون
    هارد پرتابل wd elements se دارای اینترفیس usb3 هم هست اما پیشنهادم اینه که اگر میتونین سایر مدلهای پرتابل وسترن مثلا My Passport Essential SE یا My Passport Essential رو بخرید چون مدل های المنت نرم افزاری برای قفل گذاری و بک آپ گیری نداره . برخی از کاربران ، هارد وسترن رو فقط برای اینکه نرم افزار قفل گذاری داره میخرن . جالب اینجاست که هارد سیگیت نرم افزار قفل گذاری نداره !!!

هارد مدل clasic ch94 دارای اینترفیس usb2 هست .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درباره هارد سیگیت دسکتاپی مدل گوفلکس ظاهرا مشکل خاموش نشدن حتی وقتی سیستم خاموش باشه رو داره ، حالا من نمیدونم این مشکل حل شده یا خیر . دوستانی که هارد سیگیت مدل گوفلکس دسکتاپی دارن لطفا نظر بدن !!!

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •