تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 252 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من کاری به استقلال ندارم

منظور من تحلیل شما و دوستانتون هست
    مطمئنا اگه استقلال تراکتور رو برده بود و یا سپاهان نفت رو نبرده بود جلوی پرسپولیس و سایپا اینطور بازی نمیکرد و خیلی چیزها تغییر میکرد

پس این حرفها و تحلیل ها همین طعنه ها رو هم خواهد داشت
    اید دیگه از اون پست ها بودا
    یعنی شما می خواهید بگید که در مقابل مثلا پرسپولیس سر سری بازی کرد ؟اون هم این دو که به خون هم تشنه هستند؟بعدش هم تیم سایپا امروز با عشق و انگیزه جلو سپاهان بازی کرد .دیدید که در دقایق اخر تیم سپاهان اکثر بازیکنای اصلیش استفاده کرد ولی باز جواب نداد.
    پس خواهشا به پست هایی که میدید یه کم توجه کنید تا مزحکه پست های خود نشوید......
    بله ، بازیکن قدیمی زیاد داشت که اونا رو میشه گفت عاشق تیم بودن اما هوادار خیر!
    شیرودی رو نمی دونم ، ولی توی دستگردی ، به جز سربازای نیروی انتظامی یادم نمیاد تماشاگری داشته باشه
    خدا رحمت کنه پاس تهران رو ، میتونست تیم وجهه داری بشه!
    پیکان هم که هیچ!
    حالا شما مطمئنی موقعی که داشتی پستت رو می نوشتی ، در مورد لیگ ایران و این 2 تیم بود؟؟
    شما فک کنم تیمی مث پاس رو با تیم دیگه ای اشتب گرفته باشی.
    تیم پاس همیشه جزو سه تیم برتر کشور بود تا زمانی که قهر عمومی با فوتبال رخ نداده بود که احتمالا اطلاعات شما از اون زمان به بعد هست گویا...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما فک کنم تیمی مث پاس رو با تیم دیگه ای اشتب گرفته باشی.
    تیم پاس همیشه جزو سه تیم برتر کشور بود تا زمانی که قهر عمومی با فوتبال رخ نداده بود که احتمالا اطلاعات شما از اون زمان به بعد هست گویا...
    در اینکه تیم پاس جز سه قدرت برتر لیگ بود ، شکی نیست
    معمولا میگفتن قطب سوم ایران!
    ولی چه ربطی داره؟
    به نظر میرسه شما فوتبال ایران رو با اروپا اشتباه گرفته اید
    به عنوان يه پرسپوليسي درباره نتيجه قاطع در روز پاياني فقط ميتونم بگم :
    كاشاني و دارو دسته اش نبودن پرسپوليس آرامش داشت
    به عنوان یه پرسپولیسی ، اگه کاشانی و دار و دسته اش نبودن و کریم انصاری فرد و عقیلی و حسینی و رحمتی و خلعتبری و حاج صفی (کلا تیم ملی) جذب این تیم شده بودن ، الان قهرمان بود
    هر چند علی دایی اینقدر هنرمند هست که با وجود اینا ، توی مقدماتی جام جهانی از بین 5 تیم ، چهارم شد
    یه زمانی پرسپولیس 8 9 تا بازیکن به تیم ملی میداد ، حالا برعکس شده ، جناب اسطوره 7 8 تا بازیکن ملی میخواسته

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شخصا برای سقوط پاس خوشحال شدم

تیمی که زیر نفوذ ارگان خاصی هست و با شعارهای سیاسی قصد خود شیرینی داشت
    قویترین و محکمترین استدلالی بود که تا به حال تو عمرم دیده بودم!!!!!

یه زمانی پرسپولیس 8 9 تا بازیکن به تیم ملی میداد ، حالا برعکس شده ، جناب اسطوره 7 8 تا بازیکن ملی میخواسته
    آی گل گفتی.باید با طلا نوشت این حرفتو
    Last edited by وین رونی; 20-05-2011 at 21:26.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

اید دیگه از اون پست ها بودا
    یعنی شما می خواهید بگید که در مقابل مثلا پرسپولیس سر سری بازی کرد ؟اون هم این دو که به خون هم تشنه هستند؟بعدش هم تیم سایپا امروز با عشق و انگیزه جلو سپاهان بازی کرد .دیدید که در دقایق اخر تیم سپاهان اکثر بازیکنای اصلیش استفاده کرد ولی باز جواب نداد.
    پس خواهشا به پست هایی که میدید یه کم توجه کنید تا مزحکه پست های خود نشوید......
    کلا ادب از پست شما میباره و نیازی نمیبینم با شما بحث کنم

قویترین و محکمترین استدلالی بود که تا به حال تو عمرم دیده بودم!!!!!
    استدلالی برای سقوط نبود فقط دلیل خوشحالی من از بابت سقوط بود
    پس نیازی نیست به دلیل برداشت غلط اقدام به تمسخر کنید

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته
    به قول این گزارشگره اگه بازی تراکتورسازی رو برده بودین الان قهرمان بودید!
    جدا تحلیل زیبایی بود و به قول اون دوستمون فوق کنکوری!
    ما کاری به اگه اگه ها نداریم.اگه بازیه برده جلو ذوب اهنو(چه رفت چه برگشت)با باختومساوی عوض نمیکردیم
    چندین بازی پشت سره هممون تو ازادیو امتیاز از دست نمیدادیم......اگه اگه ها زیاده و خیلی هم مسخره
    ما برایه قهرمانی تیمو نبسته بودیمو انتظار قهرمانی رو هم نداشتیم.تیمی که اوله فصلی که سپاهان داشت ستاره جمع میکرد فقط 5 تا بازیکن داشتو یه تدارکاتچی ما فقط میخواستیم یکی تیمو جمعو جور کنه.هیچکی جراته این ریسکو نداشت که حاجی اومدو مظلومی رو اورد.پرویز همون اول قوله نایب قهرمانیو داد که بهشم عمل کرد(ولی میتونستیم قهرمان بشیم اگه پرویز هدفش فقط سهمیه نبود).ناصر خان همون فصل شروع نشده گفته بود امسال سپاهان قهرمانه.ولی اخر فصل دیدید که اختلاف شد یک امتیاز

............

بهتره خودمونم گول نزنیم که سپاهان جلو پرسپولیس بازیه اصلیشو نکرد
    .زورش به پرسپولیس نرسید شما جوری حرف میزنی انگار پرسپولیس یه تیمه دستو پا بستس که سپاهان ارزشی نداشت براش بردنه این بازی.ولی جلویه سایپا خواست بگه اره ذخیره هایه سپاهانم میتونن ببرن.چند تا ذخیره انداخت تو بازی که اگه برد بگه با ذخیره ها بردیم اگه باختم همین حرفه شمارو بزنن.نیمه دومم که بازیکنایه اصلیشو اورد تو.....

ستاره هایه استقلالو جمع کردین اونم تو دقیقه 90 (اینا همه سیاسته)که استقلال نتونه یارگیری کنه اینا همش کاره ژنراله میخواست تکو تنها تو لیگ بتازه بره جلو ولی اخرش با تفاوته یک امتیاز قهرمان شدینو ذوب اهنتون پایینه استقلاله بحران زده ی اوله فصل موند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کلا ادب از پست شما میباره و نیازی نمیبینم با شما بحث کنم

استدلالی برای سقوط نبود فقط دلیل خوشحالی من از بابت سقوط بود
    پس نیازی نیست به دلیل برداشت غلط اقدام به تمسخر کنید
    می فرمودید این دلیل خوشحالی است تا ما هم به بیراهه نمی رفتیم(دارم مختار می بینم اینجوری صحبت می کنم )
    خب پس بهتره بگم عجیب ترین و جالبترین دلیل خوشحالی برای سقوط تیمی بود که تا به حال دیده بودم!!
    Last edited by وین رونی; 20-05-2011 at 21:49.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

درسته
    واقعا سپاهان حق استقلال رو خورده!

امسال اشتباهات داوری که به نفع استقلال شد 2 برابر پارسال سپاهان بود اما همین باشگاه استقلال پارسال از هر بلندگویی استفاده کرد و خواست قهرمانی سپاهان رو زیر سوال ببره امسال صداش در نمیاد
    حالا کاری با مابقی بیانیه هایی که علیه سپاهان هر هفته بیرون میده نداریم

این نزدیک شدن استقلال هم به سپاهان بیشتر اشتباهات سپاهان بوده تا بهتر بودن استقلال

والا پارسال که هر دو تیم اصفهانی اول و دوم شدن ما انقدر زیر زیر نکردیم که شما میکنید!

کلا باز هم خوشحالم که سپاهان و ذوب آهن انقدر بزرگ هستند که رسیدن به 1 2 امتیاز اختلاف باهاشون انقدر افتخار و سر و صدا داره!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به عنوان یه پرسپولیسی ، اگه کاشانی و دار و دسته اش نبودن و کریم انصاری فرد و عقیلی و حسینی و رحمتی و خلعتبری و حاج صفی (کلا تیم ملی) جذب این تیم شده بودن ، الان قهرمان بود
    هر چند علی دایی اینقدر هنرمند هست که با وجود اینا ، توی مقدماتی جام جهانی از بین 5 تیم ، چهارم شد
    من حرفي از قهرماني و بازيكنهايي كه شما اسمشون رو گفتين نزدم كه شما اينجوري جواب ميدين
    لطفا با دقت بيشتري پستها رو بخونيد

پروفشنال masoud71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من استقلالی هستم
    حق سپاهان قهرمانی بود

امیر قلعه نوعی آدم بزرگیه
    این که داوری اینطور بود و ...... برای همه شرایط یکسان بوده

سعی کنیم زحمات سالیان دوستانمون رو توی دو دقیقه زیر سوال نبریم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض قلعه‌نويي: با كارهاي غيراخلاقي مي‌خواهند حذف شدنشان را توجيه كنند

سرمربي سپاهان در واکنش به اتفاقات رخ داده بين او و مظلومي گفت: آنها مي‌خواهند با اين کار غيراخلاقي قهرمان نشدن و حذف شدنشان را توجيه کنند.

امير قلعه‌نويي پس از قهرماني سپاهان در ليگ برتر اظهار داشت: در دو ماه اخير تحت فشار بوديم. بعضا اتفاق مي‌افتد در 10 روز سه بازي انجام مي‌داديم و همه مي‌دانيد که روز سه‌شنبه هم بازي سختي مقابل بنياد کار داريم به همين دليل به يکسري‌ها امروز استراحت داديم اما همين امروز هم بازيکنان انگيزه داشتند.

وي درباره برگزاري جشن قهرماني در ورزشگاه انقلاب کرج گفت: جا دارد به مسئولان هيات فوتبال کرج خسته نباشيد بگويم. حتما قوانين اين طور است که بايد قهرماني در روز آخر جشن گرفته شود.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سؤال که آيا در سپاهان مي‌ماند يا خير، اظهار داشت: اگر من را بخواهند مي‌مانم و من براي ماندن دو شرط گذاشتم اول حفظ بازيکنان مورد نياز و دوم جذب 5-6 بازيکن ديگر چرا که مي‌خواهيم هم براي سومين بار متوالي قهرمان شويم و هم در آسيا حضور پرقدرتي داشته باشيم.

وي درباره تشويق از سوي شماري از هواداران منتسب به استقلال گفت: حتما مي‌گويند به آنها پول دادم که من را تشويق کنند. من از همه آنها ممنون هستم. طرفداران استقلال به گردن من خيلي حق دارند اما نبايد از حمايت‌هاي هواداران سپاهان هم بگذرم. آنها در اين دو سال من را مورد حمايت قرار دادند و حتي در بعضي هفته‌ها ما را تحمل کردند.

سرمربي سپاهان درباره درگيري لفظي چند روز اخيرش با پرويز مظلومي گفت: من با کسي درگيري لفظي ندارم و کار خودم را انجام مي‌دهم. 4-5 هفته پيش مصاحبه و از مظلومي و فتح‌الله زاده حمايت کردم اما وقتي ما قهرمان مي‌شويم و استقلال از ليگ قهرمانان آسيا حذف مي‌شود اين حرف‌ها مطرح مي‌شود چيزي جز انحراف فکري نيست. همين که شما خبرنگاران هم اين سؤال را از من مي‌پرسيد نشان مي‌دهد که آنها به هدف خود رسيده‌اند و مي‌خواهند با اين کار غيراخلاقي قهرمان نشدن و حذف شدنشان را توجيه کنند. من دو ماه پيش مصاحبه کردم و گفتم به استقلال نمي‌آيم. ديگر نمي‌دانم به جز زبان فارسي به چه زباني ديگري اين را بگويم.

وي ادامه داد: هر کس هر حرفي مي‌زند به خودش مربوط است. آنها مي‌خواهند با کار غيراخلاقي مردم آگاه را انحراف فکري دهند. من وارد اين مسائل نمي‌شوم و مردم هم فريب نمي‌خورند. فتح‌الله‌زاده امسال تيم خوبي را در کمترين زمان بست و با اين تيم راحت مي‌توان تا 3-4 سال براي هر تيمي دردسر درست کرد. من زماني که با تيم ملي با کره جنوبي باختم گفتم مقصرم و دنبال مقصر نگشتم و نگفتم بازيکن مقصر است.

قلعه‌نويي خاطرنشان کرد: قبل از هر چيز اين قهرماني را به کارگران فولاد مبارکه تبريک مي‌گويم. آنها زحمتکشان اصلي هستند.

سرمربي سپاهان در پاسخ به سؤال يکي از خبرنگاران که چرا امروز از بازيکنان اصلي استفاده نکرده در حالي که شرايط در پايين جدول حساس بوده گفت: شما هميشه از اين سؤالات حاشيه‌اي مي‌کنيد و مي‌خواهيد جشن قهرماني را خراب کنيد. سرمربي سپاهان از ادامه صحبت با اين خبرنگار امتناع کرد.

varzesh3.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •