تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 421 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام . مطالب مربوط به باتری خیلی خوب بود و من از این روش هایی که گفتین استفاده می کنم اما برخی از دوستان کار کشته میگن که حتی موقعی که باتری پر میشه باز هم مقدار اندکی از قدرت باتری کاسته میشه یعنی به نظر اونا بهتر اینه که کلا باتری را در یه جای خنک و دور از رطوبت نگه دارین . اما باید مواظب قطعی برق هم باشین دیگه !
    من کم کم دارم با قدرت گرافیکش حال می کنم واقعا خیلی خوبه و در زمانی که بیشترین فشار گرافیکی و کلا سخت افزاری بر روی سیستم است دماش بالاتر از 47 نمیره !یعنی اگر کول پد هم داشته باشین زیاد از این بابت نگرانی نخواهیم داشت !
    من از تبریز گرفتم با کانفیگ : i3 2.40 , ATI 5650 , 500G , ولی رمشو 2 انتخاب کردم یعنی 4 بود و پیش خودم یکیشو در آورد ! علت داشت ! جون قیمت بدون رم می شد 7.650.00 ولی با رم میشد 9.000.000 در حالی که همین دو گیگ بیرون 900.000 بود . به همین دلیل با مشورت دوستم رم پایینو را انتخاب کردم !!! در کل این سیستم با دو سال گارانتی تعویض + بیمه و یک سال گارانتی بین المللی 8.500.000 شد ! من که ازش راضیم و نسبت به لب تاب قبلیم خیلی خوب و خوش دسته ! چند تا اشکال خیلی کوجیگ داره اما نسبت به توانایی هاش خیلی سرتره !

2. 3 کاربر از AAKOJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    مبارکه
    با چه گارانتی گرفتید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

سلام . مطالب مربوط به باتری خیلی خوب بود و من از این روش هایی که گفتین استفاده می کنم اما برخی از دوستان کار کشته میگن که حتی موقعی که باتری پر میشه باز هم مقدار اندکی از قدرت باتری کاسته میشه یعنی به نظر اونا بهتر اینه که کلا باتری را در یه جای خنک و دور از رطوبت نگه دارین . اما باید مواظب قطعی برق هم باشین دیگه !
    من کم کم دارم با قدرت گرافیکش حال می کنم واقعا خیلی خوبه و در زمانی که بیشترین فشار گرافیکی و کلا سخت افزاری بر روی سیستم است دماش بالاتر از 47 نمیره !یعنی اگر کول پد هم داشته باشین زیاد از این بابت نگرانی نخواهیم داشت !
    من از تبریز گرفتم با کانفیگ : i3 2.40 , ATI 5650 , 500G , ولی رمشو 2 انتخاب کردم یعنی 4 بود و پیش خودم یکیشو در آورد ! علت داشت ! جون قیمت بدون رم می شد 7.650.00 ولی با رم میشد 9.000.000 در حالی که همین دو گیگ بیرون 900.000 بود . به همین دلیل با مشورت دوستم رم پایینو را انتخاب کردم !!! در کل این سیستم با دو سال گارانتی تعویض + بیمه و یک سال گارانتی بین المللی 8.500.000 شد ! من که ازش راضیم و نسبت به لب تاب قبلیم خیلی خوب و خوش دسته ! چند تا اشکال خیلی کوجیگ داره اما نسبت به توانایی هاش خیلی سرتره !
    سلام رفیق
    مبارکه

تجربه نشون داده که شما هرجقدم که با باطری بد تا کنی با وقتی که 24 ساعت مواظبش باشی تفاوت خرابیش 1 ماهه

دستگاه ها در خدمت ما هستند نه ما در خدمت اونا. بیخیال باطری شو. هروقت خواستی باهاش کار کن فقط مواظب باش که کاملا" دشارژ نشه همین! دیگه هم نمیخواد نگرانش باشی

40 50 تومن ار/زش اینقدر زجرو نداره

اون سیستمی که شما میگی احتمالا" i5 بوده نه i3 چون تفاوت قیمت اینقدرا هم نیس

5. 3 کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام، من قصد دارم n5010 بگیرم...

- میشه انتخاب کرد بدون ویندوز باشه، که ارزون تر دربیاد؟
    -بدون ویندوز چقدر ارزون تره ؟ اگه با ویندوز بگیرم، دی-وی-دی ویندوز ارجینال هم میدن؟
    -کارت گرافیکش بالاخره 550v هست یا 4650 ؟
    -رنگش تو قیمتش تاثیری نداره ؟ (من گوجه ای می پسندم)
    -توی تهران یه جایی که با انصاف و خوش برخورد باشه، اجازه بده سرویس تگ و غیره را با خیال راحت چک کنی را سراغ دارید ؟
    - دقیقا با ویندوز اکس پی چه مشکلاتی داره ؟

با تشکر

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام، من قصد دارم n5010 بگیرم...

- میشه انتخاب کرد بدون ویندوز باشه، که ارزون تر دربیاد؟
    -بدون ویندوز چقدر ارزون تره ؟ اگه با ویندوز بگیرم، دی-وی-دی ویندوز ارجینال هم میدن؟
    -کارت گرافیکش بالاخره 550v هست یا 4650 ؟
    -رنگش تو قیمتش تاثیری نداره ؟ (من گوجه ای می پسندم)
    -توی تهران یه جایی که با انصاف و خوش برخورد باشه، اجازه بده سرویس تگ و غیره را با خیال راحت چک کنی را سراغ دارید ؟
    - دقیقا با ویندوز اکس پی چه مشکلاتی داره ؟

با تشکر
    عزیز بدون ویندوز بگیری دی وی دی ویندوز اورجینال بهت بدن که چی بشه؟!! این که میشه با ویندوز!!

داره خودمونی میشه mrhamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عزیز بدون ویندوز بگیری دی وی دی ویندوز اورجینال بهت بدن که چی بشه؟!! این که میشه با ویندوز!!
    عزیزم منظورم اینکه اگه خرید با ویندوز اجباری باشه! توی خود سایت دل که اجباریه...

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

عزیزم منظورم اینکه اگه خرید با ویندوز اجباری باشه! توی خود سایت دل که اجباریه...
    سلام
    اجباری واسه چد رفیق
    به نطره من و خیلی از دوستانه دیگه بدونه ویندوز بهتره

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ببین بعضی ها روش ویندوز داره و بعضی ها هم نداره...حالا اونی که نداره که نمیاد ویندوز ارجینال رو همینطوری مفتکی همراش بده.

به نظر من اگه بودجشو داری با ویندوز بگیر...چقدر گرونتره رو نمی دونم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

ببین بعضی ها روش ویندوز داره و بعضی ها هم نداره...حالا اونی که نداره که نمیاد ویندوز ارجینال رو همینطوری مفتکی همراش بده.

به نظر من اگه بودجشو داری با ویندوز بگیر...چقدر گرونتره رو نمی دونم
    80 t

12. این کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

14. این کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •