احتمالا پاييز امسال معرفي ميشه .
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
احتمالا پاييز امسال معرفي ميشه .
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
بله اما خوب اپ استور گیر های خاص خودش رو داره با ------ های دیگر شانسی هست (البته منظورم ------ های راگان هست که ای شیر وحشتناکی داره) والا اگر انتی هیلتر خوبی باشه راحت مشکلی نداره
متاسفانه عکس یا هر چ یزی که قرار دادید برام قابل رویت نیست!
قیمت ایفون و تمامی محصولات اپل تو اکثر دنیا تو یک رنج قیمت هست اما خوب سیاست بازار اون کشور ها باعث میشه قیمت ها برای ما که وجه رایج مملکتی ایمون بی ارزش هست خیلی محسوس دیده بشه
مثلا تو کشور امریکا که دلار امریکا هست تقریبا همون قیمت واقعی ایش هست
در اروپا به دلیل واحد پولی یورو برای ما بسیار گران تر دیده میشه اما اگر مشاهده کنید تقریبا یکی هست از نظر ارزشی قیمت یورویی اپ استور با دلاری اپ استور امریکا
ارزان ترین محصولا اپل با توجه به نوع ارز و تبدیل اون به واحد پولی ایران کشور هنگ کنک سنگاپور است
در مورد اینکه متوجه بشید گوشی و کلا هر نوع محصول اپل از کجا اومده پشت تمام محصولات اپل جلوی پروداکت نامبر یک کدی نوشته که رو مدل ایفون با mc شروع میشه 3 رقم کد بعدی ایش مشصخه انلاک بودن یا لاک بودن هست و دو عدد بعدی ایش مشخصه کشور مبدا هست مثلا mc(3 add)ll/a یک ایفون پروداکت امریکا (ایالات متحده) است
پاییز امسال معرفی شه تا بهار نمیشه تو ایران داشتش
مثل اینکه تغییر ظاهری هم نمی خوان توش ایجاد کنن
ال سی دیش دیگه تو بازار شاخ نیست![]()
Last edited by fariborz@shiraz; 01-08-2011 at 09:14.
این کد ها رو جایی می تونم پیدا کنم(واسه آنلاک و لاک و کشور مبدا)
یه رفیق دارم می تونه واسم از خود آمریکا بیاره ولی لاک ، بگیرم آنلاک کنم دردسر نداره؟
آخه یه 200 تومنی زیر قیمت آنلاک اینجا در میاد
جواب شما رو هم دادم دوست من در پست بالا
اطمینان شما اشتباه هست من از 2g ایفون داشتم با پروداکت های متفاوت از هنگ کنگ گرفته تا خوده پروداکت امریکا(انگلیس / کانادا و امارات و...) به جرات میگم هیچ فرقی نداره و اطمینان شما در این مورد که جنس سخت افزار فرق میکنه کاملا اشتباه هست . فقط از نظر ساپورت نرم افزاری ممکنه فرق هایی کنه مثلا ایفون 4 های امارات فیس تایم اش حذف شده و این مورد رو من رو فریمور 5 دیدم اما خوب تو دیگه ایفون ها فیس تایم هست تو فریمور 5! و یا تو یوتوب یک سری کلمات هیلتر شده همه این ها بر میگیره به کشور مبدا که مثلا امارات اومده با توجه به قوانین کشوری ایش به اپل سفارش داده که گوشی های پروداکت این کشور این قابلیت رو داشته باشه و الا از نظر سخت افزاری هیچ فرقی نداره هیچ کدوم از ایفون ها با هم!
دوستان بعد 1 سال از خرید ایفونم ..دیروز برای یکی 4 خریدم و این شماره mc603ae/a اون مثل این خودم بود ... ایا این امکان داره ؟
1-دوستان میشه بفرمایید این اهنگ ها یی که میریزیم تو ایفون با استفاده از ایتنوز کجا در هارد ذخیره میشن ؟؟
2-این برنماه هایی که از طریق ایتنوز و appstory دانلود کردم و نصب کردم بروی گوشی کجا میتونم اون فایل سورسش رو داشته باشم ؟
سلام
مبارک باشه
قیمت ها چجوریاست؟
الان اینی خریدی مال امارات میشه دیگه؟
با سلام
داخل همون پوشه ای که مشخص کردید تا آیتونز فایلهاتون رو سینک کنه
که معمولا به صورت دیفالت اسمش library هست و داخل my document
موفق باشید.
این پروداکت برای کشور امارت و اپراتور اتصالات هست
یادمه از فریمور 4.1 اتصالات ایفون 4 رو اورد یعنی در پاییز بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)