تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 311 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا مرسی به قول شما باید به این احسن گفت البته من نمی دونستم لیگ جزیره برنامه اش اینقدر نا منظم و مضخرفه ولی اینکه این برنامه مضخرف هم شبیه سازی شده برای EA ایول داره که دقیقا به همون شکل در آورده

+ این فیفا کلا بعضی چیزاش خیلی سورپرایز کننده هست توپ داشت به کمک داور می خورد طفلکی یه لحظه سرش رو خم کرد جا خالی داد به توپ واقعا عجب چیزی ساخته...

راستی عشق Celebration ها می تونن تمام جشن گل ها رو با آنلاک کردنشون ببینن من تقریبا تمام جشن ها رو دیدم چیزی نزدیک به 30 جشن گل خیره کننده میشه انجام داد البته فقط با بازیکن ویرتوال پرو چون وقتی داری اچیومنت های مربوط به پیشرفتش رو می گیری همزمان برات جشن گل هم آنلاک می کنه
    یعنی نمیشه در منیجر مود از این جشن ها استفاده کنیم من به عشق انلاک کردن جشنها دارم باویرتوال پرو کار میکنم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یعنی نمیشه در منیجر مود از این جشن ها استفاده کنیم من به عشق انلاک کردن جشنها دارم باویرتوال پرو کار میکنم
    خوب Player Manager رو شروع کن مثل خودم من هر فصل به عنوان مربی بازیکن با بوری تمدید می کنم از دسته دو انگلیس آوردم لیگ برتر الان هم توی دومین فصل لیگ برتر هستم و از اونجایی که فصل قبل توی جدول مقام چهارم رو بدست آوردم تونستم امسال توی چمپیونز لیگ حاضر باشم البته مجبور شدم ابتدای فصل یه بازی پلی آف با زسکا مسکو انجام بدم... البته فکر می کردم تیم چهارم لیگ انگلیس مستقیم میره لیگ قهرمانان. خلاصه الان هم توی مرحله حذفی هستم ...

3. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب Player Manager رو شروع کن مثل خودم من هر فصل به عنوان مربی بازیکن با بوری تمدید می کنم از دسته دو انگلیس آوردم لیگ برتر الان هم توی دومین فصل لیگ برتر هستم و از اونجایی که فصل قبل توی جدول مقام چهارم رو بدست آوردم تونستم امسال توی چمپیونز لیگ حاضر باشم البته مجبور شدم ابتدای فصل یه بازی پلی آف با زسکا مسکو انجام بدم... البته فکر می کردم تیم چهارم لیگ انگلیس مستقیم میره لیگ قهرمانان. خلاصه الان هم توی مرحله حذفی هستم ...
    دوست عزیز منظورم اینکه میتونم تو بازی های تیمی هم از این جشنها استفاده کنم و یا فقط با ورتیال پرو از جشنهای بعد از گل میشه استفاده کرد همینطور که میبینی با ویرتیال پرو خوب کار میکنی برات شادی های بعد از گل باز میشن یعنی میشه با تیم هم از اینها استفاده کنیم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز منظورم اینکه میتونم تو بازی های تیمی هم از این جشنها استفاده کنم و یا فقط با ورتیال پرو از جشنهای بعد از گل میشه استفاده کرد همینطور که میبینی با ویرتیال پرو خوب کار میکنی برات شادی های بعد از گل باز میشن یعنی میشه با تیم هم از اینها استفاده کنیم؟
    من گرفتم چی می گی جواب هم دادم من با سایر اعضای تیم منیجر مودم که بوری هست انجام می دم شادی های بعد از گل نمی کنن اونهایی که ویرتوالم انجام میده رو با هیچ بازیکنی نتونستم انجام بدم...
    ولی عجب مکافاتیه ها بازیکن جدید اصلا گیر نمیاد چرب و چیلیش یا دستمزد بالایی می خوان یا سن بالایی دارن یا قیمتشون بالاست یه دونه ماچدا گیرم اومد توی فصل پیش خفن طور زدمش فابیو رو هم خوب زدم همینطور کیه رون گیبز رو به این راحتی ها ستاره نمیشه گیر آورد لامسگ بازیکن جدید هم نمیشه جستجو کرد استعداد یابی کرد البته مشخصه این سیاسیتش واسه اینه این فیفا جای فیفا منیجر رو نگیره قبلا تخصصی تر بود منیجر مود فیفا ولی الان ساده تر کردنش

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوستان یه سوال اینکه میشه یه سری از بازیکن ها رو قدرتشون رو افزایش داد؟! مثلا می خوام رونالدوی بزرگ(نه کریستین!) رو قدرتش رو اضافه کنم.
    اگه میشه لطفا آدرس بدید.
    وبگید ایا سیو میشه یا نه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض وارد کردن موزیک

سلام آقا یکی از اچیومنت های بازی اینه که موزیک دلخواه وارد کنی من خیلی سعی کردم ولی نشد می خواستم بدونم جریانش چیه چنین چیزی امکان داره آهنگ های بازی از برم شده از بس شنیدم می خوام موزیک دلخواه وارد کنم... اگه کسی بلده بگه

دوستان یه سوال اینکه میشه یه سری از بازیکن ها رو قدرتشون رو افزایش داد؟! مثلا می خوام رونالدوی بزرگ(نه کریستین!) رو قدرتش رو اضافه کنم.
    اگه میشه لطفا آدرس بدید.
    وبگید ایا سیو میشه یا نه
    ممنون
    Team Managment > Edit Players

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

کسی Sound Track های این بازی رو داره ؟همون EA Sports TRAX ...

ممنون میشم لینکشو محبت کنید...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

کسی Sound Track های این بازی رو داره ؟همون EA Sports TRAX ...

ممنون میشم لینکشو محبت کنید...
    سوند ترکش رو می خوای چیکار کلی برنامه استخراج موزیک هست از رو نسخه PC می تونی برداری آهنگ هاش رو ولی هر کدوم رو دوست داری توی این سایت سرچ کنی برات لینک دانلودش رو میده

سایت های خوبی برای دانلود موزیک های معروف خارجی هست... خوشبختانه موزیک تگ رو هم می نویسه توی قسمت Trax هر کدوم رو بخوای می تونی وارد کنی یعنی Artist + Track Name رو سرچ می کنی لینک میده...
    کسی نبود خود ما رو راهنمایی کنه؟

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا مااومدیم انتقاد کردیم از برنامه بازی های لیگ برتر گفتیم مگه میشه توی نیم فصل اول با یک تیم دو بار بازی کنی توی بازی های لیگ یکی اومد گفت آره یکم گند هست این برنامه لیگ جزیره ما هم گفتیم ایول به EA که حتی این مورد کوچیک رو هم رعایت کرده... آقا جان یکی بیاد بگه آخه توی لیگ جزیره میشه به فاصله 10 روز با یه تیم بازی کنی اونم توی لیگ؟ من الا توی ماه دسامبر هستم روز چهارشنبه 16 دسامبر با تیم میدرلزبورو بازی رفت رو انجام دادم بعد از گذشت 10 روز هفته بعدش شنبه 26 دسامبر دوباره با همین تیم بازی می کنم بازی برگشتش! آیا واقعا چنین چیزی قبل اتفاق افتاده توی لیگ جزیره؟ البته بگم بین این دو بازی یعنی فاصله 10 روز یه بازی هم بین اینها با نیوکاسل بازی کردم که اونم در قالب بازی لیگ بود! یکی بیاد توضیح بده!

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

آقا مااومدیم انتقاد کردیم از برنامه بازی های لیگ برتر گفتیم مگه میشه توی نیم فصل اول با یک تیم دو بار بازی کنی توی بازی های لیگ یکی اومد گفت آره یکم گند هست این برنامه لیگ جزیره ما هم گفتیم ایول به EA که حتی این مورد کوچیک رو هم رعایت کرده... آقا جان یکی بیاد بگه آخه توی لیگ جزیره میشه به فاصله 10 روز با یه تیم بازی کنی اونم توی لیگ؟ من الا توی ماه دسامبر هستم روز چهارشنبه 16 دسامبر با تیم میدرلزبورو بازی رفت رو انجام دادم بعد از گذشت 10 روز هفته بعدش شنبه 26 دسامبر دوباره با همین تیم بازی می کنم بازی برگشتش! آیا واقعا چنین چیزی قبل اتفاق افتاده توی لیگ جزیره؟ البته بگم بین این دو بازی یعنی فاصله 10 روز یه بازی هم بین اینها با نیوکاسل بازی کردم که اونم در قالب بازی لیگ بود! یکی بیاد توضیح بده!
    ارمین بی خیال گیری دادی به این برنامه بازی ها !بابا بگو تیمم ضعیفه بلدم نیستم بازی کنم خلاص دیگه ،هر دفعه با یه تیم درست حسابی بازیش میفته میاد اینجا سر ما بچه های مظلوم فروم خالی می کنه !! !دی:
    +
    کسی تونسته تو این بازی لایی بزنه ؟؟!!!

15. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •