تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 451 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام داداش من لینکی ندارم بگم اما یه چیزاییرو که میدونم میگم اول cpu که هر دوئ چیپست از نوع موبایل هستند . و یکین . هیچ فرقی نداره که اینجوری بهت گفته . حالا دوستان نظر خودشونو هم میگن . همین چند روز پیش یکی از بچه های همین تاپیکم خرید این مدلو تا جایی که من میدونم راضی هم بود .
    گرافیکو با منبع میگم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فرقش ایبه که توی فریم دادن کلا 3 تا فریم حدودا از 5740 کمتره . اما از دایرکس 11 و شادر 5 هم ساپورت نمیکنه . صفحشم میدونی دیگه 14 هست .
    من این چیزی که گفتین ور الان چک کردم. درسته تو سایت رسمی ایسوس همین رو نوشته. ولی این خیلی حرف عجیبیه !!! هیچ جا ندیدم بگن ان 61 یا ان 81 مشکل هنگ کردن تو بار بالا دارن. تازه این چیپست یه جورش بیشتر نیست.

کد:
    یه چیپست h55 داریم که 5.2 وات مصرف میکنه مال دستاپه و یه دونه HM55 داریم که موبایله و 3.5 وات مصرف میکنه. اون حرف m نوشن دهنده ی موبایل بودن این چیپست هست. حالا چه تو سایت ایسوس این جوری بنویسه:
    Intel® HM55 Express Chipset
    و چه تاکید کنه موبایله:
    Mobile Intel® HM55 Express Chipset

درسته یا نه؟

دوستان قصد تبلیغ هیچ سایت و برند و مدلی ندارم. مقایسه فقط مقایسه است که به دوستمون کممک کنیم مدلی که الان بهترینه برای کاربردی که میخواد بخره و بس:

کد:
    کد:
    هر دو خوبه. ان 82 گرافیکش 20 درصد ضعیف تره ولی مصرف برقش و ساپورتش تو نرم افزارها مقداری بهتره. در عوض دو سه تا پورت هم کم داره.

اینم سایت رسمی ایسوس برو تو بخش Specification نگاه کن خودت:

کد:
    کد:
    بچه ها دمتون گرم عالی بود. من خودم قبلا تمام سایت Asus رو زیرو رو کردم ولی این اطلاعاتی رو که شما دادید بهتر بودن.

خب من الان خیلی از موضوع رو متوجه شدم و فقط میتونم بگم که خدا فروشنده ی نمایندگی Digital رو تو پایتخت لعنت کنه که به من گفت 335 میزنه رو دست 5730 !!! همین حرفش باعث شد ما بریم یه N82JQ بگیریم ولی هنوز خودم نخریدم و رفیقم گرفته.

پس علیرضا جان نظر شما رو 61 هست درسته ؟

من از لپ تاپ های کوچیک خوشم میاد ولی اینکه بخواد کم و کسر داشته باشه نه !

حالا گرافیک هیچی چون واسه بازی نمیخوام ولی دیگه کم داشتن چند تا Port اونم از نوع EC دیگه واقعا اذیته !!

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

n61 بهتره بنظر من..... اما اگه تو کاررای گرافیکی باشی gforce بهتر جواب میده مثل فتوشاپ ..... ...... تا یادم نرفته تکنولوجی optimus توی جیفورس بکار رفته همونطور که داش علیرضا گفت که مصرف برق کارت رو زمانی که بهش نیازی نداری کم مبکنه تا 2/5 کم میکنه وتقعا عالیه . باتریشم که 8 سلولیه . اینجوری بیشتر میتونی از لپتاپ با باتری استفاده کنی..... اما صفحش منو اذیت میکرد که نخریدم . خیلی دیگه کوچیکه . البته من زیاد اهل اینور اونور بدن هم نیستم اما n82 هم چیز خوبیه . هر کدوم رو گرفتی مبارکت باشه . اما دایرکس .........رو فراموش نکن . اگه اهل بازی نیستی که پس چرا داری رو این مدلها فکر میکنی؟

3. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بچه ها الان من یه آمار از دوستم گرفتم ! میگه دستگاه دم به دم هنگ میکنه (N82JQ) و تو مواقعی که دستگاه رو تو حالت تست میزاه دماش به شدت بالا میره !!

الان داره از رو King 2011 ویندوز 7 رو میریزه ببینیم درست میشه یا نه !

نظرتون چیه ؟

حسن جان شما گفتی یکی از بچه ها گرفته راضی بوده . میشه User اش بدی من به صحبت باهاش داشته باشم ؟

علیرضا جان نظر شما چیه ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    به نظرتون لپ تاپ asus k52jk لایت اسکرایب داره؟مشخصات لپ تاپ در سایت asus
    Optical Drive DVD Super Multi
    Blu-Ray DVD Combo (Optional

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

n61 بهتره بنظر من..... اما اگه تو کاررای گرافیکی باشی gforce بهتر جواب میده مثل فتوشاپ ..... ...... تا یادم نرفته تکنولوجی optimus توی جیفورس بکار رفته همونطور که داش علیرضا گفت که مصرف برق کارت رو زمانی که بهش نیازی نداری کم مبکنه تا 2/5 کم میکنه وتقعا عالیه . باتریشم که 8 سلولیه . اینجوری بیشتر میتونی از لپتاپ با باتری استفاده کنی..... اما صفحش منو اذیت میکرد که نخریدم . خیلی دیگه کوچیکه . البته من زیاد اهل اینور اونور بدن هم نیستم اما n82 هم چیز خوبیه . هر کدوم رو گرفتی مبارکت باشه . اما دایرکس .........رو فراموش نکن . اگه اهل بازی نیستی که پس چرا داری رو این مدلها فکر میکنی؟
    مرسی داداش

آره یکسری چیزاش عالیه ولی یه کمی کاستی هایی داره که شاید بشه چشم پوشی کرد.

جیگرتو من عشق بازی هستم ولی نمیخوام حرفه ای باهاش کار کنم چون 2 تا کنسول دارم.

و دیگه اینکه اصلا نمیتونم چیزی رو بگیرم که به دلم نمیچسبه !! حتی اگه بهتر باشه !!

من میدونم N61 بهتره ولی چون 82 کوچیکه واقعا دوست دارم. من زیاد تهران کرج میرم , داشنگاه هم که زعفرانیه هست بیچار میشم بخوام هی ببرم بیارم.ولی اگه مجبور بشم باید همین 16" رو بگیرم.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها الان من یه آمار از دوستم گرفتم ! میگه دستگاه دم به دم هنگ میکنه (N82JQ) و تو مواقعی که دستگاه رو تو حالت تست میزاه دماش به شدت بالا میره !!

الان داره از رو King 2011 ویندوز 7 رو میریزه ببینیم درست میشه یا نه !

نظرتون چیه ؟

حسن جان شما گفتی یکی از بچه ها گرفته راضی بوده . میشه User اش بدی من به صحبت باهاش داشته باشم ؟

علیرضا جان نظر شما چیه ؟
    یوزرشون
    کد:
    اما من خودم در جریان همه چیز دستگاه بودم دستگاهش مشکل گرمایی داشت اول که با یکم بالا اوردن لپتاپ از سطح زمین بکل حل شد . راضی بود و خبری هم از این هنگی که مشا میگی نبود . میشه دقیقا بگید مشکل هنگش کجاست ؟

8. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

یوزرشون
    کد:
    اما من خودم در جریان همه چیز دستگاه بودم دستگاهش مشکل گرمایی داشت اول که با یکم بالا اوردن لپتاپ از سطح زمین بکل حل شد . راضی بود و خبری هم از این هنگی که مشا میگی نبود . میشه دقیقا بگید مشکل هنگش کجاست ؟
    حسن جان مشکل این رفیقم اینه که میگه هنگ میکنه و باید ریست کنه .

بازی هم که نمیکنه باهاش !! برنامه هم فعلا نوینویسه !! فکر کنم وقتی داره نرم افزار های king رو نصب میکنه هنگ میکنه !

باز ازش درست میپرسم بهت میگم عزیز.

ویرایش :

داداش پرسیدم میگه هر کار میکنم هنگه !! Click راست هنگه !! My Computer هنگه !! هر کاری میخواد بکنه هنگه !!

ویندوزش هم که Home Pre هست و اورجینال.

الان Ultimate ریخته از رو king میگه فعلا مشکلی نداشته ! چطور میشه ویندوز اورجینال مشکل داشته باشه !؟
    Last edited by SamGun; 22-09-2010 at 12:16.

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ايا امكان نصب ويندوز xp روي n61ja هست؟
    بله کاملآ. N61ja و n61jq فقط تو CPU اختلاف مهم دارند.من رو لپ تاپ خودم XP نصب کردم.اما برای من بعد از چند روز خراب شد.دلیلش رو هم پیدا کردم .درایور USB3 باهاش سازگار نیست.شما هم اگه میخوای XP نصب کنی با خیال راحت نصب کن اما یادت باشه که این درایور رو نصب نکنی.در کل قبلآ هم گفتم سیستم عامل بی جنبه ایه و هول میشه.

---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

بازی هم که نمیکنه باهاش !! برنامه هم فعلا نوینویسه !! فکر کنم وقتی داره نرم افزار های king رو نصب میکنه هنگ میکنه !

ویرایش :

داداش پرسیدم میگه هر کار میکنم هنگه !! Click راست هنگه !! My Computer هنگه !! هر کاری میخواد بکنه هنگه !!

الان Ultimate ریخته از رو king میگه فعلا مشکلی نداشته ! چطور میشه ویندوز اورجینال مشکل داشته باشه !؟
    ذوست عزیز ویندوز های اورجینال مشکلی ندارند.سیستم دوست شما احتمالآ بر اثر سهل انگاری ویروسی شده بوده.N82 هم مدل خوبیه و مطمئنآ مثل N61 بازار خوبی پیدا میکنه،اما مناسب گیم نیست.

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------

سلام
    به نظرتون لپ تاپ asus k52jk لایت اسکرایب داره؟مشخصات لپ تاپ در سایت asus
    Optical Drive DVD Super Multi
    Blu-Ray DVD Combo (Optional
    نه لایت اسکریپ داره و نه بلوری رایتر.

11. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ویرایش :

با این توضیحت یعنی نتونسته بکاپ هم بگیره ! درسته؟ یعنی از همون اول کار اینجوری بوده؟ تا حالا کسی این مشکلارو نداشته .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

بله کاملآ. N61ja و n61jq فقط تو CPU اختلاف مهم دارند.من رو لپ تاپ خودم XP نصب کردم.اما برای من بعد از چند روز خراب شد.دلیلش رو هم پیدا کردم .درایور USB3 باهاش سازگار نیست.شما هم اگه میخوای XP نصب کنی با خیال راحت نصب کن اما یادت باشه که این درایور رو نصب نکنی.در کل قبلآ هم گفتم سیستم عامل بی جنبه ایه و هول میشه.[COLOR="Silver"]

ممنون عزيز
    از كدام روش براي نصب xp استفاده نموديد؟
    درايورهاشو از كجا دانلود كرديد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •