برای من بازم فرقی نکرد ار فول اسکرین ا.ردمش ییرون و تنظیمات گرافیکی را هم روی دیفالت گذاشتم فک کنم دیگه باید قید بازی را بزنم
برای من بازم فرقی نکرد ار فول اسکرین ا.ردمش ییرون و تنظیمات گرافیکی را هم روی دیفالت گذاشتم فک کنم دیگه باید قید بازی را بزنم
وقتی تصویر سیاه میشه بعد میری تنظیمات رو تغییر میدی ؟!
+
اون مرحله رو با حالت windows mode رفتید ؟!کلا یه بار از اخرین چک پوینت شروع کن و همون لحظه بزار رو windows mode و بازیو ادامه بده !
بچه ها میشه آخرین پچ بازی + کرک رو بزارید؟!
قابل توجه دوستانی که اون مشکل سیاه شدن صفحه در لول 6 رو دارن.
بنده هم این مشکل سرم اومد اما با ریستارت کردن اون مرحله (از اول رفتن) مشکلم حل شد؛ نه تنظیمات گرافیکی رو تغییر دادم نه چیز دیگه...!
واقعا ممنون با این کاری که کردم درست شد چندین مرخله را هم رفتم جلو دوباره جایی گیر کردم نه که تصویر سیاه بشه نمیدونم باید چی کار کنم یعنی رو سکوی جلویی نمیوتنم بپرم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب خدارو شکر
.
درر مورد اینجا !!
.
اونجور که یادم میاد اینجا شما از اون یارو جلو تر بودید !! یعنی اول باید شما میپریدید !!اما ... !!شما یه بار از اول اون قسمتو برو و به اینا که رسیدی وا نسسا و با سرعت بدو و بپر !!
نباید مشکلی باشه !!
+
راستی لطف کن سایز عکستو کم کن !! یا بصورت لینک بزار !! اینجور نظم صفحه بهم ریخته و همچنینی سنگین شده !
Last edited by SA.JJ.AD; 27-04-2011 at 11:50.
ممنون حل شد.راستی سیو گیم های بازی کجا ذخیره میشه البته شاید شرکت ها فرق داشته باشند مال من از شرکت باران هستش.
من بازی رو نصب کردم و کرک skidrow رو هم ریختم ولی حدود دو دقیقه از بازی که میگذره(زمان نشان دادن عکس های رئیس جمهور ها و ...) از بازی میاد بیرون.دلیلش چی میتونه باشه؟
ممنون میشم اگه لطف کنید و راهنمایی کنید.
محل نصب بازی پوشه یplayer
از من چنین پوشه ای نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)