آخرین قیمت این گوشی چنده و لطفاً هر کی قیمت میده بگه از کجا هست؟ ممنون
آخرین قیمت این گوشی چنده و لطفاً هر کی قیمت میده بگه از کجا هست؟ ممنون
نه عزیزم.2 روز پیش خودم دانلود کردم.مشکلی نداره.دوباره امتحان کنید.fکر کنم ما تحریمیم یا فیلتره که نمیشe! چون من از سایت سونی اقدام کردم وسطاش پیغام ارور میده و وقتی با وی پی ان کانکت میشم ارور نمیده ولی کار هم جلو نمیره! چه کنم؟
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
نه عزیزم.2 روز پیش خودم دانلود کردم.مشکلی نداره.دوباره امتحان کنید.fکر کنم ما تحریمیم یا فیلتره که نمیشe! چون من از سایت سونی اقدام کردم وسطاش پیغام ارور میده و وقتی با وی پی ان کانکت میشم ارور نمیده ولی کار هم جلو نمیره! چه کنم؟
410تومن بی گارانتی طبقه 5 علاالدین
قیمت عالی و خوبی داره امکانات فوق العاده ای داره اما ای کاش به 2.2 و 2.3 آپدیت میشد
چرا توی این ورژن مارکت نیست؟!
نحوه نصب :
اول که گوشی باید روت شده باشه.
x recovery menu *
jit enableer ( برای افزایش سرعت گوشی)
و اضافه کردن مارکت.
پیش نیاز همه اینها نصب منو x-recovery هست.
من روش دستی رو میگم.
برای این کار فایلی که لینکش رو گذاشتم دانلود کنید و از حالت زیپ خارجش کنید.
3 تا فولدر داخلش هست.
فولدر x recovery رو هم از حالت زیپ خارج کنید .3تا فایل داخلش هست(chargemon, busybox, xrecovery.tar).بدون هیچ تغییری به کمک برنامه root explorer هر 3 رو به این مسیر منتقل کنید:
system/bin
حالا دیگه منو ریکاوری نصب شده.برای استفاده از اون ،هر موقع گوشی رو روشن میکنید و به آرم سونی اریکسون میرسید باید مرتب دکمه back رو بزنید تا وارد منو بشه.
کار با منو هم:
دکمه کنار گوشی که برای افزایش و کاهش صدا هست برای بالا و پایین رفتن توی منو استفاده میشه و دکمه home هم برای انتخاب استفاده میشه.
حالا برای نصب مارکت و jit که در اصطلاح بهشون کاستوم زیپ گفته میشن این 2 فایل رو داخل مموری کارت بریزید و گوشی رو ریستارت کنید.
حالا با زدن دکمه بک در هنگام بوت وارد منو ریکاوری بشید.
گزینه install custome zip رو انتخاب کنید.بعد هم مورد دوم رو بزنید تا لیست کاستوم زیپ های موجود روی مموری کارت رو نشون بده.
هر 2 رو(مارکت و جیت) نصب کنید.همین.
بک رو بزنید به صفحه اول منو میرسید.اولی گزینه reboot phone رو بزنید.
تمام
[code]http://www.4shared.com/file/5sQ_U6qK/X10_tweak.html[/code
منبع هم مخلوطی از پرشین آندروئید و XDA![]()
Last edited by hamed1297; 05-02-2011 at 21:18.
دوستان رفیق من قصد خرید گوشی داره که من بهش پیشنهاد دادم این رو بخر.ان97 رو میخواد بفروشه.
چند سوال
اول- توی جعبه ی گوشی چه چیزایی هستش؟
دوم-ورژن نرم افزار چیه ؟ و اینکه آپدیت رسمی به چه ورژنی هست؟
سه-کیفیت دوربینش واقعا 8 هست یا اینکه؟ فیلمبرداریش واقعا اچ دی میشه یا اینکه جنبه تبلیغاتی داره کیفیتش چطوره؟
4-واقعا مالتی تاچ هست؟عملکرد تاچش چطوره؟
5 - اگه نکته ای هست بگید![]()
خوب گوشی،چارجر،اس دی 8 گیگ+یه هندزفری بلوتوث!!(فول پک...)+یه کیفاول- توی جعبه ی گوشی چه چیزایی هستش؟
رسمی،2.1 هستش...غیر رسمی الان 2.3 فک کنم روش نصبه!دوم-ورژن نرم افزار چیه ؟ و اینکه آپدیت رسمی به چه ورژنی هست؟
قبلا اکس پریا داشتم،الان گلکسی،برای من کیفیت اکس پریا بهتر بود و هست...دوربینش هم 720 میشه و واقعی هست!مگه 720 تقلبی هم داریم؟سه-کیفیت دوربینش واقعا 8 هست یا اینکه؟ فیلمبرداریش واقعا اچ دی میشه یا اینکه جنبه تبلیغاتی داره کیفیتش چطوره؟
همون کار مولتی رو برات میکنه...تاچ معمولی که عالی بود...این تاچ جدیده رو هم تجربه نکردم...!!!4-واقعا مالتی تاچ هست؟عملکرد تاچش چطوره؟
من گلکسی رو فروختم که تا وقتی ارک میاد اکس پریا بگیرم!!!(البته من یه خورده زیادی به سونی وابسته هستم!)5 - اگه نکته ای هست بگید![]()
دوستان این اپدیت جدید با چه برنامه ایی روت میشه لطفا لینک برنامه روت رو هم بزارید .
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)