تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 397 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

سلام دوستان من یه جایی گیر کردم کسی هست کمکم یکنه
    یه مرده رو پل وایساده و من میرم پیشش و حرف میزنم و بعد که حذرفمون تموم میشه هیچی نمیشه البته یه نامه میده بهم ولی بعدش خبری نیست
    و تو یه دهکده کوچیک یکی از اون استخونا هست که دورش میری و یه در باز میشه و میرم توش ولی توش که میرم پایین پام اب هست و روبه روم یه دره که وقتی میرم پیش دره هیچی دکمه ایی یا چیزی نداره که دره رو باز کنم کسی هست اینجا رو رد کرده باشه فکر کنم تو 16 درصد باشه
    سلام
    اینجا که روی پل هستی و جلوتر نمیره مشکل از فایل VALUE هست که دوستان توی صفحات قبل سالمشو گذاشتن واسه دانلود اونو دانلود کنی حله اینجا.
    راستی این جای که مگی زیر پات ابه رو دقیق تر میگی کجاست؟

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

سلام....
    من پیش داوینچی میرم...که بهم اون خنجره رو میده.....
    اما..بعدش هیچ اتفاقی نمیافته و کاراکترم سرجاش خشکش میزنه...
    اینم میشه از کرک باشه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خوزستان-اهواز

14

من تمام این کارها رو کردم اما اجرا نشد و error code میده .دارم دیوانه میشم نمیدونم چه کنم لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه nima sohrabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران زمین

13

سلام....
    من پیش داوینچی میرم...که بهم اون خنجره رو میده.....
    اما..بعدش هیچ اتفاقی نمیافته و کاراکترم سرجاش خشکش میزنه...
    اینم میشه از کرک باشه؟؟؟
    نه دوست خوب
    شما باید از عددهای بالای حروف کیبورد شماره 2 را بزنید تا خنجر بیرون بیاید و به عبارتی تستش کنید.
    موفق باشید

---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------

یه مرده رو پل وایساده و من میرم پیشش و حرف میزنم و بعد که حذرفمون تموم میشه هیچی نمیشه البته یه نامه میده بهم ولی بعدش خبری نیست
    و تو یه دهکده کوچیک یکی از اون استخونا هست که دورش میری و یه در باز میشه و میرم توش ولی توش که میرم پایین پام اب هست و روبه روم یه دره که وقتی میرم پیش دره هیچی دکمه ایی یا چیزی نداره که دره رو باز کنم کسی هست اینجا رو رد کرده باشه فکر کنم تو 16 درصد باشه
    دوست عزیز هر دو مشکل شما به خاطر کرک هست
    شما دو راه دارید:
    1. برید و از چند صفحه قبل بگردید و اخرین Values را پیدا کنید و در پوشه سرور مجازی کپی کنید.
    2. از کرک امضا که تنها 700 کیلوبایت هست استفاده کنید و کلاً از شرّ سرور و Values و ایرادهای این چنینی خلاص بشید.
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

داستان بازي رو يه نفر گذاشته بود .
    نميدونيد تو كدوم صفحه هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

شما سکانستو بگو و درصد رو برای اینکار برو تو منو و از اونجا توی option و بعدش status این واسه درصد واسه سکانسم برو به منو و از از اونجا توی DNA اونجا D رو بزن تا آخرین سکانسی که رفتی رو نشون میده فکر کنم سکانس 7 یا 8 باشی

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اون مورد اولي از كرك هست...حالا ميتونيد يا كرك ي رو كه من معرفي كردم استفاده كنيد يا كرك ديگه...در هر صورت صفحه اول همشون هستن....
    اون اب هم واسه اينه كه شما بايد جاي دست رو پيدا كنيد....اگه در روبروتون باشه .... بريد تو اب و به سمت ديوار سمت چپ بريد... به ديوار كه رسيدين ميتونيد بريد بالا و به طرف در ميريد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hitman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان شرمنده سوال بی موردی میکنم این بازی با 8400 اجرا میشه با سی پی یوی 4 هسته ای و 2 گیگ رم 1066 آخه گرافیکم 9800gtx بود جی پی یوش 1 ماه پیش ترکید الان موقتا 8400 هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان این نقاشی هایی که میخریم به چه دردی میخوره ؟

داره خودمونی میشه nima sohrabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران زمین

13

سلام دوستان شرمنده سوال بی موردی میکنم این بازی با 8400 اجرا میشه با سی پی یوی 4 هسته ای و 2 گیگ رم 1066 آخه گرافیکم 9800gtx بود جی پی یوش 1 ماه پیش ترکید الان موقتا 8400 هستش
    اره
    به راحتی می تونی بازی کنی

---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------

سلام دوستان این نقاشی هایی که میخریم به چه دردی میخوره ؟
    این نقاشی ها به ویلای شما فرستاده میشه
    با خرید این اثار مقام و منزلت شما نزد مردم شهرتان افزایش پیدا میکنه و به همین سبب مالیات دریافتی شما افزایش پیدا خواهد کرد.

11. این کاربر از nima sohrabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •