سلام
اینجا که روی پل هستی و جلوتر نمیره مشکل از فایل VALUE هست که دوستان توی صفحات قبل سالمشو گذاشتن واسه دانلود اونو دانلود کنی حله اینجا.
راستی این جای که مگی زیر پات ابه رو دقیق تر میگی کجاست؟
سلام
اینجا که روی پل هستی و جلوتر نمیره مشکل از فایل VALUE هست که دوستان توی صفحات قبل سالمشو گذاشتن واسه دانلود اونو دانلود کنی حله اینجا.
راستی این جای که مگی زیر پات ابه رو دقیق تر میگی کجاست؟
سلام....
من پیش داوینچی میرم...که بهم اون خنجره رو میده.....
اما..بعدش هیچ اتفاقی نمیافته و کاراکترم سرجاش خشکش میزنه...
اینم میشه از کرک باشه؟؟؟
من تمام این کارها رو کردم اما اجرا نشد و error code میده .دارم دیوانه میشم نمیدونم چه کنم لطفا راهنمایی کنید
نه دوست خوب
شما باید از عددهای بالای حروف کیبورد شماره 2 را بزنید تا خنجر بیرون بیاید و به عبارتی تستش کنید.
موفق باشید
---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
دوست عزیز هر دو مشکل شما به خاطر کرک هست
شما دو راه دارید:
1. برید و از چند صفحه قبل بگردید و اخرین Values را پیدا کنید و در پوشه سرور مجازی کپی کنید.
2. از کرک امضا که تنها 700 کیلوبایت هست استفاده کنید و کلاً از شرّ سرور و Values و ایرادهای این چنینی خلاص بشید.
موفق باشید
![]()
داستان بازي رو يه نفر گذاشته بود .
نميدونيد تو كدوم صفحه هست؟
شما سکانستو بگو و درصد رو برای اینکار برو تو منو و از اونجا توی option و بعدش status این واسه درصد واسه سکانسم برو به منو و از از اونجا توی DNA اونجا D رو بزن تا آخرین سکانسی که رفتی رو نشون میده فکر کنم سکانس 7 یا 8 باشی
اون مورد اولي از كرك هست...حالا ميتونيد يا كرك ي رو كه من معرفي كردم استفاده كنيد يا كرك ديگه...در هر صورت صفحه اول همشون هستن....
اون اب هم واسه اينه كه شما بايد جاي دست رو پيدا كنيد....اگه در روبروتون باشه .... بريد تو اب و به سمت ديوار سمت چپ بريد... به ديوار كه رسيدين ميتونيد بريد بالا و به طرف در ميريد...
سلام دوستان شرمنده سوال بی موردی میکنم این بازی با 8400 اجرا میشه با سی پی یوی 4 هسته ای و 2 گیگ رم 1066 آخه گرافیکم 9800gtx بود جی پی یوش 1 ماه پیش ترکید الان موقتا 8400 هستش
سلام دوستان این نقاشی هایی که میخریم به چه دردی میخوره ؟
اره
به راحتی می تونی بازی کنی
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
این نقاشی ها به ویلای شما فرستاده میشه
با خرید این اثار مقام و منزلت شما نزد مردم شهرتان افزایش پیدا میکنه و به همین سبب مالیات دریافتی شما افزایش پیدا خواهد کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)