میشه آدرس جایی که دوستتون ازش خرید کرده بگید؟
![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
میشه آدرس جایی که دوستتون ازش خرید کرده بگید؟
![]()
سلام دوستان
الان داشتم سایت مربوط به فروشگاه شماره 3 پارس مایکروتل رو نگاه میکردم دیدم که سایتشو اپدیت کرده و گوشی ویو رو دوباره زده موجود با قیمت 464 هزار تومان:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علایدین طبقه دو
میشه اسم مغازشم بگی.
از کجا مطمئنی این همون باتری 12 هزار تومنیه نیست؟
درضمن عمده فروش های لورازم جانبی اکثرا تو طبقه 3و 4 هستن
آخه قیمت 65 هزار تومنی که میگی اصلا با عقل جور در نمیاد.
با این قیمت میشه یه باطری واسه ماشین خرید چه برسه به گوشی.
باطری wave اونقدر تکنولوژی خاصی نداره که بخواد قیمت نهاییش بشه 30 یورو چه برسه به65 هزار تومن.!!!!!!!!!!!!!!
فردا یه زنگ میزنم مایکروتل ببینم خود اونا چند میفروشن.دیگه اصل تر از اونجا که دیگه نمیشه پیدا کرد؟
البته کلا هدفم کل کل نیست و فقط می خوام به یه نتیجه ای برسیم و بتونیم از تجربیات هم دیگه استفاده کنیم![]()
Last edited by d.b23; 28-12-2010 at 20:34.
بالاخره امروز سایت گوشی شاپ s8530 waveII رو آورد و با قیمت 460 تومن واسه فروش گذاشته! 30 تومن گرونتر از فروشگاه اینترنتی چاره!!!
من نرفتم که بخوام اسم مغازشو بدون
مال جایی که خریدم اسمشو نمیدونم چه برسه به اینکه اون خریده
زنگ بزن
زنگ زدم مایکروتل گفت داریم.
قیمتشم 25 تومنه.
متاسفنه باید بگم بدجوری رفته تو پاچه دوستت.(به قول ما فروشنده ها طرف خیلی خوب فرو کرده(منظورم تو پاچست
)
از این به بعد یکم حواستو بیشتر جمع کن.
![]()
Last edited by d.b23; 29-12-2010 at 15:06.
چشم بهش می گم.
فروش کردن بد بختو![]()
در ادامه خبر دوستمون
گروه خبری GSM : گوشی S8530 Wave II به صورت بدون گارانتی و با قیمت 415 هزار تومان وارد بازار ایران شد .
گفته میشود به زودی این گوشی با گارانتی اصلی پارس مایکروتل نیز وارد بازار ایران میشود .
این گوشی جایگزین S8500 Wave است که در هفته های گذشته بسیار کمیاب شده است .
قيمتش نسبت به اينكه تازه وارد شده خيلي خوبه...كسي از دوستان قصد خريد اين گوشي نداره؟
دوستدار شما ياشار
من عباس هستم تازه عضو شدم
اتفاقا می خواستم بگم من قصد خرید این گوشی (S8530 wave2)رو دارم اگه اطلاعاتی مثل قیمت دقیق ازش دارید یا چیز دیگه ممنون میشم بهم بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)