دوست عزیز .توی اینترنت یا همون شرکتی که مودم رو خریدی میگردی و مشخصاتشو پیدا میکنی اگر نوشته بود که وایرلس رو هم ساپورت میکنه دیگه احتیاجی به تعویض مودم نداری
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دوست عزیز .توی اینترنت یا همون شرکتی که مودم رو خریدی میگردی و مشخصاتشو پیدا میکنی اگر نوشته بود که وایرلس رو هم ساپورت میکنه دیگه احتیاجی به تعویض مودم نداری
مرسی از جوابت.![]()
قابلی نداشت.بازم سوالی بود در خدمتم
Last edited by sms11; 15-09-2007 at 16:03.
آقا یکی به داد ما برسه.........................
![]()
نه.تا وقتی که با منطقه مخابراتیتون قرارداد نبندن هیچ کاری نمیتونی بکنی.
عزیز
من با این تجربه 8 ماهه ای که از شاتل دارم بهت پیشنهاد می کنم که بگیریش طی این 8 ماه فقط دوبار قطعی طولانی در حد 2 ساعت شاید هم 4 ساعت داشته و بقیه وقت ها با بهترین وضعیت کار می کرده و سرعتی هم که میگه یعنی برای مثال 128 همیشه روی 14 هست و پایینتر نمیاد
ولی نگفتین چقد خرج وایرلس می شه چون تو اینترنت می گردم چیزی قابل پیدا نمی شه. کمترین سرعتهاش چقدره؟
بچه هايي كه آسياتك منطقه فرد اسدي هستن يه ايميل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنيد و نام مشترك و شماره اي دي اس ال رو بگين و مشكلتون رو بگين كه سرعت خيلي پايينه چون گفتن فرد اسدي مشكل داره داريم حل ميكنيم بعد يه مدت مجاني ميدن چون من 128 دارم سرعت دانلود روي 3 هستش آخه اين چه وضعي هستش 64 بگيرم بهتره پس
من نميدونم چرا اينجوريه كه 128 ميگيريم حدالق نصفشم نداريم روي 20 يا 30 كه بايد باشه همينم نيستش اين واقعا دزديه. جالب اينجاست چرا براي كاربر خانگي بايد بين 8 نفر شير بشه اداري بين 3 نفر؟؟؟؟ چرا اداري رو به خانگي نميدن 128 رو ؟؟؟ عجب بدبختيه ها. يكي ميگفت من گرفتم
دوست عزیز از شرکت داتک دیدم سرعت 128، 39000 تومن بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)