همون پست تخصصی خودش دیگه . منظورت چیه ؟
همون پست تخصصی خودش دیگه . منظورت چیه ؟
پس میشه سیو رو بذاریآره یک جوره . راستی میبخشی پشت سرت به حامد گفتم این وحید برای ترکیب کچلت میکنه .
راستی عیب نداره خودم اونو خونده بودم![]()
حسین جان منظورم این بود که سیسینو سه تا پست بازی میکنه
smf-wb-sb
منظورم اینه که تو کدوم یک از این پست ها موفق تره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحامد این سیو رو باید داشته باشه ها .sb
سلام حسین من این کیت سرور جدیدرو دان کردم نصبش هم کردم همونجا که گفتی.فایل ستینگ و pes210 رو هم کپی کردم فقط یه مسئله ای هست :
من اون پچ pes edit 6 رو که نصب کرده بودم.خودش کیت سرور نصب کرده بود و داخل این پوشه که عکسش رو گذاشتم.این فولدرها رو به طور خودکار این پچ نصب کرده حالا من می تونم با استفاده از این فایلا که واسه خود پچ تو این کیت سرور جدیده دوباره اینیستال کنم.مشکلی پیش نمیاد.
![]()
حسین جان من الان رفتم اصلا برنامه خاصی نداره یعنی الان می خوام بازی بعدی برم مثلا چلسی رو انتخاب می کنم بعدش میتونه با هر تیمی بازی کنم تازه اولین تیم هم بایرن مونیخ بودش.
نه مشکلی نیست شما تمام پوشه هایی که توی پوشه img پچت بود رو توی پوشه img این کیت سرور کپی کن . اگه احیانا مشکلی از بابت کیت داشتی بگو من با چند تا کیت درستش میکنم .
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
درسته اما ما برای اینکه بازی هرج و مرج نشه باید هفته به هفته پیش بریم . الان دقیقا برنامه بازیهای هر هفته مشخصه .
حسین من برنامه ای توی خود بازی ندیدم.
ببین ترتیب تیمها همون هفته ها میشن متوجه شدی ؟
مثلا هفته اول بازیها به این شکله :
بایرن مونیخ ---------------------------------- منچستر سیتی
اینتر میلان ----------------------------------- یوونتوس
لیورپول --------------------------------------- چلسی
آ . اس رم ----------------------------------- بارسلونا
منچستریونایتد------------------------------- آرسنال
رئال مادرید----------------------------------- میلان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)