سرعتش هم که کاره خاصی باهاش نکیدم بفهمم از شانس من دو تا نرم افزاری که باهاش کار میکنم ورژن مک نداره . مکس و اتوکد
.gif)
عزیز که میگه اتوکد نداره؟ .. داره .. خیلی هم باحاله
و کاملا با gesture های مولتی تاچ سازگاری داره.gif)
اینم لینک :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی لپتاپتون مبارک باشه.gif)
خوب برم سر اصل مطلب:
راستش من میخوام یه لپتاپ بگیرم اما یه کم گیج شدم.البته فعلا قصد خرید ندارم به خاطر درس و کنکور.احتمالا بشه واسه تابستون خرید این.
من خودم نظرم رو اپل مک بوک پرو هست.
این نکته رو بگم که من کارم با سیستم و ... اینه:
1=طراحی وبسایت(که با نرم افزار های ادوبی این کار رو انجام میدم-یعنی بتونه کل نرم افزار های ادوبی رو قورت بده!) و همچنین کار های گرافیکی سنگین و ...
2=اهنگ سازی ومیکس و ...
3=میکس و مونتاژ فیلم و ....
4=در ضمن گرافیک و سرعت رندر ... و ... توبازی و نرم افزار ها خیلی برام مهمه.
5=بازیها رو قورت بده در حد المپیک.یعنی با بالاترین رزولوشن و سرعت بتونم بازی کنم.( البته خیلی خیلی خیلی کم بازی میکنم ولی اگر هم بخوام بازی کنم فاز بده اساسی)
5=کیفیت تصویر ش عای باشه و مانیتورش هم فول اچ دی باشه+ lED باشه.
یعنی از هر لحاظی فوق العاده باشه.
در ضمن علاوه بر کارایی فوق العاده - باتری و ظاهر شیک و خفن هم برام خیلی مهمه و اهمیت میدم.
به نظر شما ایا بهترین انتخابم همین مدلهای مک بوک پرو میتونه باشه؟
در کل حدود 2 -2.5 میلیون واسه این گذاشتم کنار.
به نظر شما با این رنج قیمت لپتاپ های کدوم برند بهتر و سرتر و با نیاز های من سازگاری بیشتر دارند؟
با تشکر از لطف شما
تمام چیزایی که میخواین در مکبوک پرو هست الا پرفورمنس خوب برای بازی! .. کلا این دستگاه برای بازی طراحی نشده! مانیتور فول اچ دی رو هم فعلا فقط در مدل های ۱۷ اینچی داریم ... البته هیچ بعید نیست که در نسل جدید مکبوک پرو، ۱۵ اینچی ها هم دارای نمایشگر فول اچ دی بشن
..
..
راستی دوستان مکبوک ایر های جدید و دیدین ؟ دیشب توی کنفرانس اپل رونمایی شدن .. فوق العاده زیبا هستن..
و صد البته تکنولوژی های جالبی برای اولین بار توش استفاده شده ..
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید