من زنگ زدم به 2020 یوزر گرفتم وارد شدم ولی نفهمیدم چقدر از ترافیکم مونده کسی میتونه کمک کنه من چه کنم از کجا بفهمم چقدر دیگه میتونم استفاده کنم که بیخودی پول ندم ممنونم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من زنگ زدم به 2020 یوزر گرفتم وارد شدم ولی نفهمیدم چقدر از ترافیکم مونده کسی میتونه کمک کنه من چه کنم از کجا بفهمم چقدر دیگه میتونم استفاده کنم که بیخودی پول ندم ممنونم
یکی از بچه ها یکی دو صفخه قبل یه عکس گذاشته بود که کجا ترافیکش رو دیده، برید اونو ببینیدمن زنگ زدم به 2020 یوزر گرفتم وارد شدم ولی نفهمیدم چقدر از ترافیکم مونده کسی میتونه کمک کنه من چه کنم از کجا بفهمم چقدر دیگه میتونم استفاده کنم که بیخودی پول ندم ممنونم
به نظرم برو خود مخابرات چون سایتش درست حسابی که نیست، البته شنیده بودم که شرکت های خصوصی نتوانن یه سری جاهای خاص سرویس بدن وگرنه مخابرات همه جا سرویس میده.بچه ها یکی جواب منو بده ممنون میشم...
داداش متاسفانه فعلا تو این پنل چدید حجم باقیمانده و نشون نمیده
صفحه اول و ک باز میکنی یه جا زده حجم باقی مانده ولی اشتباه اون حجم کلی مصرفیته
یه سایت نمیتونن طراحی کنن
حجم باقیمانده و نشون نمیده دادا فقط مصرفی و میشه دید
سلام من زنگ زدم 2020پسورد عوض کردم ولی هر کاری میکنم نمیره تو سایت جدیدش باید چه جوری وارد کنم شماره تلفن بزنم یا یوزر نیم..من هر دو زدم نرفت..
سلام
شماره تلفن بدون 0 اولش
8611234567
به نظر من شبانه حذف کردن اینم مدرکش جالب اینکه من سر ساعت 2:05دیقیقه مودم خاموش میکردم این جوری شده . فکر کنمخدا تمومن پول گیگ اضافه باید بدم ....خوب راحت بگن شبانه حذف شده.دیگه..![]()
دوستانی که تمایل دارند از های وب سرویس بگیرند تنها و تنها در اراک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایپک بالا رو بخونین
یه فرصت استثنایی برای اراکی هایی که میخوان از های وب سرویس بگیرند بدون هزینه ی نصب فقط و فقط هزینه اشتراک رو بدید
این مشکل مربوط به اوایل راه اندازی سیستم جدید بود که بنده هم دچارش شدم و چندین گیگ ترافیک روزانم پرید! ولی ظاهرآ در حال حاظر درست کار می کنه اما عقل سلیم میگه که هوشیار باشید و هر روز ترافیک رو چک کنید!
داداش این های وب برا بازی های آنلاین خوبه ؟
پینگش خوبه ؟![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)