تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 1049 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوستان سلام
    من میخوام lcd ex500 بردارم
    یک راهنمایی در مورد سینماش میخواستم
    میخوام بدونم تو رنج 400 تومن میشه چیزی برداشت که صدای lcd و reciver رو با هم تو سینما داشت؟
    ممنون میشم اگر راهنماییم کنید..
    مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام

دوستان این نقاط قهو ه ای که در لیست specificiation امپ های پایونیر هست یعنی چی ؟ داره یا نداره ؟

مثل این :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز سری پایونیر بسیار مناسب است. من خودم rs-30 دارم و توصیه میکنم یه بار صداشو بشنوی.در ضمن من چند ماه پیش مریوان و بانه رفتم بهت توصیه میکنم سینما رو از اونجا نخری چون اولن تفاوتش با تهران نهایت 50 تومنه ثانیا گارانتی هم نیست . بنظرم ارزش نداره سینما رو بگیری ولی تلویزیون ارزش داره اونم نه همه مدلهاش.
    از تنها نمایندگی پایونیر تو تهران باید بگیری که آدرسشو بچه ها تو پست های قبلی زدن.
    دست شما درد نکنه فقط یه مشکل دارم! اونم اینه من احتمالا شنبه میرم و یه C8000 سامسونگ میگیرم و این 3D TV رنگش نقره ای هست و این سیستم پایونر مشکلی هست خیلی تو ذوق میزنه این طور!
    من زنگ زدم جوانرود پرسیدم قیمت ها رو از 200 تا 600 اینا بسته به برند(سونی - سامسونگ - الجی - پاناسونیک - مارشال) گفت! سونی رو گرون ترین میگفت!
    من شنیدم که سونی بهترین سینمای خانگی رو داره نظر شما چیه ؟!

4. این کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دست شما درد نکنه فقط یه مشکل دارم! اونم اینه من احتمالا شنبه میرم و یه C8000 سامسونگ میگیرم و این 3D TV رنگش نقره ای هست و این سیستم پایونر مشکلی هست خیلی تو ذوق میزنه این طور!
    من زنگ زدم جوانرود پرسیدم قیمت ها رو از 200 تا 600 اینا بسته به برند(سونی - سامسونگ - الجی - پاناسونیک - مارشال) گفت! سونی رو گرون ترین میگفت!
    ata_webmaker جان مربوط به شما میشه
    قشنگ توجیهشون کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خواهش میکنم
    بهتره قبل از خرید یه سری به جمهوری بزنید یا از چند جای معتبر قیمت بگیری.بهر حال حرف منو گوش کن و سینما رو از اونجا نخر. منم میخواستم همین کار تو رو بکنم و از بانه سینما بیارم که رفتم اونجا و پشیمون شدم . اونایی که خریده بودن نمیدونستن که هیکل گنده سینما رو با اون پایه های سنگینش چجوری بیارن. تازه سری های پایونیر اونجا نیست.
    اسم سینمای مارشال رو هم دیگه نیار. چرا شو خواستی بعد بهت میگم.
    اینم شرح وقایع بانه که من رفته بودم:
    کد:
    من شنیدم که سونی بهترین سینمای خانگی رو داره نظر شما چیه ؟
    اینطور نیست . تو سینما هرچی پول بدی همون قدر آش میخوری ولی بنظر من تو رنج 500 تا 600 همون سری rs-30 پایونیر بهتر و بصرفه تره .بازم دوستان دیگه امیدوارم نظر بدن.اطلاعات بیشتی میخوای اینم لینکش :
    کد:
    Last edited by peymanucf; 10-11-2010 at 13:22.

7. 2 کاربر از peymanucf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه air_damned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کسی از دوستان سینما خانگی سونی داره ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دوستان این نقاط قهو ه ای که در لیست specificiation امپ های پایونیر هست یعنی چی ؟ داره یا نداره ؟

مثل این :

کد:
    با تشکر

اونایی که دایره قهوه ای زده جلوش یعنی این امکانات رو داره

10. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خواهش میکنم
    بهتره قبل از خرید یه سری به جمهوری بزنید یا از چند جای معتبر قیمت بگیری.بهر حال حرف منو گوش کن و سینما رو از اونجا نخر. منم میخواستم همین کار تو رو بکنم و از بانه سینما بیارم که رفتم اونجا و پشیمون شدم . اونایی که خریده بودن نمیدونستن که هیکل گنده سینما رو با اون پایه های سنگینش چجوری بیارن. تازه سری های پایونیر اونجا نیست.
    اسم سینمای مارشال رو هم دیگه نیار. چرا شو خواستی بعد بهت میگم.
    اینم شرح وقایع بانه که من رفته بودم:
    کد:
    من شنیدم که سونی بهترین سینمای خانگی رو داره نظر شما چیه ؟
    اینطور نیست . تو سینما هرچی پول بدی همون قدر آش میخوری ولی بنظر من تو رنج 500 تا 600 همون سری rs-30 پایونیر بهتر و بصرفه تره .بازم دوستان دیگه امیدوارم نظر بدن.اطلاعات بیشتی میخوای اینم لینکش :
    کد:

سلام
    متاسفانه من دسترسی به جمهوری ندارم! یعنی خودم کرمانشاهی هستم واسه همینم میخوام از جوانرود خرید کنم! توضیحاتتون رو خوندم منم به شدت موافقم که بدون اینکه در مورد جنسی بدونم برم و اونجا چیزی رو انتخاب کنم! در هر صورت چند مدل سامسونگ تو سایتش دیدم اسامیشون رو یاد داشت کردم ببینم اونجا داره یا نه ! الانم همین مدل پایونییر رو هم هم نوشتم برند های دیگه چیزی پیشنهاد نمیکنن دوستان ؟! با ذکر مدل!
    راستی اینم بگم که ما اونجا اشنا داریم و طرف میخواد بهمون تی وی بده و باهامون راه میاد و فکر نمیکنم قصد انداختن داشته باشه ولی باید حواسم جمع باشه! راستی تفاوت قیمت رو بهتون بگم! همین c8000 نمایندگی سامسونگ کرمانشاه 3ملیون و 600 میده و تو جوانرود 2 ملیون و 500 هست ! تازه تو جوانرود 2 تا عینکم روش میده که به نظرم خیلی به صرفه هست
    این منوی مخفی سامسونگ رو میشه بگین چطور باید بیارم و کارکردش رو ببینم ؟ کجاش کارکرد رو مینویسه ؟!
    ممنون

12. این کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jaber1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلا قم

پيش فرض

نظرتون در مورد HiVision KMP381) یا HiVision2615-) چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

قشنگ توجیهشون کنید.
    نقل قول:نوشته شده توسط pandora tomorro

قشنگ توجیهشون کنید.

چشم عزیزم
    اگر می خواهید پولتون رو دور بریزید و یک آشغال به تمام معنا بخرید سونی بخرید معطل نکنید که ممکن است از این آشغال ها دیگه گیر نیاد
    حالا از سوخی گذشته دوست من سینمای خانگی سونی علارغم صدای شفاف و کیفیت تصویر فوق العاده تلویزیون های سونی : صدای بسیار بد و امکاناته بسیار پایینی دارند باس آزار دهنده و تریبل و شفافیت و دینامیک بودن صدای بسیار پایینی دارند
    با اون پول می تونید پایونیر و فیلیپس که برند های خیلی خوبی هستند بخرید

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------

دوستان سلام
    من میخوام lcd ex500 بردارم
    یک راهنمایی در مورد سینماش میخواستم
    میخوام بدونم تو رنج 400 تومن میشه چیزی برداشت که صدای lcd و reciver رو با هم تو سینما داشت؟
    ممنون میشم اگر راهنماییم کنید..
    مرسی
    پایینترین سینما خانگی این قابلیت را دارا می باشد
    به نظر من پایونیر 282 بردار ولی ورودی دیجیتالی صدا رو نداره ولی برای کسانی که انتظار آنچنانی از سینما خانگی ندارن عالیه صدا و تصویرش محشره

15. 3 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •