تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 472 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان سر دنده سورن گیر میاد توی بازار؟ ایساکو انلاین و چند سایت دیگرو گشتم نیود متاسفانه، خیلی شیکِ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

سلام دوستان ممنونم از راهنماییتون
    فرشید جان ماشین شما چی هست بنزینی یا پایه گاز سوز ، شما چند وقته این ماشین را داریدو اینکه دمای خودرو شما هم دقیقا همینطوری هست یا کمتره و اصلا تا حالا خط وسط را رد کرده؟
    ببخشید من نبودم یه چند روزی.مال من پایه گاز سوزه.مال منم تا حالا دوبار از خط وسط رد شده(البته به خط وسط میرسه اگه ماشینو بعد از 20کیلومتر به قول شما 10دقیقه خاموش کنی) که در حد 20 ثانیه هم خاموش شده.تازه یادمه یه بار چراغم روشن شدو چراغ استاپ هم همینطور ولی حدودا 20ثانیه بعد از بین رفت.خلاصه من تو این چند وقت که دارم از سال 90 تا حالا کلا دماش بالاست ماشین ولی تو حالت رانندگی دقیقا همیشه قبل از خط وسطه(نزدیک به خط دوم).

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ببخشید من نبودم یه چند روزی.مال من پایه گاز سوزه.مال منم تا حالا دوبار از خط وسط رد شده(البته به خط وسط میرسه اگه ماشینو بعد از 20کیلومتر به قول شما 10دقیقه خاموش کنی) که در حد 20 ثانیه هم خاموش شده.تازه یادمه یه بار چراغم روشن شدو چراغ استاپ هم همینطور ولی حدودا 20ثانیه بعد از بین رفت.خلاصه من تو این چند وقت که دارم از سال 90 تا حالا کلا دماش بالاست ماشین ولی تو حالت رانندگی دقیقا همیشه قبل از خط وسطه(نزدیک به خط دوم).
    شما میتونید قبل از اینکه ماشین روشن کنید سوویچ ماشین را تا آخر باز کنید
    ببینید فن شروع بکار میکنه یا نه ؟!!
    اگر فن شروع به کارکردن کرد دما پایین میاد و بعد از چند دقیقه استارت کنید

این حالت رو امتحان کنید و نتیجه را به بقیه اطلاع رسانی کنید
    اگر عملی بشه ,راهکار خوبی خواهد بود

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

با سلام قیمت رگلاتور سمند ef7مدل 1388 چنده کسی اطلاع دقیق داره مال من می گن که خراب شده وآیا این ریگلاتور قابل تعمیره یا نهع تعویض کنم؟

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

شما میتونید قبل از اینکه ماشین روشن کنید سوویچ ماشین را تا آخر باز کنید
    ببینید فن شروع بکار میکنه یا نه ؟!!
    اگر فن شروع به کارکردن کرد دما پایین میاد و بعد از چند دقیقه استارت کنید

این حالت رو امتحان کنید و نتیجه را به بقیه اطلاع رسانی کنید
    اگر عملی بشه ,راهکار خوبی خواهد بود
    چشم حتما ولی فک نمیکنم سوویچ تا ته که باز شه فن شروع به کار کنه ولی حتما این سری تست میکنم

6. این کاربر از farshid_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان من ماشین را تازه تحویل گرفتم (سمند ef7 پایه گازسوز مالتی پلکس ) و حدودا 600 کیلومتر کارکرده بعضی وقتا چراغ چک روشن میشه و بعد از یه مدت خاموش میشه دمای ماشین هم وقتی خاموش میکنم خط وسط را رد میکنه وقتی هم روشن هست قبل از اینکه به وسط برسه فن روشن میشه و دما را میاره رو خط دوم قبل از وسط.
    بردم نمایندگی دیاگ زدن چون چراغ چک خاموش شده بود گفتن معلوم نبود خطا از چیه و فقط خطا رو پاک کردن و گفتن باید وقتی چک روشن شد بیاری ببینیم علتش چیه.
    ماشین قبل از اینکه داغ بشه علامت آمپر آب تو نشانگر وسط کیلومتر (توسمند های مالتی پلکس) میاد و میمونه طوریکه فکر میکنم دمای آب زیاده و علامت استوپ هم میاد نمایش داده میشه در حالیکه عقربه آمپر آب حتی به وسط هم نرسیده. وقتی هم دنده عقب میگیرم علامت آمپر آب دوباره تا وقتیکه رو دنده عقب هست نمایش داده میشه (درحالیکه احتمالا دمای آب خیلی زیاد نیست و حتی به وسط هم نرسیده). دوستان خواهشا راهنمایی کنید ببینم علت از چیه، عقربه دمای آب درست میگه یعی دما مناسب هست یا اون علامت اخطار آمپر آب که تو نمایشگر نشون میده درست هست و واقعا دما بالاهست)یوقت برام مشکلات جدی درست نشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من ماشین را تازه تحویل گرفتم (سمند ef7 پایه گازسوز مالتی پلکس ) و حدودا 600 کیلومتر کارکرده بعضی وقتا چراغ چک روشن میشه و بعد از یه مدت خاموش میشه دمای ماشین هم وقتی خاموش میکنم خط وسط را رد میکنه وقتی هم روشن هست قبل از اینکه به وسط برسه فن روشن میشه و دما را میاره رو خط دوم قبل از وسط.
    بردم نمایندگی دیاگ زدن چون چراغ چک خاموش شده بود گفتن معلوم نبود خطا از چیه و فقط خطا رو پاک کردن و گفتن باید وقتی چک روشن شد بیاری ببینیم علتش چیه.
    ماشین قبل از اینکه داغ بشه علامت آمپر آب تو نشانگر وسط کیلومتر (توسمند های مالتی پلکس) میاد و میمونه طوریکه فکر میکنم دمای آب زیاده و علامت استوپ هم میاد نمایش داده میشه در حالیکه عقربه آمپر آب حتی به وسط هم نرسیده. وقتی هم دنده عقب میگیرم علامت آمپر آب دوباره تا وقتیکه رو دنده عقب هست نمایش داده میشه (درحالیکه احتمالا دمای آب خیلی زیاد نیست و حتی به وسط هم نرسیده). دوستان خواهشا راهنمایی کنید ببینم علت از چیه، عقربه دمای آب درست میگه یعی دما مناسب هست یا اون علامت اخطار آمپر آب که تو نمایشگر نشون میده درست هست و واقعا دما بالاهست)یوقت برام مشکلات جدی درست نشه؟
    تنها چیزی که میتونم بگم اینه که چون ef7 فقط یک سنسور دما داره ، غیر ممکنه عقربه دما رو پایین نشون بده ولی دما تو Ecu بالا باشه.

به نظر من شما مشکل دما نداری.
    اون علامت هم احتمالا برای چیز دیگه ای هستش.یا مشکل خود سیستم مالتی پلکس هستش.

9. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که چون ef7 فقط یک سنسور دما داره ، غیر ممکنه عقربه دما رو پایین نشون بده ولی دما تو Ecu بالا باشه.

به نظر من شما مشکل دما نداری.
    اون علامت هم احتمالا برای چیز دیگه ای هستش.یا مشکل خود سیستم مالتی پلکس هستش.
    ممنون دوست عزیز از اینکه راهنمایی کردید.
    پس مشکل دقیقا از چی میتونه باشه؟ که مربوط به دنده عقب هم هست. نکنه مشکل از فشنگی آب باشه؟ دوستان و اساتید دیگه نظری ندارن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ماشین من LX هست که یک ماهی هست تحویلش گرفتم.
    در حالت سکون (وقتی ماشین روشن است و بی حرکت هست) وقتی فرمان را میچرخانم، یک صدای ممتد از چرخ ها شنیده میشه (صدایی مانند وقتیکه با ترمز ABS ترمز میگیریم).
    این صدا طبیعی هست یا خیر؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این موضوع توی سمندها اپیدمی هست و مورد خاصی نیست ولی اگر خیلی شدید هست و اذیت میکنه میتونید درخواست تعویض جعبه فرمون رو بدید البته اگر قبول کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •