دوستان سر دنده سورن گیر میاد توی بازار؟ ایساکو انلاین و چند سایت دیگرو گشتم نیود متاسفانه، خیلی شیکِ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سر دنده سورن گیر میاد توی بازار؟ ایساکو انلاین و چند سایت دیگرو گشتم نیود متاسفانه، خیلی شیکِ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من نبودم یه چند روزی.مال من پایه گاز سوزه.مال منم تا حالا دوبار از خط وسط رد شده(البته به خط وسط میرسه اگه ماشینو بعد از 20کیلومتر به قول شما 10دقیقه خاموش کنی) که در حد 20 ثانیه هم خاموش شده.تازه یادمه یه بار چراغم روشن شدو چراغ استاپ هم همینطور ولی حدودا 20ثانیه بعد از بین رفت.خلاصه من تو این چند وقت که دارم از سال 90 تا حالا کلا دماش بالاست ماشین ولی تو حالت رانندگی دقیقا همیشه قبل از خط وسطه(نزدیک به خط دوم).
شما میتونید قبل از اینکه ماشین روشن کنید سوویچ ماشین را تا آخر باز کنید
ببینید فن شروع بکار میکنه یا نه ؟!!
اگر فن شروع به کارکردن کرد دما پایین میاد و بعد از چند دقیقه استارت کنید
این حالت رو امتحان کنید و نتیجه را به بقیه اطلاع رسانی کنید
اگر عملی بشه ,راهکار خوبی خواهد بود
با سلام قیمت رگلاتور سمند ef7مدل 1388 چنده کسی اطلاع دقیق داره مال من می گن که خراب شده وآیا این ریگلاتور قابل تعمیره یا نهع تعویض کنم؟
چشم حتما ولی فک نمیکنم سوویچ تا ته که باز شه فن شروع به کار کنه ولی حتما این سری تست میکنم
سلام دوستان من ماشین را تازه تحویل گرفتم (سمند ef7 پایه گازسوز مالتی پلکس ) و حدودا 600 کیلومتر کارکرده بعضی وقتا چراغ چک روشن میشه و بعد از یه مدت خاموش میشه دمای ماشین هم وقتی خاموش میکنم خط وسط را رد میکنه وقتی هم روشن هست قبل از اینکه به وسط برسه فن روشن میشه و دما را میاره رو خط دوم قبل از وسط.
بردم نمایندگی دیاگ زدن چون چراغ چک خاموش شده بود گفتن معلوم نبود خطا از چیه و فقط خطا رو پاک کردن و گفتن باید وقتی چک روشن شد بیاری ببینیم علتش چیه.
ماشین قبل از اینکه داغ بشه علامت آمپر آب تو نشانگر وسط کیلومتر (توسمند های مالتی پلکس) میاد و میمونه طوریکه فکر میکنم دمای آب زیاده و علامت استوپ هم میاد نمایش داده میشه در حالیکه عقربه آمپر آب حتی به وسط هم نرسیده. وقتی هم دنده عقب میگیرم علامت آمپر آب دوباره تا وقتیکه رو دنده عقب هست نمایش داده میشه (درحالیکه احتمالا دمای آب خیلی زیاد نیست و حتی به وسط هم نرسیده). دوستان خواهشا راهنمایی کنید ببینم علت از چیه، عقربه دمای آب درست میگه یعی دما مناسب هست یا اون علامت اخطار آمپر آب که تو نمایشگر نشون میده درست هست و واقعا دما بالاهست)یوقت برام مشکلات جدی درست نشه؟
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که چون ef7 فقط یک سنسور دما داره ، غیر ممکنه عقربه دما رو پایین نشون بده ولی دما تو Ecu بالا باشه.
به نظر من شما مشکل دما نداری.
اون علامت هم احتمالا برای چیز دیگه ای هستش.یا مشکل خود سیستم مالتی پلکس هستش.
ممنون دوست عزیز از اینکه راهنمایی کردید.
پس مشکل دقیقا از چی میتونه باشه؟ که مربوط به دنده عقب هم هست. نکنه مشکل از فشنگی آب باشه؟ دوستان و اساتید دیگه نظری ندارن؟
ماشین من LX هست که یک ماهی هست تحویلش گرفتم.
در حالت سکون (وقتی ماشین روشن است و بی حرکت هست) وقتی فرمان را میچرخانم، یک صدای ممتد از چرخ ها شنیده میشه (صدایی مانند وقتیکه با ترمز ABS ترمز میگیریم).
این صدا طبیعی هست یا خیر؟
این موضوع توی سمندها اپیدمی هست و مورد خاصی نیست ولی اگر خیلی شدید هست و اذیت میکنه میتونید درخواست تعویض جعبه فرمون رو بدید البته اگر قبول کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)