تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 311 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

کسی میدونه چطور میشه فیلم های فرمت mkv رو ویرایش کرد چه نرم افزاری لازمه من کل اینترنت رو گشتم اما چیزی که بشه باهاش mkv رو ویرایش کرد و تیکه هایی رو ازش پاک کرد پیدا نکردم کسی بلده ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

من میخام از نوین نت بگیرم چطور میشه فهمید چون خودشون اطلاعی از این موضوع نداشتن

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

شما باید برید توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد ثبت نام کنید تا کد کاربری رو براتون اس ام اس کنه بعد باید سرویسی که میخواید رو سفارش بدید اونا هم نامه رو میفرستن به مخابرات منتها باید خط تلفن تون خالی باشه بین 3 تا 7 روز هم طول میکشه

مگه مشکل رانژه حل شده؟؟؟؟

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

کسی میدونه چطور میشه فیلم های فرمت mkv رو ویرایش کرد چه نرم افزاری لازمه من کل اینترنت رو گشتم اما چیزی که بشه باهاش mkv رو ویرایش کرد و تیکه هایی رو ازش پاک کرد پیدا نکردم کسی بلده ؟
    نرم افزار که زیاد هست.
    این یکیش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همه نوع ویرایشی میشه انجام داد با این نرم افزار ولی چون فایل رو انکود میکنه ممکنه کیفیت خروجی تغییر کنه.
    Last edited by NeORiN; 17-10-2012 at 20:37.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

شما باید برید توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد ثبت نام کنید تا کد کاربری رو براتون اس ام اس کنه بعد باید سرویسی که میخواید رو سفارش بدید اونا هم نامه رو میفرستن به مخابرات منتها باید خط تلفن تون خالی باشه بین 3 تا 7 روز هم طول میکشه

مگه مشکل رانژه حل شده؟؟؟؟
    ایناش رو خودم میدونم یوزر و پس هم از طرف نوین نت دارم ولی ه خاطر همین مشکل رانژه هنوز اقدام نکردم چند پست بالاتر هم یکی از بچه ها گفته مشکل پارس آنلاین حل شده انگار

آخه برادر من اینجا جای این سواله؟ جالبه یه کاربر دیگه هم همینجا راهنمایی میکنه حداقل تو pm که تاپیک از روال در نیاد

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

آقا يكي به من بگه اين مخابرات چش شده؟؟؟؟

2 دقيقه وصل ميشه 20 مگ از ترافيكت كم ميشه ......

سرعت دانلود روزانه شده 130 ولي شبانه همون 35

256 مخابرات

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

پارس هم روز ها از ساعت 12 تا 3 سرعتش کمه و قطع میشه

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا يكي به من بگه اين مخابرات چش شده؟؟؟؟

2 دقيقه وصل ميشه 20 مگ از ترافيكت كم ميشه ......

سرعت دانلود روزانه شده 130 ولي شبانه همون 35

256 مخابرات

دقیقا منم مشکل شما رو دارم وحشتناک ترافیک رو میدزده جدیدا.من خودم از مخ قبلانم داشتم اعتباری.الان دائمی گرفتم با ترافیک 4 گیگ .تا الان تو این ماه شش گیگم اضافه گرفتم.چهار تا سایت باز میکنی میزنه 100 مگ مصرف کردی.زنگم میزنی یارو میگه خب لابد مصرف کردی.باید از کجا شکایت کرد؟؟؟؟؟؟

به این ریز کارکرد من دقت کنید.به هیچ عنوان حتی 1 مگم دانلود نداشتم و فقط نهایتا 30 الی 40 سایت ت وبگردی کردم و عکسی هم به اون صورت لود نشده

Last edited by BEST 2; 19-10-2012 at 00:26.

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دقیقا منم مشکل شما رو دارم وحشتناک ترافیک رو میدزده جدیدا.من خودم از مخ قبلانم داشتم اعتباری.الان دائمی گرفتم با ترافیک 4 گیگ .تا الان تو این ماه شش گیگم اضافه گرفتم.چهار تا سایت باز میکنی میزنه 100 مگ مصرف کردی.زنگم میزنی یارو میگه خب لابد مصرف کردی.باید از کجا شکایت کرد؟؟؟؟؟؟

يه نصيحت بهت ميكنم هميشه يادت باشه اين جا به هيچ عنوان نميتوني از هيچ شركت isp شكايت كني و تنها كاري كه ميتوني بكني تعويض isp من اگه اينجوري پيش بره كوچ ميكنم...

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

خب اگر فکر میکنید از حجم شما الکی کم میکنه یه نرم افزار خوب بریزید مصرفتون رو کنترل کنه بعد اخر شب برید سایت مخابرات ببینید درست کم کرده یا زیادی! میتونی بری سایت سازمان تنظیم مقررات شکایت کنی ولی فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه چون تهش جواب هم بدن دوباره میگن لابد مصرف کردی!!

بعدش این 4 تا سایت که میگی چه سایت هایی ان؟ همین امثال سایتای قارچی نرم افزار و موزیک و... اونقدر توشون پرت و پلا هست که اونا خودش کلی حجم میخوره! یکم رعایت هم بکنی تو مصرف برای خودت بهتر میشه من الان چند ساله اپرا استفاده میکنم راحت با 4 تا تیک زدن کاری کردم فلش و ویدئو و اهنگ اجرا نکنه تبلیغ ها رو نیاره الان هر سایتی میرم راحت میاد بالا و مصرفم به نظر خودم متناسبه حتی شاید پارس حجم الکی هم بخوره ولی دیگه اونقدر نیست که 4 تا سایت 100 مگ بیفته...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •