کسی میدونه چطور میشه فیلم های فرمت mkv رو ویرایش کرد چه نرم افزاری لازمه من کل اینترنت رو گشتم اما چیزی که بشه باهاش mkv رو ویرایش کرد و تیکه هایی رو ازش پاک کرد پیدا نکردم کسی بلده ؟
کسی میدونه چطور میشه فیلم های فرمت mkv رو ویرایش کرد چه نرم افزاری لازمه من کل اینترنت رو گشتم اما چیزی که بشه باهاش mkv رو ویرایش کرد و تیکه هایی رو ازش پاک کرد پیدا نکردم کسی بلده ؟
من میخام از نوین نت بگیرم چطور میشه فهمید چون خودشون اطلاعی از این موضوع نداشتن
شما باید برید توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد ثبت نام کنید تا کد کاربری رو براتون اس ام اس کنه بعد باید سرویسی که میخواید رو سفارش بدید اونا هم نامه رو میفرستن به مخابرات منتها باید خط تلفن تون خالی باشه بین 3 تا 7 روز هم طول میکشه
مگه مشکل رانژه حل شده؟؟؟؟
نرم افزار که زیاد هست.
این یکیش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه نوع ویرایشی میشه انجام داد با این نرم افزار ولی چون فایل رو انکود میکنه ممکنه کیفیت خروجی تغییر کنه.
Last edited by NeORiN; 17-10-2012 at 20:37.
ایناش رو خودم میدونم یوزر و پس هم از طرف نوین نت دارم ولی ه خاطر همین مشکل رانژه هنوز اقدام نکردم چند پست بالاتر هم یکی از بچه ها گفته مشکل پارس آنلاین حل شده انگارشما باید برید توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد ثبت نام کنید تا کد کاربری رو براتون اس ام اس کنه بعد باید سرویسی که میخواید رو سفارش بدید اونا هم نامه رو میفرستن به مخابرات منتها باید خط تلفن تون خالی باشه بین 3 تا 7 روز هم طول میکشه
مگه مشکل رانژه حل شده؟؟؟؟
آخه برادر من اینجا جای این سواله؟ جالبه یه کاربر دیگه هم همینجا راهنمایی میکنه حداقل تو pm که تاپیک از روال در نیادکسی میدونه چطور میشه فیلم های فرمت mkv رو ویرایش کرد چه نرم افزاری لازمه من کل اینترنت رو گشتم اما چیزی که بشه باهاش mkv رو ویرایش کرد و تیکه هایی رو ازش پاک کرد پیدا نکردم کسی بلده ؟
آقا يكي به من بگه اين مخابرات چش شده؟؟؟؟
2 دقيقه وصل ميشه 20 مگ از ترافيكت كم ميشه ......
سرعت دانلود روزانه شده 130 ولي شبانه همون 35
256 مخابرات
پارس هم روز ها از ساعت 12 تا 3 سرعتش کمه و قطع میشه
دقیقا منم مشکل شما رو دارم وحشتناک ترافیک رو میدزده جدیدا.من خودم از مخ قبلانم داشتم اعتباری.الان دائمی گرفتم با ترافیک 4 گیگ .تا الان تو این ماه شش گیگم اضافه گرفتم.چهار تا سایت باز میکنی میزنه 100 مگ مصرف کردی
.زنگم میزنی یارو میگه خب لابد مصرف کردی.
باید از کجا شکایت کرد؟؟؟؟؟؟
به این ریز کارکرد من دقت کنید.به هیچ عنوان حتی 1 مگم دانلود نداشتم و فقط نهایتا 30 الی 40 سایت ت وبگردی کردم و عکسی هم به اون صورت لود نشده
Last edited by BEST 2; 19-10-2012 at 00:26.
يه نصيحت بهت ميكنم هميشه يادت باشه اين جا به هيچ عنوان نميتوني از هيچ شركت isp شكايت كني و تنها كاري كه ميتوني بكني تعويض isp من اگه اينجوري پيش بره كوچ ميكنم...
خب اگر فکر میکنید از حجم شما الکی کم میکنه یه نرم افزار خوب بریزید مصرفتون رو کنترل کنه بعد اخر شب برید سایت مخابرات ببینید درست کم کرده یا زیادی! میتونی بری سایت سازمان تنظیم مقررات شکایت کنی ولی فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه چون تهش جواب هم بدن دوباره میگن لابد مصرف کردی!!
بعدش این 4 تا سایت که میگی چه سایت هایی ان؟همین امثال سایتای قارچی نرم افزار و موزیک و... اونقدر توشون پرت و پلا هست که اونا خودش کلی حجم میخوره! یکم رعایت هم بکنی تو مصرف برای خودت بهتر میشه من الان چند ساله اپرا استفاده میکنم راحت با 4 تا تیک زدن کاری کردم فلش و ویدئو و اهنگ اجرا نکنه تبلیغ ها رو نیاره الان هر سایتی میرم راحت میاد بالا و مصرفم به نظر خودم متناسبه حتی شاید پارس حجم الکی هم بخوره ولی دیگه اونقدر نیست که 4 تا سایت 100 مگ بیفته...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)