سلام دوستان میون این همه پچی که هست به نظر شخصی شما کدوم پچ از همه بهتر و کاملتره؟
سلام دوستان میون این همه پچی که هست به نظر شخصی شما کدوم پچ از همه بهتر و کاملتره؟
ممنون دوست عزيز از راهنمايي تون !! ولي همون طور كه گفتم من اصلا آشنايي با كار كردن اين پچ ها ندارمنوشته شده توسط Rmjn 7
سلام . شما اگه به پست اول مراجعه کنی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو میتونی پیدا کنی
يعني چه جوري بايد از اين پچ ها استفاده كنم با نرم افزار هست ؟؟؟!!
ممنون ميشم دوستان عزيزي كه ميتونن منو راهنمايي كنن
مرسي
خواهش میکنم عزیز. البته بستگی داره که شما چه پچی بخواین استفاده کنین . اما اکثر قریب به یقین پچها نصبی هستند و احتیاج به نرم افزار خاصی ندارند. مثلا پچی که عموما استفاده میشه پچی هستش که کیت تیمهای لایسنس نشده رو به واقعیش تغییر میده . آخرین ترانسفر های تیمها رو داشته باشه و . . . این نوع پچها عموما نصبی هستند و محتاج به نرم افزار خاصی به جز کیت سرور نیستند .
Last edited by Armin 7; 14-02-2010 at 15:42.
من دیال اپ دارم و نمیتونم پچ ها را دونلود کنم.لطفا پسوند فایل های پچ را به من بگید تا از دونلود افلاین دونلودش کنم.
ممنون دوست عزيز از راهنمايي تون
پس بعد از دانلود پچ ها بايد با نرم افزار كيت سرور كه گفتيد يعني به ساكر پچ ها رو اضافه كنيم درسته؟!
بعد من لينك دانلود اين برنامه رو توي صفحه اول نديدم
ممنون ميشم لينك دانلود اين برنامه رو بذاريد
ببخشيد كه من انقدر آماتور هستم :43:
بازم ممنون از راهنمايي تون![]()
توی پست اول فقط آدرس پستی که شما دنبالش می گردی هست ، همون آدرس رو باز کن لینک دانلود اونجاست
Ronaldo and Ronaldinho Faces
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Umbro Speciali Red - England Boots by Adaomusic
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
João Moutinho - Stick 8 - ROAD TO AFRICA 2010 by jorgze
سلام کمک کمک
من برنامه GDBManager2010 و کیت سرور رو دارم که زیاد بلد نیستم باهاش کار کنم
حالا سوالم اینه که من آپشن لیگ ایران رو که دانلود کردم کجا کپی کنم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)