تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 380 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من از سري 6 ديگه نديدم. و فكر كنم چيزي رو هم از دست ندادم!!
    به نظر من تا اون قسمت بايد به زور ازش چيز جالب در مي آوردي. و به نظرم صدا و سيما بايد اين مجموعه رو خريداري ميكرد تا ما ببينيم نه كه خود ما پول بديم!!

توي پخش خيلي ضعيف هستن!
    پسر خاله من 3 قسمت رو به صورت سي دي خريد . يكيش 2 تا ديسك توش بود يكيش 2 تا مثل هم توش بود يكيش يكي از ديسك هاش خالي بود انگار. يعني هركاري كردم چيزي رو پخش نكرد. انگار خراب رايت شده باشه!!!

بنده خدا هم كلا زده شد از فيلم ديگه نمي بينه!!!

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نمیدونم اینو خوندین یا نه

پیرامون این مجموعه حرف وحدیث بسیار زده شده.بعضی ها معتقدن که چون مهران به دیدار .... نرفت تلویزیون کارش را توقیف کرد.برایش درود فرستادن وستایشش کردن.مهران وبرادران آقاگلیان موج سواران خوبی هستند.چه تضمینی برای فروش این کار بهتر از این.اما اصل قضیه چیز دیگریست.این طرح در تلویزیون ودر شبکه سه به تصویب رسید.همزمان دکورهای کار در حال ساخت بود.پیش پرداخت هم گرفته شد.اما مزه پول درشت که قبلا از طریق ساخت مجموعه باغ مظفر زیر زبان مهران وآقا گلیانها رفته بود بطور ناگهانی به تلویزیون اعلام میکنند که در صورتی حاضر به ساخت کار هستند که پول باکس آگهی وتبلیغات جاری در سریال متعلق به آنها باشد!!!کار را تعطیل میکنن ومنتظر جواب تلویزیون میشوند.در نهایت شبکه اعلام میکند که حاظر به انجام این کار نیست.دوستان که فکر میکردن سنبه شان پر زوراست قافیه رو میبازن ومیماندد با یک لوکیشن دکور زده وقراردادهای بسته شده پولهایی که باید به عوامل پرداخت کنن.وشبکه وئدیوی خانگی تنها راه نجات کار روی دست مانده میشود.بعد هم که مردم به احترام مهران سی دی ها رو کپی نمیکنن و با خرید نسخه اورژینال در هفته اول سود میلیاردی نصیبشان میشود.من بمیرم تو بمیری با شایعه عدم حضور مهران در مراسم دیدار با رهبری باعث فروش هزار چندان بقیه نسخه های سریال میشه ومهران یک بار دیگه از آّب گل آلود ماهی میگیره.اما در همین زمان در مهمونی افطار ... میره یک سری سی دی به عنوان هدیه میده به ایشون.در سمینار ائمه جمعه کشور هم هفتصدپکیج به شرکت کنندگان هدیه میشه.بعد هم رئیس کمسیون فرهنگی مجلس رسما اعلام میکنه که بخشی از بودجه قهوه تلخ از طریق مجلس پرداخت شده!!!من چند قسمت از این سریال رو دیدم تا قبل از اینکه از روی سایتها برداشته بشه.چون مهران سفری به آمریکا داشت و مجموعه رو در آمریکا وکانادا به ثبت رسوند.کجای این سریال ضد رژیمه؟مردم هستن که دلشون میخواد بیخودوبی جهت مسائل مطرح شده در این سریال رو به مسائل خودشون ربط بدنش.سوژه کار هم که دستبرد آشکارا از رمان ماشاالله خان در بارگاه هارون الرشیده.وزارت ارشادی که به کتاب خوشه های خشم اجازه نشر مجدد نمیده یا نویسندگان وشاعرانی که بخاطر یه جمله کتابشون اجازه نشر پیدا نمیکنه وفیلمسازانی که سالهای سال نمی تونن فیلم بسازن چطور به این کار مجوز میده؟ اصلا به این قضیه فکر کردین؟

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کامران ملک مطیعی از بازیگرای سریال زیر اسمان شهر بود همون که میگفت تنگه اقا تنگه

3. 6 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

دوستان میشه یه لطفی بکنید دیگه این بحث مدیری بد است و مدیری خوب است و من میخرم و من نمیخرم رو تموم کنید ؟!
    دیگه حالم داره بد میشه
    ممنون

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

پک یازده رو امروز دیدم... خیلی هم بد نبود! به غیر از قسمت 33 ام، که ضعیف تر از بقیه بود، دو قسمت اول جالب بودند! با اینکه از نظر داستانی تکون نمیخوره ولی طنزش بعد از وقفه اش در پخش چسبید...
    به نظر من اگه به سه موضوع پرداخته بشه، میتونه دوباره به شکل جذاب گذشتش برگرده...

1- معمایی کردن داستان (مثل قسمت های اولش).
    2- اضافه نکردن شخصیت های جدید (مثلا این قیصر الملوک چیه؟ زن اتی بدون یه ذره تفاوت در گریمش با نقش قبلیش اومده...)
    3- استفاده از بازیه بازیگران کلیدی (بنفشه خواه به اون خوبی کله شد، به جاش بلوتوس و توپولوف و الان هم قیصر اومدن!)... مثلا تو این پک باباشاه و پدر اتی کلا چند دقیقه ایفای نقش کردن... ولی تو اون چند دقیقه من ترکیدم از خنده!! یا خود محمدرضا هدایتی (جهانگیر) تو این پک های اخیر عالی بوده! اما باز کمتر از بقیه بهش پرداخته میشه...
    .
    .
    راستی این گریم مهران چقدر رو اعصابه!! شیش تیغ کرده! یه خلوار نور هم انداختن رو صورتش... گریم شیر فرهاد کجا و بولوتوس کجا!!
    راستی یه چیز خنده دار بگم! امروز صبح که پک یازده رو خواستم بگیرم، وسط راه دمه یه دکه‏ی روزنامه فروشی وایسادم تیتر روزنامه های ورزشی رو بخونم، دیدم صاحب دکه رو یه تیکه مقوا نوشته:
    اوه خدای من!
    قهوه تلخ 11 رسید!!

یاعلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه N.I.M.A _ P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خیلی جالبه.تا قبل از محرم و قبل از وقفه همه به به و چه چهشون بلند بود از این سریال. یادم نیست که کسی یه انتقادم میکرد.
    حالا که یه نفر اومد گفت بده همه اومدن گفتن مفت نمیرزه! دوستان کم لطفی نکن خواهشا.
    حالا اگه واقعا پشیمونید که دیگه این حرفا رو نداره.دوست ندارید دیگه نخرید. کسی مجبورتون نکرده.
    به نظر من حتی اگه این سری جدید خیلی هم ضعیف باشه ولی بازم مهران مدیری کارش درسته.

7. 12 کاربر از N.I.M.A _ P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

من که تا پک دهمش رو فروختم به یکی از آشنایان که میخواست ببره مملکت خارجه . پکی هزار و پونصد

9. 12 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

معتادمون کرد رفت پی کارش، نمی دونم چرا جنس ها رو دیگه پخش نمی کنه پدر سوخته! نکنه اینم می خوان هدفمند کنن؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من که تا پک دهمش رو فروختم به یکی از آشنایان که میخواست ببره مملکت خارجه . پکی هزار و پونصد

این آشناتون چیز دیگه نیاز نداره من حاضرم براشون تهیه کنم

من هنوز قسمتهای جدید رو ندیدم ...

12. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

این آشناتون چیز دیگه نیاز نداره من حاضرم براشون تهیه کنم

من هنوز قسمتهای جدید رو ندیدم ...
    عجله داشت بنده خدا پرواز داشت فرداش میخواست برا دخترش ببره
    +
    یه نکته فک کنین از ده تا پک برای من دوتاش ناقص بود یکیش دوتا سی دی بود ، یکی دیگشم دوتاش از سی هاش مشکل داشت مجبور شدم دوباره تهیه کنم چون فروشنده هم زیربار نمیرفت
    در کل این اواخر خیلی با خوشبینی میشه گفت طنزش بد نبود.

14. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

چرا فروختی: دی حیف نبود؟: دی خودش میرفت میخرید خب: دی
    +توی پک بعدی که قراره این برنامه ی قرعه کشی هم پخش کنن از سر و ته 3 قسمت که کم نمیکنن؟: دی

یه نکته فک کنین از ده تا پک برای من دوتاش ناقص بود یکیش دوتا سی دی بود ، یکی دیگشم دوتاش از سی هاش مشکل داشت مجبور شدم دوباره تهیه کنم چون فروشنده هم زیربار نمیرفت
    این دیگه آخر بدشانسیه: دی
    dvd بگیر شاید بخت باهات یار بود :P

16. این کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •