آقایونی (یا خانومایی) که lenovo دارن یه نظر نهایی در مورد لب تاپشون می گن؟کلا مارک lenovo رو تایید می کنن؟یا دل و سونی رو ترجیح میدن؟
آقایونی (یا خانومایی) که lenovo دارن یه نظر نهایی در مورد لب تاپشون می گن؟کلا مارک lenovo رو تایید می کنن؟یا دل و سونی رو ترجیح میدن؟
پوزش می خوام، فراموش کردم عنوان مدل رو بنویسیم...
Sony Vaio F11 GGX/B
کارت گرافیک 160 بسیار قوی هست ، اما به صرفه نیست ، چون هم مصرف زیادی داره و هم اینکه بیشتر داغ میکنه.
مسلما نوت بوک ایسوس هم جدید تر هست و هم بهتر.
USB3 داره.
کیفیت صفحه نمایش بهتره
کارت گرافیک جدید تر هست و از directX بالاتری پشتیبانی میکنه.
پردازنده خیلی بهتر هست( هر 4هسته ای 4 هسته ای نیست !)
سلام.
خوب مربوط به این تاپیک نیست ، بقیه سوالات را پیغام بزار.
وسه 10 ساعت اتفاقی نمی افته.
یعنی وقتی باتری به طور کامل شارژ بشه ، دستگاه فقط از آداپتور استفاده میکنه و باتری هم اصلا شارژ نمیشه.
اما بعد از گذشت یک یا دو روز ، شارژ تا 97 درصد خالی میشه و بلا فاصله نوت بوک شارژ میشه و شما متوجه نمی شی ، اما عملا یک سیکل کامل شارژ اتفاق افتاده که می تونه به دستگاه آسیب برسونه.
به این منظور از vaio battery care function استفاده کن که تا وقتی که شارژ لپتاپ تا 80 درصد یا 50 درصد خالی نشده ، نمی زاره که باتری شارژ بشه. و عمر باتری افزایش پیدا میکنه.
وقتی شارژ 100 درصد شد ، این امکان را فعال کن.
گرون نگرفتی دوست عزیز من مدل f116 گرفتم 1650 با گارانتی ایران رهجو
cpu من corei7 720qm که یه مقدار ضعیفتر از مال تو ولی برا من fullhd و blueray داره و کارت گرافیکش هم 330m فکر کنم اگه این مدلو میگرفتی بهتر بود بهت گرون دادن فکر کنماینو برای بقیه بچه ها هم میگم که بهشون گرون ندن
![]()
سلام به دوستان عزیز فورم
من یه تحقیقی کردم در مورد لپتاپهایf116 ...گفتم بد نیست شما هم بدونید
این مدلی که ایران رهجو میده f116fgb و لپتاپهایی که گارانتی متفرقه دارن f116fxb
فرق این دو از این قراره:
backlite keyboard f116fxb داره ولی f116fgb ندارهbacklite keyboard:وقتی هوا تاریک میشه و یا به طور دستی, led زیر کیبورد روشن شده و شما در شب راحتتر میتونید تایپ کنید
f116fxb هاردش 7200 دوره ولی f116fgb 5400 دوره
باتری f116fxb تا 2 ساعت fullload و تا 4 ساعت نرمال کار میکنه و باتری f116fgb تا 1 ساعت fullload و تا 3 ساعت نرمال کار میکنه البته یه سری از مدلهای f116fgb هم هستند که باتری 4 ساعت مثل f116fxb دارند...شاید اینو نباید تو مقایسه میذاشتم ولی گفتم که در کل اینو هم بدونید
این دو مدل در دو جای مختلف در جهان فروخته میشن
f116fgb تو asia و f116fxb تو usa
ایران رهجو مدل f116fgb رو میاره که من همینو گرفتم.
اگه این سه مورد بالا براتون اهمیت داره برید طرف f116fxb
ولی اگه گارانتی براتون مهمتره برید طرف f116fgb
اینو گفتم که اگه کسی با این مدل ها برخورد کرد تعجب نکنه و بدونه که کدوم براش بهتره
من خودم شخصا گارانتی ایران رهجو رو به اون سه مزیت بالا ترجیه دادم.چون هارد و باتری چیزی که قابل تعویض و بعدا هم میشه اینا رو ارتقاء داد و backlite keyboard هم برام زیاد مهم نبود
ولی برای کسایی که اینا براشون مهمه باید تو خرید بیشتر دقت کنند.
اگه کسی اون سه مزیت بالا براش مهمه میتونه بره طرف اون مدلی که گفتم ولی گارانتی قابل قبولی نداره
من با ایران رهجو که تماس گرفتم و این مورد رو بهشون گفتم گفتند که ما لپتاپهایی که sony در قسمت اسیا در اختیارمون قرار میده وارد میکنیم و f116fxb در قسمت sony usa قرار داره.
من تو سایت sony اسیا هم که رفتم این مدل f116fgb رو دیدم ولی تو قسمت sony usa به جای مدل f116fgb زده بود f116fxb ... بعد از این خیالم راحت شد
شما هم اگه خواستید این مدلها رو بگیرید تو خریدتون دقت کنید و نوع مدل و گارانتی اونو حتما از فروشنده سوال کنید... موفق باشید.
Last edited by kissyou; 07-04-2010 at 12:21.
یه سوال در مورد خرید لپتاپ دارم :
میخوام بدونم شرکت امرتات که همراه لپتاپ هاش یه کیف میده ایا موقع خرید لپتاپ رو بدون باکس داخل کیف میده یا نه آکبند توی جعبه میده ویه کیف هم همراهش میده؟ چون این طور که دوستان گفتن بهتره لپتاپ رو آکبند بگیریم
2-یکی از فروشنده هیی که بهش اعتماد دارم هم گفت بهم گفت که لپتاپ های چینی بدون بسته بندی فروخته میشه ولی امریکایی بسته بندی داره همچنین میگفت قطعات مدلهای امریکایی روشرکتهای معتبرتری میسازن ایاواقعا همینطوره ،یا هر دو باکس دارن ولی بسته بندیشون فرق داره
بلاخره من هم مدل F111FX/B رو سفارش دادم!!!
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
من از چندین نفر شنیدم اونایی هم که پایینش مینویسه ساخت آمریکا قطعات داخلیش چینی اند البته یکی که تعمیر کار بود گفت من خودم باز کردم و این مورد رو مشاهده کردم....
سلام
من می خوام یه لپ تاپ بخرم. یه کمی هم عجله دارم!
کارم برنامه نویسی ه و برنامه های نسبتا سنگینی می نویسم. شبیه سازی سه بعدی انجام می دم. بنابراین فکر می کنم لازمه گرافیک بالایی داشته باشه.
ًًRAM و CPU خوبی هم باید داشته باشه.
احتمالا مجبور باشم روزی 10 ساعت از لپ تاپم استفاده کنم بنابراین به نفعشه که داغ نکنه! فکر می کنم بهتره LED باشه.
وزنش خیلی خیلی برام مهمه. نمی خوام از 1.8 کیلو گرم بیشتر باشه. 13 اینچ برام مناسبه.
و 1.5 هم براش قیمت می گذارم.
مارکش هم نمی دونم چی باشه بهتره!
پیپاپیش از راهنمایی تون متشکرم!
سلام دوستان
میشه دو تا مدل سونی ( در هر مورد بهترین گزینه) به من معرفی کنید.
1. از نظر کانفیگ در حد Dell Studio 1557-A
2. از نظر قیمت در حد اون
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
ضمنا با اینکه چندجا دیدم می خواستم مجددا بپرسم که سونی چین و امریکا فرق داره یا نه. قصد اسپم ندارم اما از اونجا که نظرات متناقض از هر دو طرف زیاد بوده تو شکم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)