دوست من ویندوز 7 و ویستا نصب کردم حال نداد و عزیزم ممنون از لطفت و سرعت 128 دارم و سرعت دانلود 140 الی 180 هست و بیست مگا رو 3 تا 5 دقیقه ای دانلود میکنه
نوکیا برنامه رو دانلود کنم و بریزم رو کامپیوتر و از اینترنت جدا بشم و موبایل رو وصل کنم به کامپیوتر کجای گوشی برنامه رو منتقل کنم و ورژن قبلش رو چطور پاک کنم .
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
نوکیا این رو میگی دانلود کنم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه اولی رو دانلود کن! دیوونم کردی!
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه رو دانلود کردی خوب تو کامپوتر باید نصبش کنی. بعد گوشیتو وصل می کنی! لازم به توضیحه که اینرتنتت باید وصل باشه کلا این طریق آپ دیت آن لاینه . چون یکی یکی فایل های فریم ویر دانلود خواهند شد که حدود130 مگ خواهند بود. بدون اینترنت نمی تونی این روش رو که بهترین روش و ساده ترین روشه آپ دیت کنی!
تو هیچ کاری نباید بکنی وقتی برنامه Ovi suite رو که دانلود کردی و تو کامیپتر نصب کردی و گوشیتو وصل کردیو شناخت گوشیتو و عکس گوشیتو آورد(با توجه به مراحلی که ذکر کردم در صفحه قبل) می ری سربرگ آپ دیت و طبق روش ذکر شده ادامه می دی خود برنامه همه کار رو برات انجام میده. خودش فریو ویرتو دانلود و تو گوشیت نصب خواهد کرد.