این تصاویر خیابونی رو GSMArena تو ریویو Nexus one توضیح داده بود....فقط واسه چند تا شهره اروپا وآمریکا فعلا هستش...کاملترینش هم واسه لندنه
این تصاویر خیابونی رو GSMArena تو ریویو Nexus one توضیح داده بود....فقط واسه چند تا شهره اروپا وآمریکا فعلا هستش...کاملترینش هم واسه لندنه
چطوری تو این گوشی میشه به جای ringtone های تعبیه شده در آن فایل های صوتی دلخواه رو قرار داد؟ تا اونجایی که من سعی کردم موفق نشدم. یعنی گزینه ای ندیدم که از من بخواد فایلی صئتی دلخواهمو انتخاب کنم.
File Explorer -->> روی فایل صوتی مورد نظر کلیک و نگه دارید،گزینه ی set as ringtone
این مشکل حل شد.
همونطور که فکر میکردم اشکال از مرکز سرویس sms بود.
بله من این نرم افزار رو دانلود و نصب کردم. خیلی هم جالبه. کافیه بری توی تنظیمات برنامه و در قسمت map نقشه ی google map یا google earth رو دانلود کنین. اونوقت اگر روی علامت کره زمین کلیک کنین میتونین موقعیت خودتونو تو نقشه بصورت آنلاین ببینین. البته ارتباطتون فقط با ماهواره هستا نه اینترنت. ارتباط اینترنتی فقط برای دانلود نقشه هست.
نقشه هم تا زوم 200 متری زمین رو پشتیبانی میکنه.
خیلی حال کردم.
Last edited by Pejvak61; 02-10-2010 at 10:58.
آیا راهی وجود نداره که ارتباط با اینترنت به طور کلی قطع بشه؟
من در یک محیطی که اینترنت بی سیم داره از اینترنت استفاده میکنم و در اون زمان هیچ نیازی به باز گذاشتن ارتباط Edge یا GPRS ندارم. چکار باید بکنم تا اصلاً از این سرویس ها در زمان های خاص استفاده نشه.
هر وقت وایرلس کند میشه اونوقت گوشی مستقیماً تصمیم میگیره وصل بشه به اینترنت از طریق E یا G که من هم متوجه نمیشم اونوقت میبینم که حدوداً 25 دقیقه گوشی تو اینترنته.
راستی کسی میدونه هزینه اینترنت سیم کارت دائمی چطوری محاسبه میشه؟ دقیقه ای یا کیلو بایتی و نرخش چقدره؟
همراه اول پدر سوخته یه بار سره چند ساعت کار با اینترنت 95 تومن واسم برید....خیلی گرونه سعی کن تا درستش نکردی اینترنت نری....تو HD1 به ای صورت هستش که باید بری Setting -Connections-Advance-select networks و از اوجا باد 2 تا کانکشنیو که میبینی به چیزی غیر از MCI GPRS و MCI MMS تغییر بدی ولی به احتمال زیاد این منو ها تو HD2 با HD1 فرق داره
این اسمو از خودت اختراع کردی دیگه؟!![]()
آخه باورت نمیشه از وقتی تو امضام زدم HTC HD به فروش میرسه 4 نفر PM دادن که داداش HD2 رو چند میدی!!!!
واسه همین میگم HD1 که سوئ تفاهم نشه!!
راستی چیکار کردی فروختی تو؟؟![]()
حالا هزینه رو چطوری حساب میکنن؟
کار نرم افزار GPS Sport Tracker خیلی جالبه. دقیقاً همونیه که میخواستم. باهاش در محدوده ی شهرمون کار هم کردم بسیار دقیقه.
فقط چند تا سئوال دارم:
1- آیا کسی جایی سراغ داره که نقشه های یک شهر کامل رو با کلیه درجات زوم تو این نرم افزار رو در اختیارمون بذاره تا مجبور نشیم پشت سرهم دانلود کنیم؟ مثلاً اگر بخواهیم برای گردش به اصفهان سفر کنیم نیاز به نقشه اصفهان داریم. چطور میشه قبل از رفتن به اونجا نقشه شو تو این نرم افزار که عمدتاً از google map استفاده میکنه تهیه کرد؟
2- من نوع نقشه رو google Earth تعیین کردم ولی در بعضی جاها به Google map هم نیاز دارم. چطوری میتونم نقشه رو تغییر بدم؟
سئوال مهم تر :
آیا نرم افزاری با کاربرد فراگیر وجود داره که کاربرانش نقشه اکثر شهر های مهم رو با حداکثر جزئیات ممکن تهیه کرده باشن و در وب برای عرضه عمومی قرار داده باشن تا هر وقت هرکی خواست ازش استفاده کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)