به نظرمن اگه یه فت دست دوم تمیز با قیمت مناسب بگیری بهتره(البته الان قیمتش رفته بالا)
اسلیم هم خیلی خوبه ولی با اومدن آپدیت جدید مایکروسافت دردسراش شروع میشه
به نظرمن اگه یه فت دست دوم تمیز با قیمت مناسب بگیری بهتره(البته الان قیمتش رفته بالا)
اسلیم هم خیلی خوبه ولی با اومدن آپدیت جدید مایکروسافت دردسراش شروع میشه
Last edited by Abolfazl_Real; 05-08-2011 at 13:50.
پیمان جان دوست ندارم تاپیک رو منحرف کنم،اما شما این لیست رو نگاه کن ببین چند تاش ارزش بازی کردن دارن،من که شمردم فقط 12 تاش ارزش داشت......................
نمیخوام بگم کدوم کمپانی بهتر عمل کرده تویه بازیهای انحصاری،اصلا با دادن بازیهای انحصاری برای کنسول مخالفم چون نمیتونه زیاد جنبه تبلیغاتی داشته باشه...............
اینم لیست بازیهای انحصاری اون یکی کنسول:
دوستان میدونن من فن هیچ کنسولی نیستم و قبول دارم 360 تویه مولتی پلتفرم ها بهتر کار میکنه،اما بازیهای انحصاری PS3 رو با هیچی عوض نمیکنم....................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: نکته
سلام دوستان عزیز من میخوام یه ps3 بگیرم ولی یه سولاتی در مورد گرافیک پیش اومده برام
1- من تلوزیون FULL HD ندارم و یه تلوزیون معمولی 29 اینچ دارم نه lcd نه led. گرافیکش خیلی میاد پایین؟؟ (نسبت به pc چطوره؟)
2- اگه به مانیتور کامپیوترم وصل کنم کیفیت فرق میکنه؟؟؟
3- داخل کارتونش چندتا دسته داره؟؟؟
4- تو بازی های مشترک با xbax خیلی گند زده یا زیاد معلوم نمیشه؟؟؟
5- میتونین یه عکس بذارین تفاوت کیفیت HDMI با کابل معمولی رو نشون بده؟؟؟؟؟
خواهش میکنم کمک کنید![]()
درسته که بازی های انحصاری پلی استیشن 3 از ایکس باکس کمی بهتره
ولی کینکت خیلی خیلی بهتر از move هست
این به جای اون
شهاب جان دسته های ایکس باکس هم همین طوره ؟! اخه میخوام از شهر خودم دسته بخرم میترسم اورجینال نباشه !![]()
سلام
1: والا گرافبک که فرقی نمیکنه و فقط رزلوشن کاهش پیدا میکنه! که با توجه به تلوزیون شما حداکثر رزلوشن دریافتی باید 480p باشه! د ر مورد مقایسه با PC هم نمیشه چیزی گفت چون باید اول مشخص کرد سیستم PC چی هست تا بشه با X360 مقایسه بشه.
2: از نظر رزلوشن بهتر میشه ولی از لحاظ رنگ بندی و زیبایی تلوزیون بهتره.
3: یه دونه.
4: در یه سری بازی ها متاسفانه عملکرد خوبی نداشته! ولی در اکثر بازی ها تفاوت آنچنان محسوس نیست.
5: دوست من با عکس مشخص نمیشه ! چون بستگی به TV داره! بعدش هم بیش از 95 درصد (حدودا) بازی های PS3 رزلوشنشون 1080p نیست! یعنی یا 720p هست و یا رزلوشن پایین تر از 720p دازن. پس خیلی چیز زیادی رو از دست نمیدین!
نه X360 فرق میکنه! متاسفانه از ظاهر دسته نمیشه اصل و تقلبی بودن اونا تشخیص داد و تنها راه ممکن باز کردن دسته و کنترل برد اون هست! من چند وقت پیش یه مقایسه با عکس بین دسته اصل و تقلبی X360 با استفاده از برد اون انجام دادم که اگه پیداش کنم دوباره میزارم.
پس با توجه به توضیحات شما xbox گزینه مناسبتریه!
اگه همین طوره پس لطف کنید بگید کدوم مدلش از همه بهتره؟
آخه شنیدم مدل اسلیم هم اومده
اگه نکته خاصی هم در مورد کنسولها وجود داره ممنون میشم بگید چون من در این زمینه کاملا نا آشنام
بی نهایت ممنون
شهاب جان توی شهر ما همشون دزدنپس با این حساب از داداش میثم خودمون میخرم که کاملا مطمئن
![]()
نه من نگفتم X360 بهتره!این برداشت خود شما هست و بر میگرده به اختیار و سلیقه شما ! من چند نمونه از محسنات دو کنسل رو گفتم که قطعا یه اون چند مورد هم ختم نمیشه!
اگر نظر شما واقعا روی X360 هست باید بگم که بهترین مدل X360 Slim 250GB هست.
والا نکته خاصی که نیست ولی حتما از جای معتبر خرید کنید. مثلا از میثم صیام که از فروشندگان مطمعن و البته از کاربران این سایت هم هست میتونین با خیال راحت خرید کنید.
متاسفانه دزد همه جا هست!
بله شما اگه بتونین از میثم خرید کنید بهترین کار رو کردین! میثم امتحان خودش رو خیلی وقته در فروش کنسول ها پس داده و از بهترین هاست.
سلام دوستان.من خودم ps3 دارم و از x360 هیچی سر در نمیارم.میخواستم بدونم برای انلاین بازی کردن با xbox چه قدر باید خرج کنیم.؟ چون شنیدم که باید کارت xbox live بخریم.اصلا میشه با xbox انلاین بازی کرد؟چون با ps3 -- شده نمیشه.
یه سوال دیگه:من ps3 160 رو چند میتونم بفروشم.جمعا 2 ماهه خریدم.چون من عاشق کینکت هستم میخوم xbox بخرم.xbox چنده 4 گیگش؟الان 0225 هم -- شده یا نه فقط 9504 هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)