تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 1211 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

واقعا عالی هست واقعا!
    گرافیکش مخصوصا!بی صبرانه منتظر بازی با منچستر در اولدترافورد هستم............................

2. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بی صبرانه منتظر دمو ....

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

9

بدون خوندن هیچ جمله ای از این تاپیک کسی میتونه از روی عکساش حدس بزنه مربوط به چی میشه ؟ اگه کسی متوجه بشه باید به هوشش آفرین گفت ( در ضمن مربوط به این بازی میشه ) .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من تاپیک رو خوندم تا متوجه شدم!!!!!!!خیلی فکر جالبی کردن

5. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امیدوارم تو این ورژن دفاع ساده تر و گل زدن سخت تر بشه تو 2009 مگه می شد توپ رو از اتوئو گرفت؟! البته من با داداشم بازی می کنم!
    کسی اطلاعی در باره ی این امیدواری من داره؟

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ديگه نميشه با يه بازيكن همينطور قر داد و رفت جلو
    البته دوست من توي همين 2009 هم اگه خوب دفاع بكني خيلي راحت ميشه جلوي اتوئو يا به قول خارجي ها Barca Kid هارو گرفت
    براي جلوگيري از گل خوردن در مقابل ساده ترين راه، ساده ترين دفاع ممكنه
    اما در نسخه 2010 اين مشكل ، مشكل هم نميشه گفت ، كلا دفاع به مراتب بهتر شده و قابليت هاي جديدي اضافه شده
    براي اولين بار در تاريخ بازي هاي ورزشي بعد از بازي NBA2009 ، تماشاگران به شكل فول 3D هستند كه بايد بريم حالشو ببريم
    همه چي عاليه واقعا همه چي به جز يه چيز بد كه هنوزم درستش نكردن اونم اينه در مد بال انتظار داشتم با پولايي كه درمياريم بتونيم خونه و ماشين و اين جور چيزا بخريم درست مثل GT5 كه اين قابليت هارو اضافه نكردن انگاري اما مطئنا در نسخه بعد اضافه خواهد شد
    قابليت جديدي هم اضافه شده به نام سازگاري كه در PES2009 يك ضعف به حساب ميومد اونم اين بود كه مثلا وقتي تعداد ستارگان يه تيم زياده مثلا براي گرفتن جلوي اتوئو شخصي كه مچستر رو مي گيره بعد اينكه يه گل ميزنه روني رو مياد دفاع ميذاره و خب روني با يه دفاع خوب راحت توپ رو از پاي اتوئو مي گيره با قدرت بدني بالاش و همچنين سرعت خوبش كه زياد با عقل جوردرنمياد اما در PES2010 با اين قابليت سازگاري توانايي هاي بازيكن با پستي كه بازي مي كنه اين مشكل هم حل شده

8. 4 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

توي سه تا انجمن رسمي خود كونامي يه طرحي بود كه توش بازيكننده ها و طرفداران پي اي اس نظراتشون رو براي بهتر شدن بازي بگن كه از بين كلي نظر نظرات برتر انتخاب شده و در نسخه اصلي بازي اعمال خواهد شد از جمله :

- خط امتياز در هنگامي كه گل ميزنيم يا گل مي خوريم ! (مخصوص فوتبال هاي سوپر حرفه اي دنيا)
    - بعد اينكه بازيكنان ضربات آزاد ميزنند مثل مجسمه نميشن و خيلي راحت ميتونن حركت كنند
    - احتمال مصدوميت دروازه بانان ( مهم ترين نكته براي ريلستيك كردن بازي كه عالي كار شده )
    - براي هر باري كه دروازه بان از بازي محو ميشه مثلا دريبل ميخوره يا جا ميمونه يه دليل منطقي وجود خواهد داشت(واااااوووو)
    - نبودن حصار هاي مصنوعي نسخه هاي قبل كه حسابي تو چشم ميزد (چه شود با تماشاگراي سه بعدي )
    - دروازه ها و تورهاي رنگارنگ درست مثل دنياي واقعي
    - اومدن بازيكن ها به عقب براي دفاع كردن زماني كه توپ رو از دست ميديد كه در نسخه هاي قبلي دقيقا نصف اين قابليت ها وجود داشت و مثلا با تركيب 5-4-1 هم نميشد بيشتر از 8 نفر داشت كه با رفع اين مشكل كونامي اين توانايي كنترل بصورت 100 درصد در اختيار بازي كننده قرار داده
    - اضافه شدن اسم باشگاهها و كامل بازيكن ها براي صداي گزارشگر ها
    - ضربات پنالتي به موقع و واقع گرايانه

اينا كلا يه مقاله كه من ترجمه و خلاصه اش كردم بريد حالشو ببريد دوستان

10. 7 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

لطفا بدون هیچ تعصبی نظرتون رو هم بگین .

.
    عالی
    توپ
    کره

12. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

بدون خوندن هیچ جمله ای از این تاپیک کسی میتونه از روی عکساش حدس بزنه مربوط به چی میشه ؟ اگه کسی متوجه بشه باید به هوشش آفرین گفت ( در ضمن مربوط به این بازی میشه ) .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون حسین جان خیلی جالب بود.من این تاپیک رو قبلا هم دیده بودم ولی به عکسها توجه نمیکردم......

-------------------------------
    اون 2 تا عکس هم که گذاشتی همه چیز عالی بود.گرافیک-فیزیک بازیکنها-چمن ورزشگاه-......
    تنها عیب این عکس همون مسئله لایسانس هاست که در عکس دومی چلسی و وست هام در بازی لایسانس نیستن.

14. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

اون 2 تا عکس هم که گذاشتی همه چیز عالی بود.گرافیک-فیزیک بازیکنها-چمن ورزشگاه-......
    تنها عیب این عکس همون مسئله لایسانس هاست که در عکس دومی چلسی و وست هام در بازی لایسانس نیستن.
    اونم كه خيالي نيست.جخ يه هفته نشده بعده انتشار بازي كلي Patchو اينجور چيزا براش مياد كه همه رو Full Licsence ميكنه.البته فك كنم اين قابليت فقط واسه PCباشه.

16. این کاربر از swastika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mes que un club's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر-دیر

پيش فرض

سلام دوستان خوبید شما کسی میدونه چرا کونامی لیگهایی مثل انگلیس و اسپانیا با این همه عضمت Licsence نشدند ولی این لیگ هلند Licsence هست؟لطفا جواب بدید این سوال خیلی مدته که ذهن منو مشغول کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •