واقعا عالی هست واقعا!
گرافیکش مخصوصا!بی صبرانه منتظر بازی با منچستر در اولدترافورد هستم............................
واقعا عالی هست واقعا!
گرافیکش مخصوصا!بی صبرانه منتظر بازی با منچستر در اولدترافورد هستم............................
من تاپیک رو خوندم تا متوجه شدم!!!!!!!خیلی فکر جالبی کردن
امیدوارم تو این ورژن دفاع ساده تر و گل زدن سخت تر بشه تو 2009 مگه می شد توپ رو از اتوئو گرفت؟! البته من با داداشم بازی می کنم!
کسی اطلاعی در باره ی این امیدواری من داره؟
ديگه نميشه با يه بازيكن همينطور قر داد و رفت جلو
البته دوست من توي همين 2009 هم اگه خوب دفاع بكني خيلي راحت ميشه جلوي اتوئو يا به قول خارجي ها Barca Kid هارو گرفت
براي جلوگيري از گل خوردن در مقابل ساده ترين راه، ساده ترين دفاع ممكنه
اما در نسخه 2010 اين مشكل ، مشكل هم نميشه گفت ، كلا دفاع به مراتب بهتر شده و قابليت هاي جديدي اضافه شده
براي اولين بار در تاريخ بازي هاي ورزشي بعد از بازي NBA2009 ، تماشاگران به شكل فول 3D هستند كه بايد بريم حالشو ببريم
همه چي عاليه واقعا همه چي به جز يه چيز بد كه هنوزم درستش نكردن اونم اينه در مد بال انتظار داشتم با پولايي كه درمياريم بتونيم خونه و ماشين و اين جور چيزا بخريم درست مثل GT5 كه اين قابليت هارو اضافه نكردن انگاري اما مطئنا در نسخه بعد اضافه خواهد شد
قابليت جديدي هم اضافه شده به نام سازگاري كه در PES2009 يك ضعف به حساب ميومد اونم اين بود كه مثلا وقتي تعداد ستارگان يه تيم زياده مثلا براي گرفتن جلوي اتوئو شخصي كه مچستر رو مي گيره بعد اينكه يه گل ميزنه روني رو مياد دفاع ميذاره و خب روني با يه دفاع خوب راحت توپ رو از پاي اتوئو مي گيره با قدرت بدني بالاش و همچنين سرعت خوبش كه زياد با عقل جوردرنمياد اما در PES2010 با اين قابليت سازگاري توانايي هاي بازيكن با پستي كه بازي مي كنه اين مشكل هم حل شده
توي سه تا انجمن رسمي خود كونامي يه طرحي بود كه توش بازيكننده ها و طرفداران پي اي اس نظراتشون رو براي بهتر شدن بازي بگن كه از بين كلي نظر نظرات برتر انتخاب شده و در نسخه اصلي بازي اعمال خواهد شد از جمله :
- خط امتياز در هنگامي كه گل ميزنيم يا گل مي خوريم ! (مخصوص فوتبال هاي سوپر حرفه اي دنيا)
- بعد اينكه بازيكنان ضربات آزاد ميزنند مثل مجسمه نميشن و خيلي راحت ميتونن حركت كنند
- احتمال مصدوميت دروازه بانان ( مهم ترين نكته براي ريلستيك كردن بازي كه عالي كار شده )
- براي هر باري كه دروازه بان از بازي محو ميشه مثلا دريبل ميخوره يا جا ميمونه يه دليل منطقي وجود خواهد داشت(واااااوووو)
- نبودن حصار هاي مصنوعي نسخه هاي قبل كه حسابي تو چشم ميزد (چه شود با تماشاگراي سه بعدي )
- دروازه ها و تورهاي رنگارنگ درست مثل دنياي واقعي
- اومدن بازيكن ها به عقب براي دفاع كردن زماني كه توپ رو از دست ميديد كه در نسخه هاي قبلي دقيقا نصف اين قابليت ها وجود داشت و مثلا با تركيب 5-4-1 هم نميشد بيشتر از 8 نفر داشت كه با رفع اين مشكل كونامي اين توانايي كنترل بصورت 100 درصد در اختيار بازي كننده قرار داده
- اضافه شدن اسم باشگاهها و كامل بازيكن ها براي صداي گزارشگر ها
- ضربات پنالتي به موقع و واقع گرايانه
اينا كلا يه مقاله كه من ترجمه و خلاصه اش كردم بريد حالشو ببريد دوستان
عالی
توپ
کره
![]()
ممنون حسین جان خیلی جالب بود.من این تاپیک رو قبلا هم دیده بودم ولی به عکسها توجه نمیکردم......
-------------------------------
اون 2 تا عکس هم که گذاشتی همه چیز عالی بود.گرافیک-فیزیک بازیکنها-چمن ورزشگاه-......
تنها عیب این عکس همون مسئله لایسانس هاست که در عکس دومی چلسی و وست هام در بازی لایسانس نیستن.
اونم كه خيالي نيست.جخ يه هفته نشده بعده انتشار بازي كلي Patchو اينجور چيزا براش مياد كه همه رو Full Licsence ميكنه.البته فك كنم اين قابليت فقط واسه PCباشه.![]()
سلام دوستان خوبید شما کسی میدونه چرا کونامی لیگهایی مثل انگلیس و اسپانیا با این همه عضمت Licsence نشدند ولی این لیگ هلند Licsence هست؟لطفا جواب بدید این سوال خیلی مدته که ذهن منو مشغول کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)