مباركت باشه. به پاي هم پير شين. چند خريدي؟
مباركت باشه. به پاي هم پير شين. چند خريدي؟
مبارکت باشه برادر.....منم انتخاب پیکسون 12 بود بین اینا چون دلایل خودم مهمترینش اینترفیسه...
مرسی که اطلاع دادی برادر میخواستم مطمئن بشم...فیلمش کمی از گوشی ke990 ضعیف تره
مرسی- 286 بدون گارانتی
البته قبل از اعمال یارانه ها![]()
اتفاقا ً دوسه بار موقعیتش پیش اومد بفروشمش اما دلم نیومد به طرفم نگم این گوشی این مشکلات رو داره ...
آخه مطمئنم اگه سر یکی رو کلاه بذارم نه تنها با فروش این گوشی از دستش راحت نمیشم ، بلکه جای دیگه باید
تقاصشو پس بدم .
همونطور که دوست ندارم سرم کلاه بره پس نباید سر کس دیگه کلاه بذارم ...
نگه داشتن رنوار و ناراحت بودن خودم بهتر از ناراحت شدن خداست .
تازه پول خرید ویو و این چیزا هم فعلا ً ندارم .
دوست عزیزم همین که می بینم یه نفر مثل من دچار دردسر نشده ، خودش بسی جای خوشحالیه ... مبارکت باشه ... شاید فیلمبرداریش ضعیف تر باشه اما مسلما ً اون گوشی کاراشو خوب انجام میده و اذیتت نمی کنه ان شاالله .
من که اون موقع قبل از خرید گوشیم ، هیچکس در این تاپیک درست راهنماییم نکرد . خوشحالم که حداقل باعث جلوگیری از دردسر یه دوست دیگه شدم .![]()
سلام بچه ها....میگم کسی اطلاع داره باتری رنوار الان چنده و اصلا کجا میفروشن؟! مرسی....
سلام جیگر
خود پارس کامتل داره،قیمتشم 10 تومن
بچه ها ببخشید اینجا این سوال رو می پرسم آخه هیچ جایی پیدا نکردم که بتونم سوالمو بپرسم .
نظر شما در مورد این بسته های آموزش کسب درآمد از اینترنت چیه ؟ 15000 تومن پولشه ولی نوشته صد در صد واقعی و از این چیزا .
اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمک کنید .
سلام بچه ها یه مدت میخوم یه چیزی در مورد رنوار بگم ولی هی یادم میره!
من برای همکارم پارسال رنوار خریدم هنوزم دارتش و خیلی هم ازش راضیه، و چون خودش خیلی اهل عکاسی و فیلمبرداریه، با چند تا از بهترین دوربین ها هم مقایسه کرده....مثلا من یه بار بهش S8300 سامی رو به عنوان یه 8 خوب دیگه برای برادرش پیشنهاد دادم، وقتی تست کرد میخواست منو خفه کنه!!!گفت بابا این دیگه چی بود اصلا به پای رنوار نمی رسه، وقتی عکس ها رو دیدم، خودم خجالت کشیدم!
اصلا قابل مقایسه نبودن...
حالا این هیچ، حتم دارم باورتون نمی شه که با دوربین دیجیتال 12 مگاپیکسلی کانن که فیلمبرداری اچ دی هم داره مقایسه کرد (منصفانه)، عکس ها رو به من هم نشون داد ولی باور کنید تو اکثر جاها رنوار آبروی کانن رو برده بود!!!!انصافا شارپنس و دقت رنگ تو رنوار بیداد میکنه!!!
اگه بتونم حتما عکس های مقایسه ایش رو تو کلوپ عکس ها میزارم تا خودتون قضاوت کنید.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)