دوستان راهی هست واسه اینکه از کانکشن اینترنت روی دسکتاپ شورتکات ایجاد کنم؟..مرسی
دوستان راهی هست واسه اینکه از کانکشن اینترنت روی دسکتاپ شورتکات ایجاد کنم؟..مرسی
روی همون مانیتوره که کنار ساعت هستش کلیک کنید بعدش روی Open Network and Conecction Service کلیک کنید در صفحه باز شده سمت چپ بالا دومین منو نوشته Change Adapter Setting روی اون کلیک کنید و بعدش روی کانکشن مورد نظر راست کلیک کنید و گزینه Creat Shortcut کلیک کنید حالا یه اخطار میده که شما فقط کافیه Yes رو بزنید
دوست من برنامه الکل رو بیخیال Ultra ISO رو نصب کن هم سبکتره هم تمام امکانات الکل رو داره من یه دی وی دی فوق داغون رو باهاش ایمیج گرفتم حدود 2 ساعت طول کشید آخرشم خیلی خوب تونستم ازش استفاده کنم
برای درایور وبکم هم بیخیال شو چون منم خیلی گشتم نبود ببینید برنامه ایی میتونید برای x1 پیدا کنید که به وبکم تبدیلش کنه اینجوری مشکل تا حدی حل میشه
بعضی از درایورها رو با آپدیت خودش میشناسه شما آپدیت کردید؟؟؟ راستی از چه نسخه ایی استفاده میکنید؟
نمیتونم از الکل بگذرم
واسه همین حتما راش میندازم
بله برنامه هست که از گوشی بعنوان وبکم استفاده کرد
ولی 640 تومن بده گوشی که بشه وبکم ؟
البته با وبکم مشکلی ندارم تقریبا
چون گفتم بصورت انلاین سرچ کردم و درایورش را نصب کردم الان هم کار میکنه
اره با اپدیت بعضیها را میشناسه
معلومه ÷ستهای قبلی منو نخوندید
چون من الان التیمیت 32 بیتی نصب کرده ام نسخه نهایی
کرکش هم کاملا درست کار میکنه
در صورت نیاز اینجا هم میذارم
این اصلاح کننده حروف گچپژ را یکی لطف کنه
نیم فاصلهع هم باشه عالی میشه
چون اونی که رو ?xp نصب میکنم میترسم اینجا مشکلساز باشه ....
سلام
در مورد کارت tv:
ببین جواب میده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای پرینتر
من توی سایت پرینترتون نگاه کردم هیچ اثری از نسخه برای ویستا نبود. ولی حالا بالایی نمیدونم نوشته for windows نمیدونم جواب میده یا نه/کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد الکل من با کمی سرچ در گوگل تونستم پیدا کنم برای ویستا. ولی خوب نیست اینجا لینک بدم/. زحمتش میفته گردن خودنت.
موفق باشید
دوستان برید به این آدرس و ببینید که ویندوزتون واقعاً نهاییه یا نه سرکاریه مثل خودم که نشستم دانلود کردم حالا میبینم RTM از آب در اومده!!! اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز توی قسمت اخبار Seven گفتن
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
![]()
سلام
چند تا سوال درباره ویندوز هفت داشتم
اول اینکه تو DVD ویندوز فایل crack هست ولی من نمیتونم ویندوزم رو با اون تبدیل به geniue بکنم !! چیکار باید بکنم ؟؟
دوم اینکه کانکشنی که برای اتثال به اینترنت ساختم رو چجوری رو دسکتاپ بندازم ؟؟ ADSL هستش !!
سوم اینکه چرا username و پسورد کانکشن save نمیشه و هربار باید یوزرنیم و پسورد بهش بدم علیرغم اینکه گزینه سیو رو هم فعال میکنم ؟؟
ممنون میشم اگه توضیح بدید![]()
سلام
1-جنیو برای آپدیت ویندوز هست.
شما ویندوزت اکتیئ هست؟
2-کاکشن را باید از گوشه ی نوار استارت بیاری بیرون/
3-برای سیو کردن باید از توی اینترنت آپشن عمل کنی.
مشکلی بود در خدمتم.
ممنون
من تازه همین دیروز ویندوز 7 رو نصب کردم و چیز زیادی ازش بلد نیستم
از کجا باید بفهمم اکتیو هست یا نیست ؟؟
اتفاقا دائم با همون گوشه نوار ابزار وصل میشم ولی نمیدونم چجوری میشه انداختش رو دسکتاپ !!
اصلا گزینه copy paste نداره ...
چجوری ؟؟![]()
Robert جان برای اوردن شورتکات روی دسکتاپ 5 تا پست بالاتر توضیح دادم پست شماره 2452
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)