با سلام
من بازی gta رو نصب کردم ولی در هنگام اجرای بازی صحنه بازی تاپ میخورد ولی کاراکتر ثابت است
من نفهمیدم از گرافیکمه یا از چیز دیگه است بازی هم روان است![]()
با سلام
من بازی gta رو نصب کردم ولی در هنگام اجرای بازی صحنه بازی تاپ میخورد ولی کاراکتر ثابت است
من نفهمیدم از گرافیکمه یا از چیز دیگه است بازی هم روان است![]()
سلام و با عرض خسته نباشید.می خواستم لطف کنید و کمی در مورد اینکه چه جوری میشه آهنگامونو تو ماشین گوش بدیم راهنماییم کنید.
دوستان من اینو پیدا کردم اما هرکار کردم نشد.
برای وارد کردن آهنگهای خودتان به رادیو ماشینها، ابتدا از فایلهای موزیک خود Shortcut ساخته و آنها را در مسیر C:\Documents and Settings\USERNAME\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music کپی کنید. سپس هنگامی که در ماشین نشستهاید با غلطک ماوس، موج رادیو را بر روی رادیو Independence قرار دهید تا موزیکهای خودتان را از رادیو بشنوید! برای رفتن به آهنگ بعدی یا قبلی از دکمه N و B استفاده کنید.
اگه ممکنه کمی راجع به آن توضیح بدبد.با تشکر
شما کرک razore رو از صفحه اول تاپیک دانلود کن مشکلت برطرف میشهبا سلام
من نفهمیدم از گرافیکمه یا از چیز دیگه است بازی هم روان است
با سلام دوستان چند سوال داشتم
1- من بازی را بر روی ویندوز7 نصب کردم رم سیستم 1گیگ و گرافیک 8400 است در وسط یازی بعضی از جاها بازی گیر میکنه آیا مشکل از ویندوز هست یا سیستم پایین است
2- شنیدم در بازی می تونیم زنگ بزنیم به راننده های شخصی خودمون چطوری میشه این کار رو کرد روی صفحه موبایل دو گزینه بیشتر نیست یکی برای تنظیم گرافیک و یکی برای تنظیم بازی آنلاین
3- کار این پچ ها چیه ؟
4- حداکثر سیستم برای بازی چیه
5- توی بازی برخی از اشیاء غیب می شوند و یا ناگهان ظاهر می شوند برای رفع این مشکل چیکار کنم
1-شما مشخصات سیستمتون رو بدین تا بگیم پایینه یا نه...
2-راننده شخصی در بازی وجود نداره...
3-این پچ ها مشکلات گرافیکی و ... بازی رو برطرف می کنه
4-تا حالا حداکثر سیستم اعلام شده رو ندیدم
5-فکر کنم با نصب پچ ها مشکلتون برطرف بشه
مگه کرک به گرافیک ربط داره![]()
اون مشکل گرافیک نیستمگه کرک به گرافیک ربط داره
من هم خودم که بازی رو نصب کردم صفحه تاب میخورد که بعد استفاده از کرک razor مشکلم برطرف شد
دوستان من با گرافیک بازی مشکل دارم اگه میشه بگید برای تنظیمات برای اینکه روون بازی رو بشه انجام داد بگین رو چه تنظیماتی اون اعداد رو بزارم و رو چه رزولیشنی با سیستم زیر
cpu:e6750
vga:8800 gts 512
ram:2Gb ddr2 800 ocz
باید کرک رازور رو دنلود کنی فکر کنم شما هم از پچ 1.3 استفاده کرده باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)