تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 381 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

1

سلام.

من از اول با رام فابریک گوشی هم این مشکل رو نداشتم و ندارم به راحتی با اکتیو سینک به اینترنت متصل میشم.
    خوب حتما رام گوشیت جدیده چون خود سامسونگ تو سایتش به این مشکل اشاره کرده این رام آپدیتی هم که من میگم واسه رام کشور انگلستان هست که اکثرا این رام رو گوشی ها نسبه حالا شما و اون دوستمون که میگه گوشیش وصل نمیشه برید تو start-setting-system- version بعد ورژن گوشیاتونو بنویسید ببینید یکی هست یا نه که البته من شک دارم یکی باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

1

من گوشی رو تقریبا ۶ ماهی‌ هست که خریدم زیاد با گوشی ور نرفتم و رام گوشی رو تاحالا اپدیت نکردم ، اگه لینک اپدیت و بهترین اپدیت که برای ویندوز 6.1 اومده رو بذارینممنون میشم، درضمن من فنلاند زندگی‌ می‌کنم فک کنم رام واسه اپدیت با کسایی‌ که توی ایران و آسیا زندگی‌ می‌کنن فرق می‌کنه !
    دوست عزیز برین به این سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد uk یا uae رو بزنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

روي امنيا مثل x1 ميشه پنل يا تم نصب كرد؟
    فعلا که پنل x1 واسه امنیا پیدا نشده
    ولی شما اگه میخوای به today گوشیت زیبایی بدی میتونی spb moile shell3 رو بریزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

6

سلام.

اینو کجا شنیدی؟ Dead شدن یعنی چی؟ از اونایی که میگن زود Dead میشه بپرس ببین اصلا" معنیش رو میدونن.
    والا این ریست کردن من که نمیفهمم اصلا" چه ربطی به اون 16 گیگ داره شما اگر کامپیوترت رو هی ریست کنی هاردت فرمت میشه؟!!!
    حالا شما فرض کن که اصلا" هارد ریست کنی نه ریست معمولی(یا سافت ریست) چرا باید اون 16 گیگ فرمت بشه؟ مثل اینه که شما کامپیوترت رو ویندوز عوض کنی ,کل درایو هات پاک میشه؟
    والا من فکر میکنم این دوستایی که این فتوا هارو میدن اصلا" تا حالا با امنیا که هیچ با هیچ پاکت پی سی کار نکردن و اصلا" نمیدونن پاکت پی سی چیه و اطلاعاتشون یک چیزی در حد 1100 بیشتر نیست.
    آره آره درست میگی اینکه گوشیو هارد ریست کنی باعث نمیشه اون 16gb ریست بشه فقط یه دفعه واسه من پاک شد اونم به خاطر این بود که میخواستم country region رام گوشیو عوض کنم که بدش 16gb پاک شد این که گوشیم dead میشه که دیگه کاملا خالی بندیه اگه اینطوری بود که گوشیه من الان هفتا کفن پوسونده بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه oghtapost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    یعنی تو نمیدونی؟

پيش فرض

دوستان کسی سایت واسه اسکین امنیا سراغ نداره؟
    Last edited by oghtapost; 19-05-2009 at 19:10. دليل: الکی

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

اینو کجا شنیدی؟ Dead شدن یعنی چی؟ از اونایی که میگن زود Dead میشه بپرس ببین اصلا" معنیش رو میدونن.
    والا این ریست کردن من که نمیفهمم اصلا" چه ربطی به اون 16 گیگ داره شما اگر کامپیوترت رو هی ریست کنی هاردت فرمت میشه؟!!!
    حالا شما فرض کن که اصلا" هارد ریست کنی نه ریست معمولی(یا سافت ریست) چرا باید اون 16 گیگ فرمت بشه؟ مثل اینه که شما کامپیوترت رو ویندوز عوض کنی ,کل درایو هات پاک میشه؟
    والا من فکر میکنم این دوستایی که این فتوا هارو میدن اصلا" تا حالا با امنیا که هیچ با هیچ پاکت پی سی کار نکردن و اصلا" نمیدونن پاکت پی سی چیه و اطلاعاتشون یک چیزی در حد 1100 بیشتر نیست.
    من از همین پستای اینجا دیدم دیگه.عقبتر خیلیا اینو گفتن.پس دروغه؟ باشه مرسی. راجع به صداش چی؟صدای موزیک تو هندز فری میگن خیلی بیخوده و اصلا نمیشه با نوکیا مقایسه کرد. همینطور شارژش که همش 5 ساعته.درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

1

من از همین پستای اینجا دیدم دیگه.عقبتر خیلیا اینو گفتن.پس دروغه؟ باشه مرسی. راجع به صداش چی؟صدای موزیک تو هندز فری میگن خیلی بیخوده و اصلا نمیشه با نوکیا مقایسه کرد. همینطور شارژش که همش 5 ساعته.درسته؟
    خوب اینکه باتریشم فقط 5 ساعت میمونه باز در سطحه حرفه واسه من که 7 ساعت با روشن بودن دائم بلوتوث کار میکنه این هفت ساعتیم که میگم حدودی نیست چون من با برنامه ی Spb Benchmark ازش تست گرفتم.
    این که هندسفریش مزخرفه دیگه راسته ولی فقط کافیه  یه هندسفری واسش بگیری چون مشکل از هندسفریست نه گوشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چجوری می تونم که فایل هایی رو که با بلوتوث دریافت می کنم ، به جای اینکه هنگام دریافت حافظه ی Device رو اشغال کنه ، حافظه ی My storage یا storage card رو پر کنه؟

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

صدا تو هندزفري اين گوشي يكي از بهترين صداها تو پاكت پيسيهاست(شما اصلا" نبايد اين گوشي رو با نوكيا مقايسه كني...!)
    شارژش هم با رام فابريك حداقل يه روز ميمونه...حالا آپديت كني كه چه عالي بيشتر از 2 روز ميكشه. البته بستگي به استفادت داره.

دوستان کسی سایت واسه اسکین امنیا سراغ نداره؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by saeidsmxo; 19-05-2009 at 22:48.

10. این کاربر از saeidsmxo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

مثل اینکه کیفیت استفاده از امنیا خیلی وابسته به نرم افزارهای که روش نصب می کنیم
    سلام.

کلا" پاکت پی سی ها اینطور هستن یعنی با نصب برنامه قابلیت هاشون پدیدار میشه مثل ویندوز های PC که در ابتدا خام هستن و شما باید با توجه به نیازتون برنامه نصب کنید.

12. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •