عزیز.من خودم سالهای زیادیه که هفته ای حداقل 2 روز میرم جاده های بیرون شهر.. اونجاست که همه جوره و در همه ی فصول تونستم پرایدها رو تست کنم و مشکلات پرایدها ی توی جاده رو هم خیلی زیاد برانداز کنم یعنی به چشم دیدم.. البته گاهی با 206 خانم میرم که حداقل کیسه ی هوا و EBD هم داره.. روی این اصل بهتر از هر کسی فهمیدم پراید ماشین امن و مناسبی برای بیرون شهر نیست و بهمین دلیله شایعاتی مبنی بر استانی شدنش و اینجور حرفها از طرف پلیس راه بر سر زبونها افتاد دیگه.. حتی میری توی جاده بعد 30 کیلومتر راه هنوز میبینی بخاریش بخاری ازش در نمیاد و باد سرد میده باقی قضایاش بماند! اگه پراید حداقل ABS نداشته باشه که کلاً ول معطله و زیاد دیدم با پرایدهای معمولی سر پیچهای جاده ی یخ زده وقتی راننده یهو متوجه یخزدگی مسیر شده زده روی ترمز و و سر خورده راست رفته توی دل کامیون مسیر روبرو.البته این فقط بخشی از مسألست و مشکلات دیگشم مزید بر علته..
هر قدر آدم محتاطی باشی و همیشه ی خدا با سرعت زیر 50 هم رانندگی کنی بازم پراید برای داخل شهر خوبه عزیز این دیگه استدلال و آسمون ریسمون کردن نداره.. شما برو استانداردهای ایمنی خودروهای روز دنیا رو ببین بعد میفهمی چی برای جاده و مسافرت خوبه و چی فقط برای تا سر کوچه رفتن
بعد میگن چرا آمار کشتار جاده های ایران رکورد دار دنیا و 4 برابر کل قاره ی اروپاست!
البته ضرب المثلی هست که میگی عیبش گفتی حسنش رو هم بگو.. هزینه ی نگهداری و تعمیرات پایین و سادگی سیستم الکترونیکی و مکانیکی پراید بر خیلی ماشینهای گرونتر از خودش شرف داره از جمله بر 206 که بدلیل سیستم مالتی پلکسش انواع بازیها و error ها و از کار افتادنها رو میده..
مقاله ی ص5 مجله ی ماشین این ماه در زمینه ی هزینه های باورنکردنی و کمرشکن تعمیرات جزئی ماشینهای وارداتی گرونقیمت و لوکس(حتی مثل یه تعویض تایر) در داخل کلان شهرهای ایران رو بخونی و حرفهای منم بهش اضافه کنی این نتیجه رو میگیری که پراید برای داخل شهرهای ما ماشین بسیار خوب و ایده آلیه از هر لحاظ که تصورشو بکنی.. و برعکسش ماشینهای گرون قیمت تر و امن تر برای بیرون شهرهای ایران مناسبن نه ابداً برای رانندگی داخل شهر..