تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 288 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگه اونجوری بخوای حساب کنی که رفتن خارج شهر و مسافرت با پراید بسیار خطرناکه
    اون 120 تا رو هم به خاطر این گفتم که بحث از تاپ اسپیده بود

عزیز.من خودم سالهای زیادیه که هفته ای حداقل 2 روز میرم جاده های بیرون شهر.. اونجاست که همه جوره و در همه ی فصول تونستم پرایدها رو تست کنم و مشکلات پرایدها ی توی جاده رو هم خیلی زیاد برانداز کنم یعنی به چشم دیدم.. البته گاهی با 206 خانم میرم که حداقل کیسه ی هوا و EBD هم داره.. روی این اصل بهتر از هر کسی فهمیدم پراید ماشین امن و مناسبی برای بیرون شهر نیست و بهمین دلیله شایعاتی مبنی بر استانی شدنش و اینجور حرفها از طرف پلیس راه بر سر زبونها افتاد دیگه.. حتی میری توی جاده بعد 30 کیلومتر راه هنوز میبینی بخاریش بخاری ازش در نمیاد و باد سرد میده باقی قضایاش بماند! اگه پراید حداقل ABS نداشته باشه که کلاً ول معطله و زیاد دیدم با پرایدهای معمولی سر پیچهای جاده ی یخ زده وقتی راننده یهو متوجه یخزدگی مسیر شده زده روی ترمز و و سر خورده راست رفته توی دل کامیون مسیر روبرو.البته این فقط بخشی از مسألست و مشکلات دیگشم مزید بر علته..
    هر قدر آدم محتاطی باشی و همیشه ی خدا با سرعت زیر 50 هم رانندگی کنی بازم پراید برای داخل شهر خوبه عزیز این دیگه استدلال و آسمون ریسمون کردن نداره.. شما برو استانداردهای ایمنی خودروهای روز دنیا رو ببین بعد میفهمی چی برای جاده و مسافرت خوبه و چی فقط برای تا سر کوچه رفتن
    بعد میگن چرا آمار کشتار جاده های ایران رکورد دار دنیا و 4 برابر کل قاره ی اروپاست!

البته ضرب المثلی هست که میگی عیبش گفتی حسنش رو هم بگو.. هزینه ی نگهداری و تعمیرات پایین و سادگی سیستم الکترونیکی و مکانیکی پراید بر خیلی ماشینهای گرونتر از خودش شرف داره از جمله بر 206 که بدلیل سیستم مالتی پلکسش انواع بازیها و error ها و از کار افتادنها رو میده..
    مقاله ی ص5 مجله ی ماشین این ماه در زمینه ی هزینه های باورنکردنی و کمرشکن تعمیرات جزئی ماشینهای وارداتی گرونقیمت و لوکس(حتی مثل یه تعویض تایر) در داخل کلان شهرهای ایران رو بخونی و حرفهای منم بهش اضافه کنی این نتیجه رو میگیری که پراید برای داخل شهرهای ما ماشین بسیار خوب و ایده آلیه از هر لحاظ که تصورشو بکنی.. و برعکسش ماشینهای گرون قیمت تر و امن تر برای بیرون شهرهای ایران مناسبن نه ابداً برای رانندگی داخل شهر..
    Last edited by Hektor; 29-12-2011 at 20:43.

2. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پراید ما هم راحت 170 تارو میره ولی خیلی میلرزه میترسم از هم باز بشه دیگه بیشتر از 170 نمیرم

داداش ما با سمند جرات نداریم 120 تا بیشتر بریم شما با پراید 170 تا رفتی؟ نکن این کارو حسن خطر داره حسن
    بنزینتم که خالیه؟!

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من با 141 حدود 160 تا را تجربه کردم ولی به نظرم اون موقع جوان تر بودم و کله ام بوی قرمه سبزی میداد که از این کارا می کردم
    مشکل لرزش فرمون و اتاق هم نداشتم ولی خودرو خیلی پایدار به نظر نمی اومد
    کلا سرعت 120 بیشتر با پراید به نظرم به استقبال خطر رفتن هست اینو میگم چون باید بگیم که اگر کسی از 120 بیشتر میره متوجه عواقب خطرناکش بشه

اما در مورد کیسه هوا!!
    پراید و تیبا که تقریبا هر دو روی پلتفرم مشابه ساخته میشن سه رده امکانات دارند
    sl
    sx
    el
    تنها در رده el کیسه هوا در نظر گرفته شده که من تا به حال ندیدم!!
    اگر شما پراید el دیدید شک نکنید که حتما کیسه هوا داره

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

داداش ما با سمند جرات نداریم 120 تا بیشتر بریم شما با پراید 170 تا رفتی؟ نکن این کارو حسن خطر داره حسن
    بنزینتم که خالیه؟!
    من همیشه تو جاده با پراید کمتر از 170 نمیرم ... کافیه قبلش صدقه بدی تا خطر دفع بشه

6. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من همیشه تو جاده با پراید کمتر از 170 نمیرم ... کافیه قبلش صدقه بدی تا خطر دفع بشه
    درسته لحظه ای رسیدن به این سرعت ممکنه ولی مدام بخوای با این سرعت بری فکر نمیکنم بیشتر از 20 دقیقه طول بکشه یاتاقان بزنه و اونم تو جاده های ایران که خیلی کم پیش بیاد بشه بصورت مستمر بشه این سرعت رو رفت چون مسلما موانعی سر راه خواه و ناخواه وجود داره که باعث کم کردن سرعت میشه

8. 4 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

اتفاقا پراید بر عکس همه جاهاش که ول معطله موتور خیلی مقاومی داره و از سرعت رفتن و فشار آوردن هیچیش نمیشه من خودم یه چیزی از پراید دیدم که اگه با چشم خودم ندیده بودم باورم نمیشد و میدوم شما هم باورتون نمیشه یکی از دوستان رفته بود زاهدان یه پراید البته کره ای خریده بود حدود 350 کیلومتر باهاش رانندگی کرد تا رسید به شهر ما بعدش اومد پیش من و گفت ماشین رو نو خریدم ولی موتورش خیلی صدا میده کاپوت زدیم بالا گژ روغن رو کشیدم خدا شاهده کمتر از نیم لیتر روغن توش بود یارو رفت سر کوچه یه 4 لیتری الوند گرفت ریختیم توش الان 7 ساله اون ماشینو داره مثل ماه کار میکنه

10. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

پراید مدل 88 صبا.جدیدا وقتی ماشین و روشن میکنم یه صدای وز وز یا زوزه از تو موتور میاد.دقیقا سمت چپ موتور.بردم تعمیرگاه یکی میگه از دینامه، یکی میگه از تسمه تایم.یکیم میگه از واتر پمپ! تسمه تایمو با چند تا دیگه رو باز کرد ولی بازم صدا از بین نرفت که نرفت! مشکل از چیه؟ صداش خیلی اذیت میکنه، چکار باید کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

پراید مدل 88 صبا.جدیدا وقتی ماشین و روشن میکنم یه صدای وز وز یا زوزه از تو موتور میاد.دقیقا سمت چپ موتور.بردم تعمیرگاه یکی میگه از دینامه، یکی میگه از تسمه تایم.یکیم میگه از واتر پمپ! تسمه تایمو با چند تا دیگه رو باز کرد ولی بازم صدا از بین نرفت که نرفت! مشکل از چیه؟ صداش خیلی اذیت میکنه، چکار باید کرد؟
    سلام
    امیدوارم مشکلت تا حالا حل شده باشه
    گفتی سمت چپ موتور صدای زوزه می ده که به احتمال خیلی زیاد صدای بلبرنگ هست حالا بلبرنگ چی؟؟؟ باید خودت به ترتیب امتحان کنی
    *اول تسمه کولر باز کن ماشین روشن کن ببین صدا هنوز هست یا نه اگر ول شد که صدا از هرزگرد یا کمپروسر کولر هست
    *اگر پس از باز کردن تسمه کولر هنوز صدامی داد که باید تسمه دینام باز کنی (بعد از این که باز کردی ماشین روشن کن) تا خیالت از بابت دینام و واتر پمپ راحت بشه
    *اگر پس از باز کردن تسمه د ینام دوباره صدا می داد که باید تسمه تایم شل تر ببندی (بعد از این که یه مقدار شلتر بستی ماشین روشن کن) اگه بازهم صدا ول نشد باید هرزگرد تسمه تایم کامل باز کنی ببین از اون نیست (تو دستت بچرخون ببین گیری پیری نداره قبل از این که ببندی باید حتما با گریس نسوز گریسکاریش کنی)
    (اگه خودت واردی که هیچ مراحل بالاروبه ترتیب انجام بده (حداقل تسمه کولر و دینام خودت می تونی امتحان کنی)ولی اگه نه پیش یه تعمیرکاردیگه برو )
    اگه با انجام مراحل بالا مشکلت حل نشد دیگه می مونه بلبرنگ سر میل لنگ(پایین موتو صدا می ده )یا بلبرنگ میل سوپاپ(بالا صدا می ده)
    من نظر شخصیم اینه که ایراد از واتر پمپ یا سفت بستن تسمه تایمه
    دقت کن ببین صدا از کی تا حالا شروع شده(بعد از چه کاری)
    البته ممکن صدا از اگزوز -گیربکس-چرخها(مخصوصا چرخ سمت چپ)و...باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

سلام

دوست من به احتمال زیاد از چرخت باشه در غیر اینصورت از تسمه تایمه

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

دوست من به احتمال زیاد از چرخت باشه در غیر اینصورت از تسمه تایمه
    قبل از حرکت صدا میــده! موقع روشن کردن.

من که میگم باید از دینام باشه به احتمال!

ولی عجیــبه مکانیک هم نفهمیده از چیه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •