تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 246 از 262 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

2

"چگونه به جام جهانی برویمو "خیلی خوب اومدی !

کلا بنده هم مشکلات کلان حال حاضر فوتبال ایرانو دو چیز میدونم :

1. مدیریت ضعیف ، روزمره و شل و ول (شاهد مثالشم انتخاب سرمربی با اون داستانهاست ، به نظرم همین قطبی که تو این مسابقات از دل شیر حرف میزد و برعکس ترسو نشون داد رو از همون اول انتخاب میکردن ، الان بی دردسر و بدون نیاز به دلسوزی عربها مسافر آفریقای جنوبی بودیم )

2. این پولهای حرفه ای که به این بازیکنای آماتور ما (از هر لحاظ : روحی و جسمی و اخلاقی و تاکتیکی - که تو فوتبال ایران پیدا کردید سلام مارم بهش برسونید - و...)میدن و جز بی غیرت کردنشون فایده ای واسه فوتبال ما نداشته .

(آخه بازیکنی که هر فصل 300 ،400 ملیون کاسبه - تازه داخلو گفتم- مگه مغزشو دراز گوش گاز گرفته بیاد خودشو به زحمت بندازه یا احیانا واسه فصل بعد مصدوم بشه ، خودتون هم باشید از این پول نمیگذرید )

تا وقتی این پولا ،اینجوری پای این آماتورا ریخته میشه دور فوتبال درست حسابی رو بایست خیط کشید و فقط حرص و جوشش عاید ماست ...

غیر از اینه ؟؟؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

درسته. خیلی از بازیکنهای نصف پولی هم که میگیرن ارزش ندارن. در کل به تعداد انگشت دست بازیکن خوب داریم که واسه پولی که میگیرن واقعا بازی میکنن. مثل خسرو حیدری یا خلعتبری یا علی کریمی و ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون حاج عمو.لطف کردی

تمام عالم و آدم میدونن که قبل از علی آبادی تیم تا رتبه 15 یا 16 هم بالا رفته . دیگه مدرکه چی میخایید ؟
    نه
    من میگفتم ایران از آلمان بالاتر بوده،
    این رفیقمون میگفت نه از پرتغال هم بالاتر بوده
    مدرکو نشون داد و منم قانع شدم وگرنه همه میدونن ایران زمان برانکو چه رنکینگی داشت

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بعد از المپیک اینم برگ زرینی دیگر در کارنامه مهندس(؟) علی آبادی!به زودی هم بازی های همبستگی کشور ها اسلامی با حضور دو کشور ایران و قطر!برگزار میشه که ایران مقام شایسته نایب قهرمانی رو کسب می کنه!حرف هم نباشه!!!

کفاشیان هم 3 روز قبل از آغاز بازی های جام ملتهای آسیا از چند گزینه داخلی و خارجی یک نفر بدبخت بخت برگشته رو به عنوان سرمربی تیم ملی معرفی می کنه که بازم به علت ترافیک بازی ها و خستگی بازیکنها و عدم هماهنگی و کج بودن زمین و ....مقامی بهتر از حذف در گروه رو به دست نمیاره !و با افتخار فدراسیون رو رها می کنه تا دو سال بعد دست یه کمیته انتقالی باشه تا بعدش ببینیم حسش هست انتخابات برگزار کنیم یا علی آبادی همینطوری زوری بیاد بشه رئیس؟...

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه
    من میگفتم ایران از آلمان بالاتر بوده،
    این رفیقمون میگفت نه از پرتغال هم بالاتر بوده
    مدرکو نشون داد و منم قانع شدم وگرنه همه میدونن ایران زمان برانکو چه رنکینگی داشت
    البته در زمان برانکو معیار نمرات تیمها فرق میکرد
    بعد از جام جهانی 2006 بخاطر شکایت خیلی از تیمها و کارشناسان معیار رتبه بندی تیمها تغییر کرد
    هرچند بعید میدونم این تیم حتی با اون معیار قبلی هم بتونه جزو 40 تا تیم بشه

راستی ببخشید من بدون مدرک درجه ی a اومدم نظر دادم
    ان شاءا.. اساتید بزرگوار بخاطر جسارتی که کردم منو ببخشن

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

ای خدا بگم چه کارت کنه
    بابا تو یک بار داشتی چنان تیم و انالیز میکردی که فرگوسن هم اونجوری انالیز نمیکرد
    ما هم یک چیزی گفتیم حالا دم به دقیقه بیا بگو من مدرک ندارم و....

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

البته در زمان برانکو معیار نمرات تیمها فرق میکرد
    بعد از جام جهانی 2006 بخاطر شکایت خیلی از تیمها و کارشناسان معیار رتبه بندی تیمها تغییر کرد
    هرچند بعید میدونم این تیم حتی با اون معیار قبلی هم بتونه جزو 40 تا تیم بشه

درسته دوست من!

The new method was applied immediately after the FIFA World Cup ™, namely, with the first edition published on 12 July 2006.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    Last edited by Kianoosh; 22-06-2009 at 15:15.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

كلمه اي كه باعث حذف ايران شد
    گل - پژمان راهبر : در ايران هنوز همه از اين حرف مي زنند كه اگر عربستان و كره شمالي بازي جوانمردانه تري را از خود به نمايش مي گذاشتند ايران حداقل به عنوان تيم سوم به مرحله پلي آف صعود مي كرد اما اين دو تيم با نمايشي مشكوك امتيازات را بين خود تقسيم كردند ، گرچه آن ضربه عجيب مهاجم كره در ثانيه هاي پاياني كه موقعيت گل خالي را به دروازه بان عربستان داداز ياد ما نمي رود.
    در اين ميان افشين قطبي عقيده دارد، همزماني دو بازي آخر روز پاياني مقدماتي جام جهاني مي توانست كمك بزرگي به جوانمردانه شدن بازيها باشد. او مي گويد:"تصور كنيد به عربستاني ها خبر مي رسيد ايران در دقيقه 60 به كره گل زده. به نظر من حتما آنها طور ديگري بازي مي كردند."

تلاش فدراسيون

تلاش فدراسيون فوتبال براي همزماني بازيهاي روز آخر بعد از برد مقابل امارات آغاز شد .علي كفاشيان و مهدي محمد نبي با استناد به ماده 17 آئين نامه برگزاري مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 و سوابق قبلي ، بازي مشهوردر مكزيك كه در ساعت 12 ظهر اين كشور گرمسير برگزار شد ، نامه اي را در دو صفحه براي كميته اجرايي و كميته مسابقات ارسال كردند كه گورنو رئيس كميته مسابقات در اين زمينه به فدراسيون جواب دادكه در اين باره بررسي خواهد شد. اما مسئولان فدراسيون دو روز بعد با نامه اي از كميته اجرايي مواجه شدند كه با توجه به اختلاف ساعت و گرما و تهديد سلامت بازيكنان كميته اجرايي به اين نتيجه رسيده كه با درخواست ايران موافقت نكند.
    البته در اين مورد دلايل فرامتني تاييد نشده اي هم وجود دارد.اما در نهايت اين ناكامي ضعف ديپلماتيك مديران فوتبال در ايران را نيز اثبات مي كند.
    Shall به جاي must
    در بند 10 ماده 17 آئين نامه برگزاري مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 چنين مي خوانيم :
    The dates of the matches in the preliminary competition shall be fixed by the associations concerned in compliance with the coordinated international match calendar and subject to the approval of the FIFA Organising Committee. The FIFA general secretariat shall be informed in accordance with the deadline stipulated in the relevant FIFA circular.If the associations cannot agree on the dates of the matches in the preliminary competition, the FIFA Organising Committee will make the final decisions. The FIFA Organising Committee shall ensure that matches in the same group are played simultaneously when the situation demands this for sporting reasons.
    اين آيين نامه روي اين نكته تاكيد دارد كه بهتر است بازيهاي گروه ها در يك زمان انجام شود .اما نكته مهم اين است كه طبق آئين نامه(پاراگراف آخر) امسال ، كلمه must(بايد) جاي خود را به shall(مي تواند)داده است كه همين موضوع قيد الرام را از برگزار كنندگان برمي دارد. البته نكته بسيار مهم اين است كه ما در مذاكره نفوذ لازم را براي متقاعد كردن كميته برگزاري نداشته ايم و الا وقتي شما با قيد "مي تواند " مواجه مي شويد ، 50 درصد در اختيار تان است و بايد فقط براي يك در صد باقيمانده تلاش كنيد.كاري كه ما موفق به انجامش نشديم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازم میگم ، اگه ما یه اخلاق بد داشته باشیم همون میشه پاشنه آشیل زمین خوردن ما ، بالاخره یروز پدرمونو در

میاره ، منظورم به طور واضح شل و ول بودن و عدم اقتدار کافی رییس فدراسیون از یک طرف و کله خر بازی علی

دایی تو دعوت نکردن علی کریمی و یکی دو تا دیگس ، خاب آماده نبود ، یه نیمه اصلا یه رب بهش بازی میدادی ،

همه این تبانی ها و احتمالات روز آخر هم از همون اول تابلو محتمل بود ، همه هم میدونستن ،

دوستان " از ماست که بر ماست "

منکه بعد از بازی کره شمالی که حتما باید میبردیم و امکان پذیر هم بود ( اگه فقط یخورده حتی دل گربه هم داشتیم

و اینقد ترسو نبودیم ) با جام جهانی خداحافظی کردم ، بعدشم زیاد درد نکشیدم ، تو جام جهانیم طرفذار اسپانیا و

برزیلم
    ، البته اسپانیا و به تبع اون بارسلون یکی دو سالیه فهمیدن فوتبال یعنی آمریکای جنوبی و به سبک اونها بازی

میکنن ...

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض قطبي سرمربي تيم ملي نيست !!

در جلسه هيات رئيسه مقرر شد پس از تشكيل كميته فني ، اين كميته نام سرمربي مورد نظر را به كميته تيمهاي ملي اعلام كند

سايت گل – افشين قطبي سرمربي تيم ملي ايران نيست! اين خبري است بسيار مهم كه يك روز بعد از كنفرانس مطبوعاتي او ، پله هاي ساختمان فدراسيون را در نورديده و از خيابان سئول روي مانيتور شما نقش بسته است.اين خبري است كه مهدي محمد نبي دبيركل فدراسيون فوتبال آن را تاييد مي كند و درباره جلسه امروز هيات رئيسه چنين توضيح مي دهد:" در جلسه هيات رئيسه اين بحث شد كه به جهت ضابطه مند شدن انتخاب تيمهاي ملي ،كميته فني تشكيل بشود و آنها با بررسي گزينه ها فرد مورد نظر را انتخاب كنند و به كميته تيمهاي ملي بدهند و بعد اين نام به فدراسيون اعلام شود و در نهايت هيات رئيسه روي نام سرمربي تصميم بگيرد."

اين به آن معناست كه قطبي كه برنامه 4 ساله اش را در اختيار فدراسيون قرار داده است ، فقط نامزد هدايت تيم ملي است . همانطور كه نبي مي گويد:" هيچ نامي در هيات رئيسه مطرح نشده و ما در كليه تيمهاي ملي از اين به بعد با اين رويه تصميم گيري خواهيم كرد."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •