سلام بچه ها این مدل جدید اج پی که 8گیگ رم و 8 مگ کش دار ه اومده چطوره قیمتش چنده من تو نت پیدا نکردم .
سلام بچه ها این مدل جدید اج پی که 8گیگ رم و 8 مگ کش دار ه اومده چطوره قیمتش چنده من تو نت پیدا نکردم .
خوب قيمت 3060 همينه ديگه البته من تا 1550000 هم ديدم كه مي فروشن اما مي گفت فينگر نداره سري كه از مدل 3060 داشت
3052 هم كه هيچي !
شيراز 3061 به من گفتن 590 تومنه با گارانتي 620
اين مدل رو از كجا اوردي كه تو نت هم نيست؟
8 گيگ رم 3175 داره
8مگ كش من رو ان وي ديدم فقط
اقا امروز که رفتم زد تو سر مال گفت 3061 با یه چاپگر مجانی 1.660 که اگر چاپگر حدود 35 تومن باشه میشه حدودای 1.630
کسی قیمت 3052 nr داره ............................... از نمایندگی یا یه جای معتبر نه اینترنت
مزیت لپ تاپای HP نسبت به بقیه برندا چیه؟
مزيت اچ پي:
ديزاين فوق العاده
بهره گيري از جديد ترين تكنولوژي ها
پيشگام بودن تو معرفي كانفيگاي جديد
هماهنگي كانفيگ
قيمت مناسب
تنوع در محصولات
استفاده از يك ديزاين بدنه (كه معمولاجز بهتريناست) و معرفي مدلاي مختلف در ابعاد مختلف
تمركز بيشتر روي كيفيت تا روي معرفي طراحي هاي مختلف
سابقه اين برند
....
منم 100 تومن كمتر از مبلغ كه مي گي تهران با كلي منت با گارانتي 1550000
اما هيچ كدوم از فروشگاه هاي اينجا نتونستن قيمت بگيرن هيچ شركتي حاضر نيست لپ تاپ گرون وارد كنه با دلار 1300 تومني
اما شركتي كه من تماس گرفتم گفت روزي 20 تا مي فروشه
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
اچ پي سري حديد معرفي كرده بايد قيمت سري 3000 كم شه به زودي و جاشو به 3100 بده
سلام دوستان
به تازگی یه pavilion dv6-2170 گرفتم ولی وقتی به صفحه نگاه میکنم به راحتی پیکسل ها رو میتونم ببینم
می خواستم بدونم این حالت طبیعیه و در بقیه مدلا هم مشاهده میشه؟یا مال من مشکل داره؟
اگه کلیت داره چرا شرکتی مثل hp باید بیاد از همچین مانیتور های بی کیفیتی روی مدلای نسبتا خوبش استفاده کنه؟
---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was at 02:50 AM ----------
دوست عزیز امروز من از اصفهان واست قیمت گرفتم فروشنده گفت 1450000
كسي نبود كمك كنه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)