یه تست همینجوری گرفتم
این بالاترین تستی هست که تاحالا داشتم
یه تست همینجوری گرفتم
این بالاترین تستی هست که تاحالا داشتم
وضع من که در هفته اخیر جدا بد بوده. سرعت تک کانکشن زیر 128 و چند کانکشن هم 20 تا 28 متغیر. متعجم چرا اینجوریه.
این هم از پشتیبانی:
![]()
Last edited by marahimi; 30-11-2010 at 02:13.
پریشب دوباره این مشکل بازگردانی دانلود به وجود اومد ولی سریع درستش کردن .
خیلی ناشکرید به خدا
امضای منو ببنید
بنده خدا اگه ناشکر بودم که تمدید نمی کردم باهاشون ... اون هم همیشه سه ماهه. ضمنا سرویس من 2-3 ماهه مشکل دارشده. قبل از اون تقریبا 1.5، 2 سال هیچ مشکلی نداشتم.
داداش وضع شما خیلی خرابه دیگه .
سرویستون محدوده یا نامحدود
یک سوال : عصر تله کام زیر مجموعه داتک هستش ؟
این برادر عکسی که قبلا گذاشته بود نشون میداد سرعت دانلود رو در حد همون 512 داتک و پینگ سیصد و خورده ایی حالا عکسه تغییر شکل داده پینگ 2 برابر شده سرعت هم دایال آپ
این سایت اسپید تست کلا اعتباری بهش نیست ولی در حالت عادی هرکسی میتونه نشون بده که سرعتش خیلی پایین و پینگش خیلی بالاست کافیه وقتی idm شصت تیر داره دانلود میکنه تست بگیرید.
دمت گرم دیگه
خیر ! !![]()
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت عصر انتقال داده ها با پروانه PAP به شماره 900/36707 از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.
زیر مجموعه یعنی چی؟ داتک هم یه شرکت با پروانه PAP هست مثل بقیه شرکتها حالا شهرستان نماینده داره دلیل نمیشه گنده کنید بگید زیر مجموعه
یه چیزی یادم افتاد رفته بودم یه شرکت توی 7 تیر اینترنتشون همین عصر انتقال داده ها داده بود خودشون هم نمیدونستن مال کجاست و سرعتش چیه ولی بنظرم 256 بود تست گرفتم پینگ 50 سرعت بالای یک مگ.
Last edited by reb; 30-11-2010 at 17:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)