بله در قسمت سرچ برای مقایسه
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله در قسمت سرچ برای مقایسه
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیلش اینه که تو امتداد مدلهای سنتی ipod با هاردسیک میگیرند که به عدد 6-7 رسیدند
سلام دوستان
چند صفحه ای که خوندم به این نتیجه رسیدم Sandisk بیشتر به درد من میخوره.Sansa Clip/Sansa Clip+/Fuze
همه چی گوش میدم. حرفه ای هم نیستم
حالا چند تا سوال
1-اینا مثه اینکه پیدا نمیشن.جایی سراغ دارید که داشته باشه تو تهران.حدود قیمت هم بدید ممنون میشم
2-Fuze فکر کنم چون فایل های تصویری پخش می کنه گرون تر باشه. خیلی واسم اولویت نداره ولی خوب بدمم نمیاد. می ارزه بیشتر پول بدم؟
3-تو محدوده قیمت 50-60 دیگه چی پیشنهاد می کنید؟
ممنون
تو جمهوري زياد سنديسك هست تو كنار علاالدين مجتمع بزرگمهر چندتا clip ديدم قيمت60 تومن فيوز هم 90 تومن.
یکی از بچه های یه لینک داده بود که چند تا Fuze به قیمت 75 تومن داشتند لینک رو میخواهید از خودشون بپرسید دم دستم ندارم:
اگه Clip به قیمت 60 تومن بدند به فکر کنم باید به صرفه تر باشه یه +Clip از پایتخت بگیری 75 تومن(با چونه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو دیجی کالا از این نمودار تغییرات قیمت گرفتم clip دور و بر 30-40 بود و fuze 50-60 الان چرا این قیمتن؟
یه چیزی دانشجویی تر ندارین؟
کیفیتش خوب باشه مموریشم بشه ارتقا داد![]()
سلام.
یکی از دوستان تا نهایت 30 تومن یه mp3 player برای حدود 1000 آهنگ (همون 4 گیگ تقریباً) میخواد. چی پیشنهاد میدید که دوامش هم خوب باشه؟ میخوام فردا خراب نشه یقه ما رو بگیره![]()
با 30 تومن هیچی
خب ارزون ترین 4 گیگ چی هست؟ 2 گیگ چی زیر 30 تومن هست؟
مرسی.
لیست قیمت امرتات:
آیرویور:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آرکوس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کریتیو هم ارزونترینی که میشناسم mozaic style هست که نباید کمتر از 60-65 تومن باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستان Apacer خرید 1 گیگ 30 تومن ولی خب توصیه میکنم اصلا از این مدل برند ها خرید نکنید.
سونی هم ارزونترین مدلش سری B هست و ارزونترین سامسونگ باید مدل U5 باشه که قیمت این دو تا آخری رو نمیدونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)