تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 577 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از توی ترمینال که اجراش می کنم جولب میده اما با alt+f2 که می زنم پنجره باز میشه و سریع هم بسته میشه.فعلا راه افتاد ولی اگه دوستان می دونن که چرا نمیشه از جایی غیر از تزمینال اجراش کرد بگن که یه چیزی یاد بگیریم.
    ممنون
    نمی دونم، باید یه اروری چیزی باشه تا حرفی زد

سلام دوستان . من بعد نصب کلی برنامه کمکی و کامپایلر و xserver جدیدو ... تونستم فایل کارت گرافیک با پسوند run را نصب کنم . ولی بعدش که سیستم را ریست میکنم میاد بالا همه چی بهم ریخته و و انگار مانیتور سوخته . و باز باید پاکش کنم تا خوب بشه . از توی بسته های add/remove هم نصب مبکنم همین میشه. موندم توش !!! یکی یه کمک دست درمون کنه خیلی ممنون میشم . البته بعضی وقتها هم error در مورد کرنل در هنگام نصب اون فایل با پسوند run را میده . میگه کانفیگ نیست و ...
    شما هم همینطور
    انگار مانیتور سوخته کمکی به ما در حل مشکل نمی کنه
    راه اندازی 3d Accelerator دو قسمت داره اول نصب درایور و بعد تنظیمات درست فایل xorg.conf
    اگر مطمئنی که درایور رو درست نصب کردی تنظیمات xorg.conf صحیح نیست

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

دوستان یه مسئله که نمیدونم چرا تا بحال به فکرش نبودم . ببینید موقعی که شما کامندی در ترمینال میزنید تو حافظه خودش نگه میداره یعنی دفعه بعد هم که ترمینال باز میکنید کامندهایی که قبلا" اجرا شده رو می تونید ببینید . آیا راهی وجود داره که کلا" کامندها پاک بشند و اگر هست با چه دستوری و آیا اینکه قابل کنترل هست یا نه به فرض مثال یه کامند خاصی رو پاک کردن ؟؟؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام دوستان . من بعد نصب کلی برنامه کمکی و کامپایلر و xserver جدیدو ... تونستم فایل کارت گرافیک با پسوند run را نصب کنم . ولی بعدش که سیستم را ریست میکنم میاد بالا همه چی بهم ریخته و و انگار مانیتور سوخته . و باز باید پاکش کنم تا خوب بشه . از توی بسته های add/remove هم نصب مبکنم همین میشه. موندم توش !!! یکی یه کمک دست درمون کنه خیلی ممنون میشم . البته بعضی وقتها هم error در مورد کرنل در هنگام نصب اون فایل با پسوند run را میده . میگه کانفیگ نیست و ...
    اگر فکر می کنید درایور رو درست نصب کردید , دستور زیر رو در ترمینال اجرا کنید تا فایل xorg.conf رو براتون پیکربندی کنه. سپس سیستم رو ریست کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه مسئله که نمیدونم چرا تا بحال به فکرش نبودم . ببینید موقعی که شما کامندی در ترمینال میزنید تو حافظه خودش نگه میداره یعنی دفعه بعد هم که ترمینال باز میکنید کامندهایی که قبلا" اجرا شده رو می تونید ببینید . آیا راهی وجود داره که کلا" کامندها پاک بشند و اگر هست با چه دستوری و آیا اینکه قابل کنترل هست یا نه به فرض مثال یه کامند خاصی رو پاک کردن ؟؟؟
    بله با متغیر های بش این کارها رو می شه کرد
    مثلا با متغیرهای HISTCONTROL - HISTSIZE - HISTIGNORE
    اینجا رو بخون همه رو توضیح داده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه hoseiniehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض hi

بعد شما چه جوری به این نتیجه رسیدید؟!
    ایشون 4 گیگ رم دارن و سیستم عامل های 32 بیتی فقط تا 3 گیگابایت رم رو میشناسن.
    از طرفی CPU شون هم چند هسته ای هست و باز هم سیستم عامل های 32 بیتی نمیتوتن از این تکنولوژی استفاده بهینه کنند.
    در نتیجه اگر ایشون 32 بیتی نصب کنن کامپیوترشون فرقی با یک P4 نخواهد داشت!

شما configure/. رو اجرا کردی؟
    کارت گرافیکتون چیه؟

بله اين دوستمون راست ميگن شما نسخه 64 بيتي رو نصب كن
    البته 64 بيتي ايده آل سيستم هايي مثل سيستم شما هستش اما 32 بيت هم روي اون كار ميده
    من نسخه 64 بيتي سرور رو نصب كردم به يك سري مشكلاتي برخورد كردم كه به همين دليل پيشنهاد كردم قيد پرفورمنس بالا را بزني و همون 32 رو نصب كني

داره خودمونی میشه ITPro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در Home فایلی هست به نام bash_history. اگر فایل رو پاک کنید، کل histoty پاک میشه پ اگر با Text editor بازش کنید و ویرایشش کنید میشه Command های خاصی رو پاک کرد.

بله اين دوستمون راست ميگن شما نسخه 64 بيتي رو نصب كن
    البته 64 بيتي ايده آل سيستم هايي مثل سيستم شما هستش اما 32 بيت هم روي اون كار ميده
    من نسخه 64 بيتي سرور رو نصب كردم به يك سري مشكلاتي برخورد كردم كه به همين دليل پيشنهاد كردم قيد پرفورمنس بالا را بزني و همون 32 رو نصب كني
    مسئله اینجاست که نسخه سرور، جز اینکه GUI و Desktop نداره، پر از سرویس هایی هست که قبلا نصب شدن و Config شون راحت نیست.

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

یه مقدار کاملتر راهنمایی کنید .
    من وقتی history میزنم همه کامندها رو میاره ولی نمیتونم پاک کنم .
    در آدرس Home من چیزی به نام bash_history وجود نداره . اینم بگم که من همه پارتیشن های مورد نیاز برای سرور رو دارم یعنی هم Home هم Cache هم var هم temp هم boot . شما آدرسی که میدید رو بر اساس این بدید . ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مخفیه
    بزن ls -a می بینیش
    درستش bash_history. هستش
    چند تا متغیر محیطی هم هست که می تونی باهاش کنترل کنی این ها رو
    مثلا HISTCONTROL که اگر بهش مثلا مقدار erasedups رو بدی دیگه وقتی دستور history رو می زنی چیز تکراری نمی بینی
    یا HISTSIZE که برای تعداد خطهای history هستش که اگر مثلا بهش مقدار 0 بدید دیگه فرمانهای اجرا شده قبلی رو نخواهید دید

اگر می خواهید متغیرشو تعریف کنی در فایل bashrc./~ دستورشو بده برای اینکه همیشه کار کنه

9. این کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KING OF P30WORLD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیراز :: لینوکس::

پيش فرض

می خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که وقتی می خواهیم ویندوز جدیدی رانصب کنیم . لینوکس از فهرست بوت حذف نشه؟

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

می خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که وقتی می خواهیم ویندوز جدیدی رانصب کنیم . لینوکس از فهرست بوت حذف نشه؟
    مال من پاک نمیشه

من با برنامه ی norton ghost از ویندوز یه ایمیج گرفتم و هر وقت بخوام ویندوز عوض کنم ایمیج رو بر میگردونم اینجوری گراب پاک نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •