کسی نیست راهنماییم کنه ؟
بله - سری کتاب خوبیه ..
بله - اساساً یکی از اهداف یاد گرفتن street talk همینه که بتونی محاوره با Native ها (فردی که زبان مادری اش انگلیسیه) رو بهتر پیش ببری ... بنابراین یاد گرفتن slang ها و اصطلاحات عامیانه برای فردی که روزمره میخواد انگلیسی صحبت کنه واجب تره ..
مرسی از راهنماییتون
۵ جلد این کتاب مفیده یا فقط street talk ؟
اینجا اگه بخوام این کتاب بخرم پیدا میشه ؟
چون خیلی قدیمی است
Last edited by mt33; 15-11-2009 at 21:36.
which episode are you at ? ... یا which episode are you watching now?
مثلا من الان اپیزود 11 فصل اول True Blood هستم!
سلام
سایتی ، فایلی چیزی سراغ دارید که یک عالمه جمله ی ساده انگلیسی در زمان های متفاوت ( کلیه زمان ها ) با ترجمه فارسی داشته باشه ؟
ببخشید دوستان
من مجموعه ای تماشا می کنم و با کلماتی همچون
it's great و perfects و wonderful روبرو شدم
می خواستم ببینم آیا کاربردهای اینا مافاوت است یا اینکه نه ؟
سلام
من اولین بار هست که میام تو تاپیک زبان
کارشناسیم رو این ترم تموم میکنم .
من کلاس زبان خیلی کم رفتم (فقط اونموقع که راهنمایی بودم میرفتم) و زبان رو با همون روال مدرسه ای خوندم.
در دانشگاه Ebook های مربوط به رشته ی خودم که زبان اصلی بودند رو میخوندم و الان احساس میکنم سطح زبانم حدودا intermediate هست. البته صحبت کردن و نوشتنم خیلی ضعیفه ولی درک مطلبم بدک نیست.
تاپیک رو مطالعه کردم و جنجالی بود بر سر اینکه برای یادگیری حتما باید کلاس رفت و self study بازده اش پایین هست.
من الان انگیزه و علاقه ام برای یادگیری دو چندان شده.ولی با توجه به اینکه باید برم سر کار دیگه فرصت کلاس رفتن نخواهم داشت. و منابع زیادی رو جفت و جور کردم تا خودم کار کنم .مجموعه ای از کتابها ، سریالها و فیلمهای زبان اصلی . فایل های صوتی و ...
حالا میخوام بدونم اگر بخوام در آزمون IELTS نمره 7 بگیرم و از الان شروع کنم و روزی 2 ساعت مطالعه + 1 ساعت سریال خارجی چقدر طول میکشه که بتونم برای آزمون آماده بشم ؟(حدودی بگید چقدر زمان میبره اینکه برای هر فرد متفاوت هست رو خودم میدونم چون میخوام یک برنامه ریزی کلی برای خودم داشته باشم)
یک سوال هم دارم . اینو چطور ترجمه میکنید؟
بازی CAD4 هست.:
we'll be impossible to spot in our ghillie suits.
با این استتاری که ما کردیم ، محاله ما رو ببین (بتونن هدف بگیرن)
ghillie suit : نوعی لباس که برای استتار و همرنگی با محیط استفاده میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
صحبت کردن و نوشتن اصل مطلب امتحان Ielts هستو اگر در این دو تا ضعیف هستید، احتیاج به تمرین جدی دارید.
بحث من همیشه با دوستانم سر این مسئله است که ما سرکار می ریم و نمی رسیم کلاس بریم و از این حرفا. به نظر من اگه واقعا تصمیمتون برای گرفتن آیلتس جدی هست، باید واقعا این وقت را بگذارید.
self study نه به این علت که ممکنه بعد از مدتی حوصلتون را سر ببره و از برنامه خارج بشید ، رد میشه. بیشتر به نظر من به علت نبود معلم و کسی هست که به شما آموزش بده و اشکالاتتون را رفع کنه.
کلاسهای زبان اکثرا کلاسهای فشرده جمعه صبح و جمعه عصر را دارند. یک سری کلاسها ساعات آخرشون 6-8 هست که بعد از ساعت کاریه و برای شما خیلی مناسبه. اگه واقعا هیچ وقتی ندارید می تونید معلم خصوصی بگیرید.
کلاسهای تافل و آیلتس جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران هم، همه روزهای پنجشنبه و جمعه تشکیل میشه.
من یک مدت کلاسی می رفتم که 10 تا 11:30 شب بود. البته این کلاس تنها کلاس زبانیه که یک چنین ساعتی را موجود داره..اونم به خاطر استاد بسیار خوبش هست که آن موقع وقت نداشت.
بنابراین می بینید که راه کمی برای در رفتن از کلاس زبان رفتن دارید، می دونم سخته، ولی اگه هدف براتون مهم باشه ، خیلی اذیت نمیشید
موفق باشید![]()
من البته فقط اطلاعات کلی درباره اش دارم و خودم کتابها رو کامل نخونده ام .. اگه دوستان دیگه خونده باشن حتماً بیشتر توضیح میدن ... ولی خب شما می تونی از کتاب 1 شروع کنی و پیش بری، قرار هر کدام قدری بحث رو کامل تر کنه و بیشتر پیش بره ..
//
"اینجا" یعنی کجا ؟ ... اگه منظورت امریکاست که خب برو آمازون رو چک کن .. اگه ایران رو میگی جلوی دانشگاه تهران.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)