سلام.. بله میشه دوست من ؛ برای این کار شما نیاز به یه برنامه دارین که اگه اشتباه نکنم
java platform باید باشه.. با نصب این برنامه در کامپیوتر شما و کامپیوتر دوست مقابل آنلاین میشه بازی کرد !
سلام.. بله میشه دوست من ؛ برای این کار شما نیاز به یه برنامه دارین که اگه اشتباه نکنم
java platform باید باشه.. با نصب این برنامه در کامپیوتر شما و کامپیوتر دوست مقابل آنلاین میشه بازی کرد !
سلام
من دیروز msn نصب کردم خیلی بهتر از یاهو هستش ... تازه یکی در میون میشه voice call کرد با خارج از کشور!!
حالا می خوام contact لیست رو از یاهو انتقال بدم به ام اس انم! ولی وقتی توی یاهو اکسپورت می کنم فقط 5 تا از 22 دوست میاد توی ام اس ان !! چرا ؟ آیا؟
وقتی میخوام برم توی روم ،چت(با یاهو مسنجر) اینو میگه باید چیکار کنم
this request was refused
اینم یکی دیگه
simimg in cat took longer than expected.please try again later
هیچ کس چیزی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.. ممکنه سن شما کمتر از 18 سال باشه.. تنظیمات آپشن میل خودتون رو ادیت کنین و بد تست کنین..
موفق باشین..
با msn کار نکردم.. دستی و تک به تک نمیشه..؟
یکی از دوستام می گفت یه نفر هست که بهش ID هر کی رو بدی راحت اونو ه.ک می کنه! به نظرتون راسته؟![]()
کاملاً درسته...یکی از دوستام می گفت یه نفر هست که بهش ID هر کی رو بدی راحت اونو ه.ک می کنه! به نظرتون راسته؟روشای مختلفی واسه این کار هست!!!! ای دی رو از دست میدی هیچ...تازه میشه با همون ای دی بلایی سر یه سیستم بیاره که تا مدتها درست کردنش طول بکشه...
کاملا اشتباست.. ! من آیدی خودم رو میدم شما بدین به دوست خودتون ببینم می تونه -- کنه..؟
دیگه گذشت اُون دوران که فایل میدادی.. بعد پسورد Send می شد.. ! این کارا بعیده و اگر هم بشه
از روی سهل انگاری کاربراست..!
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
جالبه.. میشه چند تا از این روش های مختلف رو بگین..؟
نه ! خیلی عجیبه ! خیلی تلاش کردم نتونستم ! هلپش رو هم خوندم چیزی دستگیرم نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)