بیخود گفتهنه بابا تو سایت دانشگاه ما و هم تو خود بخش آموزش زده هرکس که قبلا دانشجوی آزاد یا غیر انتفاعی بوده نمیتونه اینجا تحصیل کنه..حالا هرجوری اومده باشه !![]()
بیخود گفتهنه بابا تو سایت دانشگاه ما و هم تو خود بخش آموزش زده هرکس که قبلا دانشجوی آزاد یا غیر انتفاعی بوده نمیتونه اینجا تحصیل کنه..حالا هرجوری اومده باشه !![]()
سلام بردوستان عزیز
دوستان کسی سایتی رو سراغ نداره که کتاب مدنی 8 سید حسن امامی رو واسه فروش داشته باشه خداوکیلی میان منبع میدن بعد کتاب رو واسه فروش پخش نمیکنن من شهر خودمون گیرم نیومد(کازرون) شیراز هم رفتم گفت تموم کردی منمیدونم الان چیکار کنم؟
پیامنور چقدر حذف و اضافه رو تمدید میکنه !!
تا جمعه حذف و اضافه هست !
بابا این همه امکانات ندید به ما !!! تجربه ثابت کرده هرچی امکانات و پیشرفت رابطه ی عکس دارن باهام !
پیامنور هم پیامنورای قدیم !!
این استادا هم کشتن خودشون واسه یه 6 نمره دادن ،، همه گفتن میان ترم میگیریم !![]()
امتحان که خوبه استاد فیزیک ما هر هفته میپرسهاین استادا هم کشتن خودشون واسه یه 6 نمره دادن ،، همه گفتن میان ترم میگیریم !![]()
من که خودمو راحت کردم و خودخوان گرفتم... نمره قبولیش رو میگیرم![]()
البته اینم که استاد داره یه جورایی خودخوانهمن که خودمو راحت کردم و خودخوان گرفتم... نمره قبولیش رو میگیرمتو 6 جلسه چه جور میشه این کتابو درس داد نمیدونم
![]()
این 2 هفته ما داغونیم 2 تا استاد میخوان نیم ترم بگیرن هیچکی هم هیچی بلد نیست![]()
سلام ببخشید من میخام بپرسم تکمیل ظرفیت پیام نور آیا امسال وجود دارد یا نه آخه مجاز به انتخاب رشته شدم ولی به دلیل انتخاب رشته بد نتونستم قبول بشم میخام ببینم تکمیل ظرفیت پیام نور امسال وجود داره و من میتونم به دانشگاه برم امسال البته تکمیل ظرفیت دوره روزانه و شبانه اعلام شده است بنا به دلایلی نمیتونم در اونا شرکت کنم حالا از اساتید میخام ببینم کسی هست درباره تکمیل ظرفیت یام نور چیزی بدونه که آیا امسال هست یا نه ؟زمانش کی هست؟ چجوریه؟
اگر چیزی به اسم تکمیل ظرفیت وجود می داشت تا به حال باید اعلام میشد.. شما اشتباه کردی که نرفتی دانشگاه های غیر انتفاعی ثبت نام کنی..طبق اعلام خودشون هرکسی که قبول نشده بوده هم میتونسته برای غیرانتفاعی هم ثبت نام بکنه.
اینجوری میشد برای کنکور سال بعد هم حضور داشته باشی..البته اگر هدفت این بوده باشه..
ولی بعید میدونم چیزی به اسم تکمیل ظرفیت مونده باشه..
تکمیلظرفیت تموم شد تا جمعه بود و منم فک نمیکنم واسه پیامنور هم تکمیل ظرفیت باشه !
ما هم هفته ی دیگه میان ترم داریممممممممممممممممممممم مممممم![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)