سلام
دوستان کسی آئین نامه آموزشی کارشناسی ارشد (معماری کامپیوتر) رو داره؟؟ تو سایت وزارت علوم چیزی پیدا نکردم.
سلام
دوستان کسی آئین نامه آموزشی کارشناسی ارشد (معماری کامپیوتر) رو داره؟؟ تو سایت وزارت علوم چیزی پیدا نکردم.
سلام دوستان
من یه مقدار اطلاعات و مشاوره نیاز دارم برای کنکور ارشد.متاسفانه تو شهر خودمون مرکزی رو نمیشناسم که اطلاعات و مشاوره درست و حسابی به آدم بدن.واسه همین گفتم از شما دوستان که خیلیاتون تجربه کنکور رو داشتید کمک بگیرم بهتره
من کارشناسی الکترونیک آزاد میخونم.الان ترم آخر هستم و فقط دوتا آزمایشگاه و یک درس معارف در این ترم دارم.دو تا نیمروز وقتم رو میگیره.در مورد دوران تحصیلم بگم که بیشتر اوقات جزوه خون بودم و اصلا سمت کتاب های مرجع نمیرفتم.تنها درسایی که کتاب مرجع رو اونم نه کامل در حد 50-60 درصدش رو خوندم الکترونیک 1 و 2 دکتر میرعشقی بود.همین باعث شده که خیلی از مباحثی رو که اساتید فرصت نکردن بگن یا اینکه وارد جزئیاتش نشدن رو بنده اصلا نخونده باشم در دوران دانشگاه.واسه همین خودم رو در حال حاضر خیلی نا آماده برای کنکور میبینم و همین اول کار کمی نا امید هم هستم.البته در پاس کردن واحد ها وضعیت خیلی خوبی داشتم و اکثر درسای تخصصی رو با نمره های بالا پاس میکردم.ولی خوب میدونم که جزوه دانشگاه با کنکور خیلی فرق میکنه.ولی راستش خیلی برام مهمه برای ارشد یه دانشگاه دولتی تاپ قبول بشم.
حالا سوالی که از دوستان دارم اینه بهترین منابعی که مناسب یه دانشجوی در وضعیت من هست برای کنکور چه هست؟
آیا مراجعی که توسط سازمان سنجش معرفی میشه مثل کنکور کارشناسی کاملا برای کنکور لازم هست یا اینکه سرفصل های خاصی از دروس مورد نظر طراحان سوال هست؟
سوال بعدیم اینه که بهترین زمان برای استارت مطالعه برای من چه زمانی هست؟
و باتوجه به اینکه الان روزانه وقت آزاد دارم بنظرتون خوبه بعضی از دروس مثلا زبان یا ریاضی یا مدار الکتریکی از همین الان مطالعه بشه یا اینکه زمان مناسبی نیست؟(لازمه که بگم که پایه زبان نسبتا خوبی دارم و با اینکه سالها از خوندن زبان فاصله گرفتم ولی با خوندن دوباره این درس امید زیادی برای درصد آوردن در اون دارم)
آیا به جز آزمون های آزمایشی رفتن به کلاس های آموزی توصیه میشه؟(البته من خودم هیچ وقت کلاس فوق العاده رفتن رو دوست نداشتم یا حداقل تجربه های قبلی در دوران مدرسه تاثیر زیادی برام نداشته)
در آخر هم سوال من اینه آیا کسی با وضعیت من میتونه تا روز کنکور به درجه آمادگی بالایی برسه که در دانشگاه های تاپ قبول بشه؟ اگر بین شما دوستان یا اینکه آشنایانتون مواردی مانند من بوده که موفق شده واقعا ممنون میشم در میون بزارید چون وضعیت و افکارم باعث شده که اعتماد بنفسم روز به روز داره پایین تر میاد و همش حس میکنم هر چقدر که تلاش کنم پشتوانه نه چندان مناسب علمی من باعث بشه نتونم به آمادگی در حد سایرین برسم
پشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم
سلام
کسی خبر نداره نتیجه کنکور ارشد کی اعلام میشه؟؟
معمولا اواسط اردیبهشت اعلام میشه ولی با توجه به اینکه ثبت نام کنکور کاردانی این موقع است احتمالا بعد از 20 اعلام بشه
پارسالو یادمه که عد از نمایشگاه کتاب نتایج اومد
تجربه من از کنکور ارشد میگه که همه ی درسهای که میخای کنکور بدی رو با هم دیگه بخون مثلا طول هفته برنامه ریزی کن کل درسهایی که در کنکور هستند را بخونی و کتابهایی رو که میخونی هم حتما منابعی باشند که معرفی شدند یا تو سایتهای معتبر هستند .
زبانت هم اگه خوبه به نظر من باز هم تست کار کن که تو حداقل زمان ممکن بتونی جواب بدی
دستتون درد نکنه ولی از سرور سایت نمیشه دانلود کرد (تا وسط میره بعد هم قطع میشه)![]()
برای من که مشکل نداشت و راحت دانلود شد
مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تيجه اوليه آزمون دوره کارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۹۴ به صورت کارنامه تنظيم و در روز دوشنبه ۲۱ ارديبشهت ماه بر روي سايت سازمان سنجش آموزش کشور قرار ميگيرد.
حسين توکلي مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموز کشور در گفت و گو با تسنيم اظهار داشت: آزمون کارشناسي ارشد سال 1394 با حضور هشتصد و 12 هزار و 812 نفر در 136 کد رشته امتحاني برگزار شد.
وي افزود: 655 هزار و 697 داوطلب در اين آزمون شرکت کردند که از اين تعداد 63 هزار و 46 داوطلب در آزمون دو کد رشته امتحاني شرکت کردند.
مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموزش کشور تصريح کرد: نتيجه اوليه آزمون دوره کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 94 به صورت کارنامه تنظيم و در روز دوشنبه 21 ارديبشهت ماه بر روي سايت سازمان سنجش آموزش کشور قرار ميگيرد.
توکلي يادآور شد: داوطلباني که در اين آزمون مجاز به انتخاب رشته ميشوند ضروري است از روز دوشنبه 27 ارديبهشت ماه لغايت روز پنجشنبه 31 ارديبهشت ماه با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش کشور پس از دريافت دفترچه راهنماي انتخاب رشته تحصيلي نسبت به انتخاب 100 کد رشته محل تحصيلي از ميان کد رشته محلهاي مجاز اقدام و کد رشته محلهاي انتخابي را به ترتيب اولويت علاقه در فرم انتخاب رشته اينترنتي وارد کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)