شما احتمالا با وزن زياد land ميکنيد. قبل از پرواز سوخت مورد نظرتون رو محاسبه و به اندازه پر کنيد که موقع land هواپيما سبک باشه" fspassenger به اين موضوع حساسه.
چند روز پيش منم سوخت اضافه آوردم اما ديگه خاليش نکردم همينطوري نشستم و...![]()
شما احتمالا با وزن زياد land ميکنيد. قبل از پرواز سوخت مورد نظرتون رو محاسبه و به اندازه پر کنيد که موقع land هواپيما سبک باشه" fspassenger به اين موضوع حساسه.
چند روز پيش منم سوخت اضافه آوردم اما ديگه خاليش نکردم همينطوري نشستم و...![]()
چند وقته چند تا عکس درست و حسابی ندیدیم.
عکسهای زیر سوتی های FSX هستند که در حالت Default این سوتی ها توش داده شده:
Major terrain mesh bug at Dagali (ENDI) in Geilo, Norway
Airport located in a hole at Armando Schwarck (SVAS) in Venezuela. Others: SLLJ
Spectacular runway layout at Spencer NOLF (NRQ), Pace, Florida, USA, but even more spectacular transition from FS2004 to FSX (see right picture)
If you follow the glideslope for rwy 30 at Sentani (WAJJ), Indonesia, you'll eventually crash into the lake
Tower on the runway at Wattisham Army (EGUW), UK
South Pole Station (NZSP) is located on a large special shaped platform
~1600 ft vertical jump from runway to water at La Retama Southwest (MM17), Mexico
A major terrain mesh bug forms a V-shaped valley in Tanzania at S6° 44.68' E34° 3.52'
Trees covering runway, taxiways, and apron at MZBZ.
A giant spike of ~16.000 ft MSL located at N40° 45.56' W110° 41.95'.
Runway build on a platform at Knox Landing (15NK) in Sardinia, New York, USA. Others: 86T
The 100 ft runway should instead have been a helipad, at Newcastle Westpac Base (YXFV) at New South Wales, Australia
FS2004 version of Spencer NOLF (NRQ), Pace, Florida, USA
The 660 ft wide asphalt runway at 44CA is wide enough to takeoff from across in a Cessna 172
A road near the rwy 10 threshold at Norfolk NS (KNGU) make cars cross the runway
Airport located in a hole at Kasane (FBKE) in Botswana
The strips on Eastern Island, Midway Islands, are (in FS) apron of the adjacent Henderson Field (PMDY). Real-life they are old abandoned runways
.
A floating runway at Kwekwe East (FV76), Zimbabwe
A many thousand feet deep hole at S28.
A more than 100.000 ft deep basin on the Greenland ice sheet at N71° 55.19' W43° 28.19'
Last edited by ebicross; 09-03-2010 at 15:52.
سلام
لطفاًاگه کسی order number c130 v1.1 برای بچه های عضو بزاره . من خیلی گشتم ولی نتونستم بگیرمش
آقا یه سئوال, شاید بارها پرسیده شده باشه ولی جستجوی چنین سئوالی کمی سخت به نظر میرسه:
آیا این درسته که اگر بتونی کار با شبیه ساز رو یاد بگیری, میتونی در صورت لزوم یه هواپیمای واقعی رو کنترل و هدایت کنی؟ به زبان ساده آیا میشه بعد از یادگرفتن شبیه ساز, هواپیمای واقعی رو رانندگی کرد؟
آیا در طول تاریخ اتفاق این چنینی افتاده؟ (اگر اشتباه نکنم یه بار همچین چیزی شنیدم)
آقا یه سئوال, شاید بارها پرسیده شده باشه ولی جستجوی چنین سئوالی کمی سخت به نظر میرسه:
آیا این درسته که اگر بتونی کار با شبیه ساز رو یاد بگیری, میتونی در صورت لزوم یه هواپیمای واقعی رو کنترل و هدایت کنی؟ به زبان ساده آیا میشه بعد از یادگرفتن شبیه ساز, هواپیمای واقعی رو رانندگی کرد؟
آیا در طول تاریخ اتفاق این چنینی افتاده؟ (اگر اشتباه نکنم یه بار همچین چیزی شنیدم)
لينک عکسها مثل اينکه خرابه" باز نميشه بقيه هم همين مشکل رو دارن يا فقط براي من اينطوريه؟
سلام
خوب شبيه ساز هست ديگه هيچ فرقي با واقيعت نميکنه پس اگه تو شبيه ساز بتونيد کنترلش کنيد در واقعيت هم ميتونيد فقط فرقش تو حس کردن فشار هوا يا يوک(فرامين هواپيما) و... هست.
من هم شنيدم که همچين اتفاق شيريني براي يکي از امثال ما افتاده!
من هم همینطور
---------- Post added at 07:16 AM ---------- Previous post was at 07:15 AM ----------
آخر خنده هست.....هرکه جرات داره با هواپیما واقعی این کار رو بکنه....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی خلبانای بدبخت همیشه تحت فشار شدید هوا هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
راجبع این موضوع باید اضافه کنم به جز وزن هواپیما شما باید به سرعت لند هر هواپیما دقت کنی که زیاد نباشه
به عنوان مثال اگر با فکر100 میشینی با 180 نات نشینی و...
ببینید دوستان
من به عنوان یه کسی که از شبیه ساز خیلی استفاده میکنم و تجربه پرواز Real دارم میخوام یه مثال روی هواپیما سسنا 172 بزنم
در این هواپیما وقتی در شبیه ساز ( البته کاملش که مال شرکت Flight 1 هست )پرواز میکنید تمامی موالرد مثل واقعی هست و حتی در بعضی مواقع لند در Real راحتر هست
میدونم که با ورش براتون سخته
من یادم هست که وقتی داشتم با استاد خلبانم پرواز میکردم بهم گفت حالا وقتش هست که فرق بین شبیه ساز و واقعی رو درک کنی
گفتم یعنی چی ؟ گفت هر وقت با تجربه شدی باید بتونی بدون دست لندینگ کنی
این یعنی چی ؟
یعنی این که در زمان لندینگ و وقتی روی فاینال قرار گرفتی بدون این که به یوک دست بزنی باید بشینی
که این کارو هم کرد و من حقیقتش من تا اون روز فرق بین شبیه ساز و واقعی رو این طوری حس نکرده بودم
خلاصه اگر شما با قوانین و آموزشهای درست جلو برین بله اگر وارد یک سسنا بشین تا 90 % میتونید کنترل کنید
اما نباید توقع داشته باشید که وارد یک 747 میشید بتونید کنترلش کنید
راستی آقایونه Kharg Island و ebicross
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)