تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 303 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

نگا کن توتال ویدو کانورتر یک 300 مگی رو باام کا وی میکرد 100 مگ من اما بعضی جاها کم میاره مشکل من اینه میخوام یک 300 مگی رو بدون تعقیر کیفیت بکنه زیر 100مگ من مشکلم همینه چون Mkv تا اونجا که میدونم تا بالاترین کیفیت رو تو خودش جا میده
    من یک چیز میخوام مثل توتال ویدو کانورتر فقط فشرده کنه همین!!! بدون هیچ تعقیری
    ببین فایل داریم تا فایل. بدون تغییر نویز و رزولوشن و اینا مثال میزنم

تو VCD کدک MPEG1 هست که مثلا این رو میگیریم 100 درصد
    DVD کدک MPEG2 داره که میشه مثلا 70 80 درصد تازه خوبیش اینه که بیت ریت متغیره و هر جا لازم باشه میره بالا و هر جا لازم باشه میاد پایین که حجم فایل کم بشه
    h263 شامل Divx و Xvid و mpeg4 بین 30 تا 50 درصد هست که بسته به تنظیمات فرق میکنه. تو این سه تا هم که xvid بهتر بوده و بعد DIVX و آخر هم mpeg4 .
    h264 چند تا کدک داره که دو تا خفنش x264 و mainconcept هست. دومی که پولیه و اولی که بهترین هست حجم رو تا 10 15 درصد میتونه فشرده کنه.

خب اگه 300 مگابایت شما VCD باشد با پسوند DAT خب میشه زیر 100 مگ بشه به راحتی ... ولی اگه فایل AVI و یا MKV باشه که توش از کدک xvid استفاده شده دیگه نمیتونی انتظار داشته باشی که به راحتی حجمش بشه زیر 100 مگ.

تازه MKV کانتینر هستش که فارسیش میشه جعبه یا قالب یا مثلا پسوند. قالب mkv نسبت یه avi و mp4 کم حجمتره. ولی کال 300 مگابایت شاید 1 مگابایتش بشه حجم قالب فایل. اصل اون استریم صدا و تصویری هست که توش قرار داره و میتونه با خیلی کدک ها ساخته شده باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad2100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ببین فایل داریم تا فایل. بدون تغییر نویز و رزولوشن و اینا مثال میزنم

تو VCD کدک MPEG1 هست که مثلا این رو میگیریم 100 درصد
    DVD کدک MPEG2 داره که میشه مثلا 70 80 درصد تازه خوبیش اینه که بیت ریت متغیره و هر جا لازم باشه میره بالا و هر جا لازم باشه میاد پایین که حجم فایل کم بشه
    h263 شامل Divx و Xvid و mpeg4 بین 30 تا 50 درصد هست که بسته به تنظیمات فرق میکنه. تو این سه تا هم که xvid بهتر بوده و بعد DIVX و آخر هم mpeg4 .
    h264 چند تا کدک داره که دو تا خفنش x264 و mainconcept هست. دومی که پولیه و اولی که بهترین هست حجم رو تا 10 15 درصد میتونه فشرده کنه.

خب اگه 300 مگابایت شما VCD باشد با پسوند DAT خب میشه زیر 100 مگ بشه به راحتی ... ولی اگه فایل AVI و یا MKV باشه که توش از کدک xvid استفاده شده دیگه نمیتونی انتظار داشته باشی که به راحتی حجمش بشه زیر 100 مگ.

تازه MKV کانتینر هستش که فارسیش میشه جعبه یا قالب یا مثلا پسوند. قالب mkv نسبت یه avi و mp4 کم حجمتره. ولی کال 300 مگابایت شاید 1 مگابایتش بشه حجم قالب فایل. اصل اون استریم صدا و تصویری هست که توش قرار داره و میتونه با خیلی کدک ها ساخته شده باشه.
    نه من تو Mpg1 , mpg2 میگم اینقدر کم حجم کنه حالا یک جمع بندی می کنی برای من بهترین کدومه؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

نه من تو Mpg1 , mpg2 میگم اینقدر کم حجم کنه حالا یک جمع بندی می کنی برای من بهترین کدومه؟
    اگه حوصله ی ور رفتن با MeGUI رو نداری برو Staxrip 1.1.1.7 رو دانلود کن که 23 مگ هست. پروفایل DivX Plus ر انتخاب کن. ببخشید ... پروفایل نه. تمپلیت. یعنی برنامه رو باز میکنی میپرسه کدوم تمپلیت رو باز کنی.

این پروفایل کیفیت CRF رو 22 گذاشته که نسبتا خوب حساب میشه. با این فشرده سازی کن اگه حجم بیشتر از چیزی که میخوای شد برو از تنظیمات Codec Config و تو صفحه ی اول اون عدد Quality رو بزن 23 یا 24.

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام من از نرم افزار TVC استفاده میکنم نرم افزار خوبی هستش اما میشه لینک جدیدش رو بگذارین ؟ ورژن جدیدش الان چنده ؟
    در اصل کرکش خیلی برام مهمه !! چون اگه کرک نباشه بیشتر تبدیلات صورت نمیگیره ، همه جا رو گشتم لینک دانلودش یا خراب بود یا اینکه خیلتر بود !

5. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام من از نرم افزار TVC استفاده میکنم نرم افزار خوبی هستش اما میشه لینک جدیدش رو بگذارین ؟ ورژن جدیدش الان چنده ؟
    در اصل کرکش خیلی برام مهمه !! چون اگه کرک نباشه بیشتر تبدیلات صورت نمیگیره ، همه جا رو گشتم لینک دانلودش یا خراب بود یا اینکه خیلتر بود !
    آخرین نسخه ورژن 3.70

لینک دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم لینک دانلود سریال نامبر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    لطفاً دانلود این نرم افزار رو بزارید :

photo & video pro x3 bundle

این با اون videostudio کورل فرق داره هاااا (یکی دیگس) !!!!!!!

__________________________________________________ ________

به غیر از Corel VideoStudio Pro X3 بهترین نرم افزار برای ادیت ویدیو و صوت چیه ؟ از Corel VideoStudio Pro X3 بهتر هم هست ؟
    ممنون

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    به غیر از Corel VideoStudio Pro X3 بهترین نرم افزار برای ادیت ویدیو و صوت چیه ؟ از Corel VideoStudio Pro X3 بهتر هم هست ؟
    ممنون
    سلام

CyberLink PowerDirector

10. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این از Corel VideoStudio Pro X3 بهتره ؟ من این برنامه ای که گفتید رو دارم. ولی یه بار رفتم توش پشیمون شدم .. نه تونستم ویدیو رو CUT کنم نه کار دیگه ای !!!؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این از Corel VideoStudio Pro X3 بهتره ؟ من این برنامه ای که گفتید رو دارم. ولی یه بار رفتم توش پشیمون شدم .. نه تونستم ویدیو رو CUT کنم نه کار دیگه ای !!!؟
    Video Editing Software Review

http://video-editing-software-review.toptenreviews.com

13. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

Video Editing Software Review

http://video-editing-software-review.toptenreviews.com
    اینی که من دارم نسخه 8ـه ولی اون #1 نسخه 9 !
    نسخه 10 رو هم پیدا کردم !!!
    خودتون استفاده کردید ؟ چطوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •