بچه هااگه می شه به amir-ra1 سرور6 جنوب غربی با مختصات "-27|-228"حمله کنید (دهکده CHIEH?)حمله کنید.
هر روز 5 بار به من حمله می کنه و 380 جمعیت داره.توتن هست.تورو خدا
بچه هااگه می شه به amir-ra1 سرور6 جنوب غربی با مختصات "-27|-228"حمله کنید (دهکده CHIEH?)حمله کنید.
هر روز 5 بار به من حمله می کنه و 380 جمعیت داره.توتن هست.تورو خدا
یه سوال 20k سر باز یعنی چقدر
بعد همر یعنی چی
یه سوال اوسیس چیه
یعنی 20 کیلو سرباز
همر هم یعنی دهکده ای که فقط توش نیروی نظامی است شاید فقط شاید
ضمنا وزیر دفاع شدم یکی بهم تبریک بگه![]()
والا من زیاد تراوین بازی نکردم ولی اینو میدونم که k تو بازی هزار معنی میده که میشه 20 هزار سرباز .یعنی 20 کیلو سرباز
مفارک باشه (چرا بش تفریک نمی گین بی چاره ناراخت میشه ) ببینم چقدر نیرو داری که کردنت وزیر دفاع
دوستان من تازه عضو شدم،
می خواستم بدونم کسی هست توی سرور 7 که بازی کنه؟
(حرفه ای باشه چه بهتر)![]()
چیز زیادی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 قهرمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 148 سرباز پیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 78 شمشیرزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4 رد یاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11 رعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 23 کاهن سواره
Last edited by AMIR TERROREST; 18-01-2010 at 16:01.
سرور چندی؟
سرور 7 اون سرور رو ول کن حذف کن بابا گند زدن با اون سرورشاه اه اه از یه طرف پارتی بازی از طرف دیگه ایرانی هام با این ذات خرابشون یکی نیست بگه خودت ادم وار بازی کن نرو 10 تا اکانت بساز
![]()
من اسپیدم راستی با من بودی![]()
من واسه سه دهکده که جاسوس می فرستم منابع رو به هم نشون می ده اما نیرو که می فرستم صفر صفر یر می گرده.
گفتم شاید تو مدتی که من نیرو می فرستم مصرف می کنه اما تنظیم کردم بعد از حمله جاسوس فرستادم دیدم نه منبع داره.
اینم بگم که حمله غارت و حمله عادی زدم نشد.
کسی می دونه چه باید کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)