سلام
بالاخره نسخه اینترنت سکوریتی 2012 را نصب کردم
این ارور چیه وقتی که فلش را اسکن می کنم در ابتدای شروع این ارور را می دهد
چکار کنیم که وقتی اسکن 100 درصد شد نخواهیم روی end کلیک کنیم و خودش پنجره را ببندد
سلام
بالاخره نسخه اینترنت سکوریتی 2012 را نصب کردم
این ارور چیه وقتی که فلش را اسکن می کنم در ابتدای شروع این ارور را می دهد
چکار کنیم که وقتی اسکن 100 درصد شد نخواهیم روی end کلیک کنیم و خودش پنجره را ببندد
چون اویرا شما نسخه تریال هست.
این هشدار را میده که کاربر عزیزم / بپر منا بخر !
باید با سریال معتبر یا کی ها 3ماهه یا اصلی اویرا را اکتیو کنید.
سلام دوستان من اسکیوریتی 2012استفاده میکنم به صورت تریال رجیستر کردم حالا مدت زمانش تمام شده می خواستم ریست کنم اما نمیشه کسی سریال فعال داره بزاره
سلام
از این کلید استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مرسی
این سریال ها را از کجا باید پیدا کنم
2- امکانش هست که این پیغام دیگه نیاد چون یک پیام دیگه چند لحظه یک بار می دهد که اون هم محتواش همون خرید است
2- وقتی آپش می کنم فایل هاش را کجا می ریزه می خوام به یک سیستم دیگه منتقل کنم
و بعد از انتقال چطور آن سیستم را هم آپ کنم
سلام. .....
این اموزش های اویرا
---------.org/Files/AVIRManual.exe
این هم کلید فعال سازی
---------.org/Files/AVRKeys.exe
Last edited by moghaddas mfa; 05-01-2012 at 17:49.
سلام
من Avira_Antivirus_Premium_2012 دارم که از سایت سافت گذار گرفتمش
مشکل اصلی من اینه که کلید براش نیافتم و خوشم نمیاد که از تریال ریست استفاده کنم
حالا تصمیم دارم internet security 2012 نصب کنم که کلید هاش راحت گیر میاد
آیا برای امنیت سیستم کافی هست.آخه یه نفر میگفت که این ورژن آنتی ویروس ضعیفی داره و مخصوص امنیت اینترنت و -- هستش. و یه جای دیگه هم شنیدم که این ورژن سرعت اینترنت رو کم میکنه.آیا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در نهایت هم یه لینک دانلود بدید که با خیال راحت دانلود و نصبش کنم
پیشاپیش ممنون
آیا برای امنیت سیستم کافی هست.آخه یه نفر میگفت که این ورژن آنتی ویروس ضعیفی داره و مخصوص امنیت اینترنت و -- هستش.
سلام ، چه کسی این حرف رو زده حالا ؟! هیچ فرقی با هم ندارن از لحاظ شناسایی ، فقط ورژن IS دارای فایروال هست.
این یکی درست میگفته ! خاصیت Web Protection که پیش فعال هست ، به صورت عجیبی رو اینترنت مانیتور میکنه و پهنای باند کم میشه. البته باید غیر فعالش کرد تا مشکلی نباشه.و یه جای دیگه هم شنیدم که این ورژن سرعت اینترنت رو کم میکنه.آیا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از همین سایت --------- بهتر نداریم برای این کار که همه چیزش رو در دسترس و آموزش کامل داشته باشه و کلیدها همیشه همراهش باشه:در نهایت هم یه لینک دانلود بدید که با خیال راحت دانلود و نصبش کنم
سلام
این کلیدها رو که زحمتش رو کشیدید
الان وارد کنم یا اینکه بگذارم اون کلید 30 روزه خودش که اول نصب فعال شد تمام بشه
2-یک موردی
موقع نصب پنجره زیر را باید پر کنیم یا نه
و فرقش چیه
مثلاً من برای سکوریتی 2012 که از ایران ستاپ گرفتم گفته بود پر بشه با اطلاعات درست و وقتی پر کردم و نصب تموم برام یک ایمیل از طرف آویرا اومده بود
اما برای نسخه شخصی personal که نصب کردم گفته بود پر نشود
حالا نمی دونم کلاً باید پر بشه یا نه یا اینکه برای نسخه مختلف فرق می کند
و اون ایمیلی که آویرا فرستاد را باید چی کار کنم به درد می خوره؟؟
دیگه اینکه موقع نصب باید اینترنت فعال باشه یا نه ؟؟
و آپ ها را نگفتید چطور به سیستم های دیگه منتقل کنم؟ (چون خودش مدام داره آپ می کنه)
Last edited by nelahe; 08-01-2012 at 13:57.
سلام دوست عزیز ، پنجره رو پر کنین ، به طور کامل ، وقتی اطلاعات اینحا رو پر کنین ، درواقع یک اکانت داخل سایت آویرا میسازین که همراهش یک کلید سی روزه به عنوان تست بهتون میده ، در این بخش که میخواید اطلاعات رو پر کنین باید اینترنت وصل باشه ، باقی کار نیاز ندارین،
اون ایمیلی که آویرا میفرسته باید برید داخل اینباکستون و تایید کنین یعنی روش کلیک کنین ، و شما رو هدایت میکنه به اکانتتون داخل سایت آویرا ، از داخل اکانتتون میتونین اون کلید رو که اسمش HBEDV.KEY هست رو دانلود کنین ، شما اگه این کلید رو بگیرین دیگه تا سی روز روی هر سیستمی میتونین آویرا نصب کنین بدون اینکه بخواین وارد اینترنت بشین ، با این تفاوت که برای نصب این بار این روی مث شکل میزنین :
و آدرس اون کلید رو میدید و دیگه هیچ نیازی به اینترنت هم نیست ، پس کلید رو حتما بگیرین ، تا سی روز خوبه داشته باشین.
Take Care![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)