سلام
دوستان من قبلا فن آوا داشتم الان طبق مشاهداتم شاتل و صبانت زياد خوب نيست شما به من چي پيشنهاد مي كنين؟
ممنونم
سلام
دوستان من قبلا فن آوا داشتم الان طبق مشاهداتم شاتل و صبانت زياد خوب نيست شما به من چي پيشنهاد مي كنين؟
ممنونم
سلام. یک سوال کوتاه و روشن: الان کسانیکه سرویس اکو 512 شاتل دارن، شبها که بین 1 تا 7 دانلود میکنن، سرعت دانلود مستقیمشون از سایتهای بفرض خوب و قوی با IDM یا flashget یا Orbit یا... چقدره؟ بین 50 تا 60 کیلو بایت بر ثانیه هست؟ شبی چقدر دانلود میشه؟ قطعی یا نوسان یا کاهش سرعت عمدی مثل صبانت وجود داره یا نه؟ ممنونم پیشاپیش .
کسانی که صبانت دارن تا حالا یه ماهه شارژ کردن؟
این امکان تو مشهد هم اضافه شده؟
![]()
منم که قبلا فن اوا داشتم به خاطر سرعت پایینش ولش کردم و اومدم شاتل که دیدم اونهم گند زده
شما فعلا صبر کن بچه ها دارن رو مخ شاتل کار میکنن . شاید درست شه
سلام دوستان. دوستاني كه صبا نت دارن!! چند تا سوال داشتم!
اول اينكه توي مشهد كجاس آدرس نمايندگيش و اينكه من سمت بلوار وكيل آّباد - بلوار دانشجو ميخوام.
دوم اينكه هزينه ي نصب و راه اندازيش چقده؟؟
سوم اينكه خودشون ميان واست نصب ميكنن يا تنظيمات رو بهمون ميدن و خودمون نصب ميكنيم!!!!
ممنون.
نمایندگی توی مجتمع تک خوبه . زود کارتو راه میندازه .
واسه هزینه نصب و راه اندازیش 10000 تومن میگیره . تنظیماتش رو هم اگه خودت بلد بودی که بهتر ولی وظیفه شونه که بیان و بهت تحویل بدن
مرسي. پس ديگه احتياجي نيست برم مخابرات و اينطور جاها؟؟
يه راست برم نمايندگي تك بعد بگم واسه فلان جا يه اشتراك ميخوام.
بعد چند روزه اقدام ميشه؟؟؟
خير نياز نيست
7روز كاري
----------------------
دوستان نمايشگاه باز شده كسي نمياد بريم؟
البته اول چک کن که فیبر نباشه ،چ.ن یه قسمت از دانشجو فیبره که در اون صورت یه فاتحه برای خودت بخون.7 روز کاریم اسمشه منظور حداقل 7 روز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)