داره .... باید با اون قسمت debug اجرا خط به خط کنم؟؟؟؟
میشه یه توضیح مختصری بدید دوست عزیز؟؟![]()
داره .... باید با اون قسمت debug اجرا خط به خط کنم؟؟؟؟
میشه یه توضیح مختصری بدید دوست عزیز؟؟![]()
مشكل برنامتون در حلقه ي while هست.
باید در شرط بزاريد تا وقتي كه قسمت اعشاري مخالف صفر هست ادامه بده.
پس بزارید :
سعي كنيد برنامه رو طوري بنويسيد كه تعداد ارقام هر عدد اعشاري،حتي با مقدار صحيح،رو بتونه محاسبه كنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mehrdad Sh.
Last edited by mehrdad_joon; 26-05-2013 at 05:46.
سلام.شما كه بهترين كامپيلر رو روي لينوكس داريد،ديگه چرا روي ويندوز كد مينويسيد؟نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم مصمميد پيشنهاد ميكنم با Borland C 5 كار كنيد كه محيطي بسيار سادتر و در عين حال سرعت كامپايل سريعتر رو در اختيارتون قرار ميده.
در ويژوال مهمولا با F5 برنامه كامپايل و اجرا ميشه.
Mehrdad Sh.
برنامه ای بنویسید که یک عدد را از ورودی گرفته و فاکتوریل آن را حساب کند؟
پیشاپیش از کمک شما ممنون هستم
یه بار دیگه به شرط حلقه while که نوشتم نگاه کنید:
n خود عدد هست که اونو منهای int شده ی خودش کردم. وقتی یه عدد اعشاری به صحیح تبدیل میشه قسمت اعشاری اش از بین میره و فقط قسمت صحیحش می مونه. پس اگه هر عدد رو منهای صحیح شده ی خودش کنیم باید قسمت اعشاری بمونه. به نظر خودم تا اینجای کار مشکلی نیست. اگه همون طور که بالاتر گفتم اینو به اول حلقه اضافه کنیم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می بینیم برنامه در هر مرحله چکار میکنه. اولش درست محاسبه می کنه ولی بعد با یه تقریب خیلی کم خطا داره و همه چی رو بهم می ریزه و اینکه این اتفاق فقط برای بعضی اعداد می افته خودش جای سوالهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که شما نوشتید یه عدد float رو دوباره به float تبدیل می کنه یعنی هیچ تغییری نمی کنه و فکر نمی کنم ایده خوبی باشه
با یه جست و جوی ساده می تونید جواب رو پیدا کنید. توی ویژوال استودیو اینطوری نوشته میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامنوشته شده توسط mehrdad_joon;76581:37
تشکر...
شما خیلی آقایی ...
ما که یه خرده نویسم نیستیم..
تشکر این اسپمر رو بپزیرید
و اینه در لینوکس من بزور برنامه ها و میارم بال....
عصبی شدم...
همش به <conio.h> و <iostream> گیر میده.... error میده و اصلا برنامه Output نداره!!!!
من بزور باهاش برنامه می نویسم!!!!
تا جایی که من می دونم نوربو یه کامپلایر عالی و سنتی و خوبه ولی متاسفانه این جدیدلرو زیاد جواب نمیده...
++++++یه مشکل جدید!
من این کارو کردم جواب دادا ولی می خوام برنامه جدید بنویسم همون برنامه قبلیرو اجرا می کنه...
با سپاس !![]()
Last edited by Harvest_moon_majid; 26-05-2013 at 18:27.
سلام دوستان عزیز من 1 سوال داشتم اگر لطف کنید راهنمایی بفرمایید ممنون می شم.
من می خوام با زبان برنامه نویسی C شارپ مقدار ارسال و دریافت از طریق شبکه رو بخونم و در صورتی که به حد خواصی رسید پورت 80 را مسدود کنم ? یا اتصال را قطع کنم (disconnect) به نظر خودم باید از توابع Api استفاده کنم ولی نمی دونم چه توابع ای است یا ایا راه حل دیگری هم داره .
داداش با C++ میخوام. ممنون
كاملا حق با شماست و يادم نيست چه فكري ميكردم اين رو براتون نوشتم.
برنامتون رو trace و كامپايل كردم.همون چيزي كه حدس ميزدم بود.
شما در قطعه كدتون،به جاي تعريف n از نوع float،اون رو از نوع double تعريف كنيد.مشكلتون كامل حل ميشه.
Mehrdad Sh.
Last edited by mehrdad_joon; 28-05-2013 at 07:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)