من الان 3تا فایل دارم دانلود میکنم که سرعت هر سه تاشون بین 50 تا 70 در نوسان..
البته گاهی هم تا 90 میرسه ولی کلا زیر 100
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من الان 3تا فایل دارم دانلود میکنم که سرعت هر سه تاشون بین 50 تا 70 در نوسان..
البته گاهی هم تا 90 میرسه ولی کلا زیر 100
دوست عزیز .. اینکه اندیشه سبز تا این لحظه کلا چقدر پهنای باند از طرف مخابرات برای ارائه داره رو نمیدونم ... این رو باید از مسئولان شرکت پرسید یا دوستانی که اطلاع دقیق دارن میتونن اینجا بگن. ( البته اگه این چیزا جزو اطلاعات محرمانه شرکت نباشه چون مثل فروشنده ای می مونه که همه جا بگه دقیقا چقدر کالا تو انبارش داره ) به هر حال اینجور اطلاعات مثل دارایی یه شرکته و اگه هم چیزی بگن کلی میگن مثلا هیچوقت نمیان بگن الان چند تا کاربر دارن یا اینکه بگن میزان سودی که از ارزان کردن اشتراک بردن تو این چند ماهه چقدر بوده !
اما برای اینکه تو ذهن شما مساله یه کمی روشن بشه میشه به این نکته توجه کرد که تا آبان ماه 88 ظرفیت اینترنت کل کشور برابر با 104 لینک STM1 است . این برای کل ایرانه تا آبان ماه 1388 ( بنا به اطلاعات شرکت زیرساخت ) حالا یه دونه از این خطها که ظرفیت هر کدوم حدود 155 مگابیته رو اندیشه میخواد به پهنای باندش اضافه کنه ... قبلا چقدر داشته نمیدونم .
والا تو شرکت دامون میگن که پهنای باندت به ماه بعد میره.البته باید سر ماه شارژ کنی ها.به من گفتن که اگه از گیگت استفاده نکنی همینجور زیاد میشه گیگات.مثلا اگه یه ماه دانلود زیاد داشتی نگران نیستی....![]()
من تا حالا شبا دانلود نکردم.میخواستم بپرسم شبا دیسکانکت نمیشه؟میتونم سیستمو تاصبح روشن بذارم؟
شما برای دانلود بهتره از IDM استفاده کنید و زبان فارسی آن را نصب کنید ( برای راحتی کار)
در قدم اول وارد تنظیمات دانلودمنجر شده و به بخش ارتباط به مودم رجوع کنید
حال کانکشن ADSL خود را انتخاب کنید تا نام کاربری و رمزعبور بصورت خودکار در IDM ذخیره شود
سایر تنظیمات را همانند تصویر زیر انجام دهید تا در صورت دیسکانکت شدن سریع مجددا وصل شوید
سپس وارد بخش زمانبدی شوید و همانند تصویر زیر زمان دانلود رو بین 1 تا 6 بامداد تنظیم کنید
( یادتون باشه 1 تا 6 قبل از ظهر رو تنظیم کنید یعنی ق.ظ رو انتخاب کنید)
بدینصورت دانلود از ساعت 1 صبح شروع شده و راس ساعت 6 صبح دانلود قطع شده و سیستم بطورخودکار خاموش میشود
موفق باشید
اگه شانست خوب باشه تا خود صبح کار میکنه و دیسکانکت نمی شه ! و اگه هم از اون شبهایی باشه که سرعت کمه یا زیاد نوسان داره اونوقت ممکنه نصفه شب یه دفعه دیسکانکت شه . کلا زیاد نمیشه روش حساب کرد شانسیه . اما معمولا وقتی دیسکانکت میشه دوباره بلافاصله میشه وصل شد این طور نیست که تا خود صبح قطع بمونه . شما سیستمو روشن بذار اگه دیسکانکت شد که از بدشانسیت بوده و اون شب کم دانلود می کنی اگه هم نشد تا 6 صبح میتونی دانلود منیجرها رو یه جوری تنظیم کنی که سر ساعت 6 دانلود رو قطع کنن یا کلا کامپیوتر صبح خاموش شه . در هر صورت چه دیسکانکت بشه چه نشه هیچ عیبی نداره سیستم روشن بمونه چون دیسکانکت شدن آسیبی به سیستمت نمیزه ! فقط یه کم برق بیشتر مصرف میشه فایلت هم کامل دانلود نمیشه ! اگه هم سیستم رو طوری تنظیم نکنی که سر ساعت 6 دانلود قطع بشه اونوقت ممکنه خواب بمونی و تا صبح همه حجمت مصرف شده باشه . طریقه تنظیم کردن دانلود منیجر رو هم دوستمون خیلی عالی توضیح دادن.
یه بابایی بود اینجا میخواست بره خارج کشور، چی شده پیداش نیس؟!
اینکه شبا رایگانه صد درصده.یه بار کم نشه؟
Last edited by armin_punisher6; 04-02-2010 at 23:16.
بچه ها ميخوام يه نرم افزار معرفي كنم بهتون واسه خاموش شدن كامپيوتر سر موقع تنظيم شده رد خور نداره اشتباه كنه .ShutdownerX
يه سرچ كوچيك كنيد پيدا ميشه فكر كنم 300 كيلو بايت باشه .
عاليه من هميشه از اين استفاده ميكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)