تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 416 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

شروع کن بینیم چی میخوای بگی کرتل جان
    بزارید مانگای این هفته هم بیاد و احیانا اگر دوستانی که کنکور دارن هم از این امتحان سخت الهی فارق بشن ...
    چرا اینجا یهو اینقد سوت و کور شد؟!
    مانگا که داشت تقریبا به بیراهه می رفت تو این نبرد چهارم نینجاها و همش ما داشتیم مبارزات تکراری می دیدیم و از ناروتو و ساسوکه هم خبری نبود ....فصل امتحانات و کنکور هم شروع شد همه رفتن دنبال آینده سازی !!!!
    چرا گنجیتسوی ساسکه مثله ایتاچی نشد ؟
    مگه ایتاچی همه چی رو بهش نداد ؟ مگه سوسانه لازمش تسوکویمی و اماتراسو نیست ؟
    گنجیتسوی ایتاچی هم از قدرت تسوکویمی میتونست تو زمان دست کاری کنه دیگه !!

این یکی از سوالات من هم بود ...مخصوصا توی مبارزه با دانزو یه یه تیکه ساسوکه گنجوتسو اجرا کرد و ایتاچی رو با گنجوتسو احضار کرد اما اینکه مثل مبارزه ایتاچی یا کاکاشی نتونست یه تسوکایومی بزنه باز جای سوال داره !!!!!!!!! باید دید با پیوند جدید چشمی چه می تونه اجرا کنه ...فعلا من موندم تو کف این جینچوریکی های قبلی اونم هم با رینگان هم شارینگان !!!!!!!!!!! مانگای این هفته بیاد تا کلی روی این موضوع بحث کنیم ...
    راستی کسی اسم اون 6 تا جینچوریکی قبلی رو می دونست که مادارا احضارشون کرد ...جسد هاشون رو از کجا آورد ؟؟؟...یعنی تکنین زنده کردن مردگان پین رو داره !!!!!! چه جوری این کار رو کرد ؟؟؟؟؟ از کابوتوچیمارو کمک گرفت ؟؟؟ چی جوری اونها پدید اومدند !!!
    سرنوشت یاماتو و اون زنه که مهر اوروچی را داشت ( کونان یا یه همچین چیزی ) چی شد ؟؟؟؟؟؟؟

2. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اسم اون 6 تا جینچوریکی قبلی رو می دونست که مادارا احضارشون کرد ...جسد هاشون رو از کجا آورد ؟؟؟.
    کامل تو قسمتی که تو مجلس 5کاگه میاد توضیح میده .. .
    همشون رو وقتی پین زنده بود طی گروه های دونفره دستگیر کردن . .
    این انیمه پر از اشکاله . .
    مثلا همین دانزو !!! تونست10 تا چشم اوچیها پیوند بزنه . .. اونوقت اوروچیمارو که بانی این کار بود به دنبال چشم ایتاچی و ساسکه مرد !!!

4. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مانگای جدید هم دیشب اومد !!!! بخونید که بعد از مدت ها یه کم هیجان داشت ....ناروتو هم بالاخره اومد !!! ساسوکه منتظریم شاید این جمعه بعدی بیایی ...این جمعه که ناروتو آمد !!!! چه کرد ناروتو توی این چپتر !!!!!!!!!!! ترکوند....

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

کامل تو قسمتی که تو مجلس 5کاگه میاد توضیح میده .. .
    همشون رو وقتی پین زنده بود طی گروه های دونفره دستگیر کردن . .
    این انیمه پر از اشکاله . .
    مثلا همین دانزو !!! تونست10 تا چشم اوچیها پیوند بزنه . .. اونوقت اوروچیمارو که بانی این کار بود به دنبال چشم ایتاچی و ساسکه مرد !!!
    چشم ایتاچی رو میخواست چون بلاخره چشماش تک بودن , اما وقتی همه خاندان اوچیها مردن فقط ساسکه موند براش , ایتاچی رو که نمیتونست گیر بیاره , پس اومد نفرین بهش داد بعدشم که تمرین باش کرد تا بشه بدن جدیدش و ...
    اما واقعا الان جای اوروچیمارو خالی هست , تو این شرایط اگه اونم بود جنگ خیلی باحال تر میشد!

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

چشم ایتاچی رو میخواست چون بلاخره چشماش تک بودن , اما وقتی همه خاندان اوچیها مردن فقط ساسکه موند براش , ایتاچی رو که نمیتونست گیر بیاره , پس اومد نفرین بهش داد بعدشم که تمرین باش کرد تا بشه بدن جدیدش و ..
    اینا رو که میدونم . ..
    همین دانزو همه ی چشم مرده ها رو پیوند زد نمونش چشم قویه شیسوئی . . .
    الان کابوتو یه جورایی یاد اوروچیمارو رو زنده میکنه واسه همین بچه های اینجا بهش میگن کابوتوچیمارو

8. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

آره در جریان مانگا هستم , خدا کنه زود این قسمتا رو بگذرونن جنگ های عروسکای کابوتوچیمارو ببینیم
    بدترین پایان برای این داستان برای من اینه که ناروتو و ساسکه دارن میجنگن , بعد ساکورا یه کار احمقانه بکنه , کلا از این دختر خیلی بدم میاد, 440 قسمت انیمه دیدیم 1ذره کار مثبت نکرد , الان اگه بخواد بیاد یه نقش مهم ایفا کنه خیلی زور داره , یه کاراکتر جدید بیارن بهتر این هست ..

10. این کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه کاراکتر جدید بیارن بهتر این هست
    Agreed

من منتظر مبارزه کونان با مادارا هستم هرچند نتیجش رو میدونم ولی دیدنش حال میده . . .

12. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آره در جریان مانگا هستم , خدا کنه زود این قسمتا رو بگذرونن جنگ های عروسکای کابوتوچیمارو ببینیم
    جنگ عروس های کابوتوچیمارو که دیگه حال نمیده باید دید این 6 تا جینچوریکی قبلی که مادارا ساخته چی هستند که گذاشته برای روز آخر مبارزه ....راستی مانگا یعنی داره تموم میشه !!!! فکر می کنیت مانگایی 600 قسمتی بشه ؟؟؟؟

دترین پایان برای این داستان برای من اینه که ناروتو و ساسکه دارن میجنگن , بعد ساکورا یه کار احمقانه بکنه
    خدا کنه موقع مبارزه این دوتا از شدت ناراحتی غش کنه یه 4 روزی تو کما باشه !!!!

440 قسمت انیمه دیدیم 1ذره کار مثبت نکرد , الان اگه بخواد بیاد یه نقش مهم ایفا کنه خیلی زور داره , یه کاراکتر جدید بیارن بهتر این هست ..
    کلا فقط برای جذب مخاطب دختر این شخصیت را وارد مانگا و انیمه کردند و گرنه هیچ چیزی نداره نه تکنیکی نه قدرتی نه پیشرفتی نه چیزی ....سوناده حد اقل یه احضار به درد بخور داره این هیچی نداره !!!! ...یه نکته جالب توی همه تیم ها یه شخصیت زن هستش یعنی یه دختر پیدا میشه !!!! کلا برای پر کردن وقت مرد ها این ها را می آوردند توی تیم ها !!!!

الان داشتم قسمت های قبلی رو یه نگاهی می انداختم توی انیمه اونجایی که مادارا به جلسه هوکاگه ها وارد میشه واعلان جنگ میده توی توضیحاتش در مورد لوح باستانی اوچیها میگه که این لوح فقط با ترکیب شارینگان ، مانگیکو شارینگان و رینگان قابل دیدن هستش !!!
    این که میشه سه نوع چشم ... یعنی مادارا سه تا چشم می خواد داشته باشه ...یکی که شارینگان داره و اون یکی هم که رینگان گرفته ..تا به حال هم من یادم نمیاد که مانگیکو زده باشه پس ممکن هست که نداشته باشه یا از دست داده باشه و به دنبال مانگیکو ساسوکه باشه !!؟!؟!؟

14. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت

پيش فرض

جنگ عروس های کابوتوچیمارو که دیگه حال نمیده باید دید این 6 تا جینچوریکی قبلی که مادارا ساخته چی هستند که گذاشته برای روز آخر مبارزه ....راستی مانگا یعنی داره تموم میشه !!!! فکر می کنیت مانگایی 600 قسمتی بشه ؟؟؟؟

خدا کنه موقع مبارزه این دوتا از شدت ناراحتی غش کنه یه 4 روزی تو کما باشه !!!!

کلا فقط برای جذب مخاطب دختر این شخصیت را وارد مانگا و انیمه کردند و گرنه هیچ چیزی نداره نه تکنیکی نه قدرتی نه پیشرفتی نه چیزی ....سوناده حد اقل یه احضار به درد بخور داره این هیچی نداره !!!! ...یه نکته جالب توی همه تیم ها یه شخصیت زن هستش یعنی یه دختر پیدا میشه !!!! کلا برای پر کردن وقت مرد ها این ها را می آوردند توی تیم ها !!!!

الان داشتم قسمت های قبلی رو یه نگاهی می انداختم توی انیمه اونجایی که مادارا به جلسه هوکاگه ها وارد میشه واعلان جنگ میده توی توضیحاتش در مورد لوح باستانی اوچیها میگه که این لوح فقط با ترکیب شارینگان ، مانگیکو شارینگان و رینگان قابل دیدن هستش !!!
    این که میشه سه نوع چشم ... یعنی مادارا سه تا چشم می خواد داشته باشه ...یکی که شارینگان داره و اون یکی هم که رینگان گرفته ..تا به حال هم من یادم نمیاد که مانگیکو زده باشه پس ممکن هست که نداشته باشه یا از دست داده باشه و به دنبال مانگیکو ساسوکه باشه !!؟!؟!؟
    Agreed

من منتظر مبارزه کونان با مادارا هستم هرچند نتیجش رو میدونم ولی دیدنش حال میده . . .

آره واقعا قبول دارم , اول شیپودن که تازه سوناده تکنیک یادش داده بود 4تا تکنیک میزد اما حالا فقط فلاش بک میزنه قدیم و ...
    , , , , , , ,
    احتمالا همون مانگیکو ساسکه هست , میدونی فعلا ساسکه رو میخواد , چون واقعا از مبارزاتش لذت میبره , وقتی ساسکه داشت با دانزو مبارزه میکرد , وقتی ساسکه زد اون دختره رو با شمشیر زد تا دانزو رو اتک بده , گفت این چیزیه که میخوام , احتمالا خودش میدونه که ساسکه و ناروتو 2تا بچه سرنوشت ساز هستن .

16. 3 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این مانگای جدید هم اومد ..داستان ادامه داره به جاهایی که من مورد نظرم بود داره نزدیک میشه باید دید چی میشه....چپتر هفته بعد باید جالب باشه ...!!!
    من که بیشتر با عکس هایی که مانگا اسپات آخر مانگا ها می اندازه حال می کنم !!! خداییش ناب و تماشایی هستن این عکس ها !!! دستشون درد نکنه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •