بچه ها کسایی که این گوشیو دارن همه فارسی و عربی دارن؟
اين مربوط به کشور سازنده گوشی میشه؟
چه جوری؟ میشه توضیح بدی؟
بچه ها کسایی که این گوشیو دارن همه فارسی و عربی دارن؟
اين مربوط به کشور سازنده گوشی میشه؟
چه جوری؟ میشه توضیح بدی؟
آموزشش تو این تاپیک هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت همه دوستان
داداشم یه n82جدیدا خریده که بصورت عملی خیلی چیزهاشو با گوشی خودم(n95 8gig )مقایسه کردیم
در موردعکسایی که با یه زاویه خاص و با هردو گوشی(با فلاش) گرفتم،توی خود صفحه نمایش موبایل اینطور به نظر می رسه که تصویر گرفته شده باn82کدر تر و ناشفاف تر ازn95 8gigهستش و با قاطعیت کامل گفتم که عکسای گوشی من خیلی بهتره وکلی ذوق کردیمو موقعیکه هر 2 عکس رو به کامپیوتر انتقال دادم با کمال تعجب دیدم که عکس گرفته شده باn82خیلی شفاف تر وبا جزئیات خیلی بیشتر از ان 95 8گیگ هست
اینطور می شه نتیجه گرفت که رزلوشن صفحه نمایش ان 95 8گیگ بالاتر از ان82 هست(آزمایش بصورت عملی نه در ریویو ها)،ولی فلش زنون کار خودشو میکنه و عکسها توی کامپیوتر بسیار شفافتر و واضح تر از ان 95 هست.(اصلا فلاش n82موقع زدن آدمو کور میکنهولی n95 8gigرو میشه راحت تحمل کرد.)
در مورد سرعت جابجایی منوها وباز کردن اونا خب، ان82 سرتر بود
ولی یه مورد که توجه منو جلب کرد اینه که اتو روتیت (چرخش خودکار صفحه)ان 82 خیلی به زحمت انجام میشد (تکون باید واقعا تکون باشه که صفحه بچرخه)ولی توی ان95 خیلی روان و براحتی در حالت عمودی و افقی صفحه می چرخهدوستانی که اطلاعات دارند بررسی کنند..که آیا درسته یا نه؟
در مورد کاور داشتن لنز دوربین ان82 هم مطمئنا یه پوئن بزرگ نسبت به ان95 8گیگ محسوب میشه..
اگه ان82 کلیدهای یه خورده بهتری داشت حتما می خریدمش
ولی توصیه کلی به دوستان غیر از اونایی که ظاهر واسشون مهم نیست اینه که اگه قصد خرید دارین،من بهشون (بر خلاف میل باطنی)ان82 رو پیشنهاد می کنم با تشکر از همه دوستان.
یه سئوال از دوستان اینکه n82کلید(pen )قلم مثل n95 داره یا نه؟؟!!!
من که هر چی گشتم پیدا نکردم شاید هم دکمه میانبری داشته باشه که من ندونم!!
ولی واقعا اگر این کلیدو نداشته باشه که فاتحه.....(مارک دار کردن،کات پیس،تغییر زبان و.........)
دوستانی که میدونند لطفا راهنمایی کنند...
احتمالا کلیدهای مربع و ستاره اون کارهایی که گفتی میکنن !
(توی n96 که اینطوریه)
نه عزيزم...ورژن گوشي داداشت چنده؟ من از 11 به 20 كه آپديت كردم روتيت عالي شده...![]()
همونطور که mstf666 جان گفتند از کلید # و * برای این کار استفاده میشه.
بچه ها
اگه رو گوشیم نرم افزار فارسی ساز نصب کنم ،گوشیم هنگ نمی کنه؟
این گوشی خودش فارسی را ساپورت می کنه.
کافیه شما یه بار پروداکت کد را عوض کنید و بعدش یه بار آپدیت کید.
زبان فارسی به گووشی شما اضافه میشه.
به نظر منم بهترین روش فارسی کردن گوشی همین تغییر پروداکت کد و در نهایت یه آپدیت ساده هست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)