مثه سري هايه قبلش نيس كلا سبكش عوض شده من الان چاپتر 4 هستم و هيچ چيزه ترسناكي توش نديدم اگه ميذاشتن مكس پين اسمشو بيشتر بهش مي اومد
مثه سري هايه قبلش نيس كلا سبكش عوض شده من الان چاپتر 4 هستم و هيچ چيزه ترسناكي توش نديدم اگه ميذاشتن مكس پين اسمشو بيشتر بهش مي اومد
دوستان یک سئوال تو سری قبل موس کار نمی کرد و کنترل بازی با کیبورد بود تو این یکی هم مثل قبله یا میشه با موس بازی کرد ؟
توی این نسخه کنترل با ماوس و صفحه کلید هم هست
بازی نسبت به شماره 4اش به نظر من فقط از نظر گرافیک پیشرفت داشه
این بازی بیشتر شبیه بازیهای اکشن اول شخص شده
بکش بکش وحشیانه بدون معما
اين بازي نسبت به شماره هاي قبليش تغيرات زيادي كرده.اينا يه سري هستن كه چندتاشو ميگم:
ماشين چاپ ها براي سيو:به نظر من اين يه اشتباه محض بود چون مثلا بعد مبارزه با يه قول خفن ميرفتيم سيو كنيم تو همه نسخه ها يه آهنگ آروم داشت كه خيلي خوب بود.
تنهايي!:اين بازي تنهايي رو هم از دست داد و ديگه چيزي نميمونه كه ما ازش بترسيم.(شوا مثل يه انبار سلاحي چيزي هميشه پشت سرمونه!)
سبك:اين بازي سبكشم از دست داد.الان كه من بازي ميكنم فكر ميكنم دارم يه بازي اكشن سوم شخص بازي ميكنم تا يه بازي ترسناك.
به نظر شما تو شماره بعدي قراره چه چيزهايي رو از دست بده؟اون علف هاي رنگيرو؟يا يكي از كاراكترها؟يا ....؟
دوستان حجم اصلي بازي همون 7 گيگه.اين تيم پسراني ها حجم بازي ها رو نميدونم چه جوري زياد ميكنن.مثلا حجم تراين رو كرده بودن 1.50 گيگ درحالي كه 500 مگ بود!ي همين ARMA IIاونم حجمش 7گيگ بود كرده بودن 9 گيگ.
فايل تورنتش دقيقا به اين صورت هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم از سايتش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 18-09-2009 at 10:24.
اقا من تو قسمت ماشین سواریش موندم همون جایی که باید پشت یه تیربار بشینیم و موتور سوارا و کامیونهارو هدف بگیریم فکر کنم اخراشم جایی موندم که یه کامیون سعی میکنه ما رو هل بده به دره هر کاری کردم نشد هر چی هم به کامیونه یا ادمهای پشتش شکلیک میکنم بازم ما رو هل میده به دره
آقا مشکل رو تونستم حل کنم و زبان رو انگلیسی کردم
اگر افرادی هستند که زبان بازیشون انگیسی نیست میتونند بعد از اجرای بازی از اون کادری که باز میشه که به شما اجازه انتخاب بازی با دایرکس 09 یا 10 رو میده از بالا سمت راست میتونید از پنل Language زبان بازی رو عوض کنید
100 درصد تایید میشهاين بازي نسبت به شماره هاي قبليش تغيرات زيادي كرده.اينا يه سري هستن كه چندتاشو ميگم:
ماشين چاپ ها براي سيو:به نظر من اين يه اشتباه محض بود چون مثلا بعد مبارزه با يه قول خفن ميرفتيم سيو كنيم تو همه نسخه ها يه آهنگ آروم داشت كه خيلي خوب بود.
تنهايي!:اين بازي تنهايي رو هم از دست داد و ديگه چيزي نميمونه كه ما ازش بترسيم.(شوا مثل يه انبار سلاحي چيزي هميشه پشت سرمونه!)
سبك:اين بازي سبكشم از دست داد.الان كه من بازي ميكنم فكر ميكنم دارم يه بازي اكشن سوم شخص بازي ميكنم تا يه بازي ترسناك.
به نظر شما تو شماره بعدي قراره چه چيزهايي رو از دست بده؟اون علف هاي رنگيرو؟يا يكي از كاراكترها؟يا ....؟
دوست من دکمه هایی که ظاهر میشه رو باید به موقع بزنی و هر چی دشمن پشتت هست رو باید از بین ببری بعد ماشینه میپره اونور پل.![]()
این BoysTeamPC میاد بازی رو روی سیستمش نصب میکنه و بعد دوباره با Installshield براش Setup درست میکنه، به همین دلیله که حجم میره بالا.
بعد هم یه سری از فایلها رو حذف می کنن، جدیدا تمام بازی هاشون این مشکل رو داره!
نمیدونم چرا بعضی ها بیخودی از این شرکت دفاع میکنند، مثثل دوستمون تو چند صفحه قبل که گفتن بازی Darkest of Days ایشون پوشه Movies داره!
آخه مگه میشه هر دو از یه شرکت بگیریم اونوقت برای من نداشته باشه و برای ایشون داشته باشه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)