تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 246 از 545 اولاول ... 146196236242243244245246247248249250256296346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

داره خودمونی میشه hrm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مثه سري هايه قبلش نيس كلا سبكش عوض شده من الان چاپتر 4 هستم و هيچ چيزه ترسناكي توش نديدم اگه ميذاشتن مكس پين اسمشو بيشتر بهش مي اومد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یک سئوال تو سری قبل موس کار نمی کرد و کنترل بازی با کیبورد بود تو این یکی هم مثل قبله یا میشه با موس بازی کرد ؟

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان یک سئوال تو سری قبل موس کار نمی کرد و کنترل بازی با کیبورد بود تو این یکی هم مثل قبله یا میشه با موس بازی کرد ؟
    توی این نسخه کنترل با ماوس و صفحه کلید هم هست

4. این کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی نسبت به شماره 4اش به نظر من فقط از نظر گرافیک پیشرفت داشه
    این بازی بیشتر شبیه بازیهای اکشن اول شخص شده
    بکش بکش وحشیانه بدون معما

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اين بازي نسبت به شماره هاي قبليش تغيرات زيادي كرده.اينا يه سري هستن كه چندتاشو ميگم:
    ماشين چاپ ها براي سيو:به نظر من اين يه اشتباه محض بود چون مثلا بعد مبارزه با يه قول خفن ميرفتيم سيو كنيم تو همه نسخه ها يه آهنگ آروم داشت كه خيلي خوب بود.
    تنهايي!:اين بازي تنهايي رو هم از دست داد و ديگه چيزي نميمونه كه ما ازش بترسيم.(شوا مثل يه انبار سلاحي چيزي هميشه پشت سرمونه!)
    سبك:اين بازي سبكشم از دست داد.الان كه من بازي ميكنم فكر ميكنم دارم يه بازي اكشن سوم شخص بازي ميكنم تا يه بازي ترسناك.
    به نظر شما تو شماره بعدي قراره چه چيزهايي رو از دست بده؟اون علف هاي رنگيرو؟يا يكي از كاراكترها؟يا ....؟

دوستان حجم اصلي بازي همون 7 گيگه.اين تيم پسراني ها حجم بازي ها رو نميدونم چه جوري زياد ميكنن.مثلا حجم تراين رو كرده بودن 1.50 گيگ درحالي كه 500 مگ بود!ي همين ARMA IIاونم حجمش 7گيگ بود كرده بودن 9 گيگ.

7. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان حجم اصلي بازي همون 7 گيگه.اين تيم پسراني ها حجم بازي ها رو نميدونم چه جوري زياد ميكنن.مثلا حجم تراين رو كرده بودن 1.50 گيگ درحالي كه 500 مگ بود!ي همين ARMA IIاونم حجمش 7گيگ بود كرده بودن 9 گيگ.

فايل تورنتش دقيقا به اين صورت هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اينم از سايتش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Spaniuly; 18-09-2009 at 10:24.

9. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اقا من تو قسمت ماشین سواریش موندم همون جایی که باید پشت یه تیربار بشینیم و موتور سوارا و کامیونهارو هدف بگیریم فکر کنم اخراشم جایی موندم که یه کامیون سعی میکنه ما رو هل بده به دره هر کاری کردم نشد هر چی هم به کامیونه یا ادمهای پشتش شکلیک میکنم بازم ما رو هل میده به دره

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا من بازی رو گرفتم ولی یه مشکلی که دارم اینه که نوشته ها همه ژاپنی هستند
    حالا پچی فایلی چیزی نیست که بازی به انگلیسی تبدیل بشه؟
    آقا مشکل رو تونستم حل کنم و زبان رو انگلیسی کردم
    اگر افرادی هستند که زبان بازیشون انگیسی نیست میتونند بعد از اجرای بازی از اون کادری که باز میشه که به شما اجازه انتخاب بازی با دایرکس 09 یا 10 رو میده از بالا سمت راست میتونید از پنل Language زبان بازی رو عوض کنید

اين بازي نسبت به شماره هاي قبليش تغيرات زيادي كرده.اينا يه سري هستن كه چندتاشو ميگم:
    ماشين چاپ ها براي سيو:به نظر من اين يه اشتباه محض بود چون مثلا بعد مبارزه با يه قول خفن ميرفتيم سيو كنيم تو همه نسخه ها يه آهنگ آروم داشت كه خيلي خوب بود.
    تنهايي!:اين بازي تنهايي رو هم از دست داد و ديگه چيزي نميمونه كه ما ازش بترسيم.(شوا مثل يه انبار سلاحي چيزي هميشه پشت سرمونه!)
    سبك:اين بازي سبكشم از دست داد.الان كه من بازي ميكنم فكر ميكنم دارم يه بازي اكشن سوم شخص بازي ميكنم تا يه بازي ترسناك.
    به نظر شما تو شماره بعدي قراره چه چيزهايي رو از دست بده؟اون علف هاي رنگيرو؟يا يكي از كاراكترها؟يا ....؟
    100 درصد تایید میشه

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

اقا من تو قسمت ماشین سواریش موندم همون جایی که باید پشت یه تیربار بشینیم و موتور سوارا و کامیونهارو هدف بگیریم فکر کنم اخراشم جایی موندم که یه کامیون سعی میکنه ما رو هل بده به دره هر کاری کردم نشد هر چی هم به کامیونه یا ادمهای پشتش شکلیک میکنم بازم ما رو هل میده به دره
    دوست من دکمه هایی که ظاهر میشه رو باید به موقع بزنی و هر چی دشمن پشتت هست رو باید از بین ببری بعد ماشینه میپره اونور پل.

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

این BoysTeamPC میاد بازی رو روی سیستمش نصب میکنه و بعد دوباره با Installshield براش Setup درست میکنه، به همین دلیله که حجم میره بالا.
    بعد هم یه سری از فایلها رو حذف می کنن، جدیدا تمام بازی هاشون این مشکل رو داره!
    نمیدونم چرا بعضی ها بیخودی از این شرکت دفاع میکنند، مثثل دوستمون تو چند صفحه قبل که گفتن بازی Darkest of Days ایشون پوشه Movies داره!
    آخه مگه میشه هر دو از یه شرکت بگیریم اونوقت برای من نداشته باشه و برای ایشون داشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •