سلام ناصر جون.دوباره خوش اومدی.
بردیا هم هست.اتفاقا تو این مدت که نبودی تو چند تا تاپیک به یادت بود و راجع به بن شدنت یه چیزایی میگفت.
راستی اون یکی ل.ن.گ.ی هم برگشته و تو متفرقه واسه خودش یک تاپیک زده که من برگشتم![]()
سلام ناصر جون.دوباره خوش اومدی.
بردیا هم هست.اتفاقا تو این مدت که نبودی تو چند تا تاپیک به یادت بود و راجع به بن شدنت یه چیزایی میگفت.
راستی اون یکی ل.ن.گ.ی هم برگشته و تو متفرقه واسه خودش یک تاپیک زده که من برگشتم![]()
توقع دارند از این به بعد ورزشکارها با ریش موهای فرق بغل و قیافه عجق وجق برن تو زمین.دو روز دیگه هم میگن نباید با شورت برین و به جاش باید شلوار بپوشین.
چه قانونهایی از خودشون در میکنند.
همش زیر سر علی آبادیه.دو سال یش میگفت ورزشکارانی که از مدلهای غربی پیروی میکنند(مدل مو و ریش و ابرو) حق بازی ندارند ولی وقتی با اعتراض عده ای مواجه شد یک مقدار کوتاه اومد و فت سعی میکنیم باهاشون برخورد کنیم.حالا که یک مدت گذشت و جای خودشو محکم کرده رفته سراغ حرفهای اولش.
یا ریش رو بزنند یا از هفته سوم حق بازی ندارند![]()
Last edited by iman_s; 08-08-2008 at 02:29.
به باشگاه استقلال نامه دادند که امیرآبای و اکبرپور باید ریشهاشونو بزنند وگرنه از هفته سوم محروم میشند.
تو برنامه نود فردوسی پرو ازش پرسید این قضیه واقعیه و اتمیرآبادی هم تایید کرد و گفت من چند ساله که ریشهام اینجوریه و مدل خاصی نداره.نمیدونم چرا گیر دادند.
متأسفانه من دیشب نتونستم برنامه نود رو ببینم.. بجز قضیه ی ریش امیرآبادی، خبر خاصه دیگه ای نبود ؟
نه زیادخبری نبود قطبی و مهدی شیری و امیرآبادی مهمان برنامه بودند چیزخاصی هم جزاون مطلب گفته نشدبازیهاشون هم که بهترین بازی همون استقلال بودکه اونو هم دیدی
![]()
سلام
یکی تو این تاپیک نیست بمن بگه این دفعه چرا منو بن کردن .والا با یوزر قبلی من کاری نکردم که اینها بازم بمن لطف کردن و منو بن کردن ...یکی منو راهنمایی کنه که این بن شدن پیاپی منو باید با کدوم از مدیران سایت صحبت کنم .
ویرایش شد.......
Last edited by emad64; 08-08-2008 at 12:40.
سلام اف ث بایرن داشتن دویوزرغیرمجازه توسایت احتمالا کسی اینو میدونه وراپورتتو میدهمیشه حدس زدکارکدوماست اما دفعه بعد آیدیتو انقدرتابلو انتخاب نکن که طرف بفهمه
![]()
ضمنابرنامه دیروز با شهرام شفیع زاده هم صحبت کردکه بدجورزدتوپوز عادل لنگی
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)