تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 246 از 2014 اولاول ... 1461962362422432442452462472482492502562963467461246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,451 به 2,460 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    باقري: منتظر صحبت با علي دايي براي حضور در تيم ملي هستم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در صورت نيازم براي حضور در تيم ملي، منتظر صحبت با دايي هستم.
    كريم باقري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بدون شك انگيزه زيادي دارم كه براي پرسپوليس به ميدان مي‌روم؛ در غير اينصورت مطمئن باشيد دنبال كاري به غير از فوتبال مي‌رفتم.
    وي افزود: در صورت نياز براي حضور در تيم ملي، منتظر صحبت با دايي هستم چون بايد ديد مي‌تواند شرايط من را با اين حال بپذيرد يا خير. از سويي، آيا در اين شرايط به سود تيم ملي هستم.
    باقري عنوان كرد: به هيچ كس نگفتم كه براي حضور در تيم ملي انگيزه زيادي دارم؛ بلكه به من گفتند دايي تو را مي‌خواهد. من هم گفتم نياز به صحبت است.
    هافبك سابق تيم ملي فوتبال خاطر نشان ساخت: نمي‌دانم تا چه حد اين حرف‌ها صحت دارد يا چه كسي اين شايعه را انداخته است. سعي مي‌كنم زياد به اين مسئله فكر نكنم.
    وي درباره شرايط پرسپوليس اظهار داشت: تيم‌هاي بزرگ حاشيه دارند؛ ولي اميدوارم بچه‌ها دست به دست همديگر در بازي حساس مقابل استقلال اهواز 3 امتياز را كسب كنند تا قهرماني ما به خطر نيفتد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مرسی مجتبی جان که اخبار رو پیگیری میکنی و میزاری

خواهش ميشه عزيز

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هر چي ميكشيم از اين مرتيكه ... انصاريفره :

با شكايت آري‌هان و از سوي فيفا
    پرسپوليس به كسر شش امتياز ديگر تهديد شد
    خبرگزاري فارس: مربي سابق و هلندي تيم فوتبال پرسپوليس تهران از باشگاه شكايت كرد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، روز گذشته فدراسيون فوتبال در نامه اي، شكايت آري‌هان از باشگاه را به حبيب كاشاني ابلاغ كرد.
    آري‌هان اعلام كرده است مبلغ 70 هزار يورو از پرسپوليس طلب دارد.
    فيفا اعلام كرده است، در صورت عدم پيگيري اين اولتيماتوم، بار ديگر شش امتياز از تيم فوتبال پرسپوليس كسر خواهد شد.
    پيش از اين نيز شش امتياز از اين تيم به حكم فيفا كسر شده بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به قول كاشاني برا نرفتن به ليگ پايين به حد كافي امتياز جمع كرديم

اون مدير بي غيرتي كه دم از شرف ميزد حالا نشسته داره گندي رو كه زده ميبينه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کاشانی: با نظر مربیان مرزبان از کادر فنی جدا شدساعت خبر: 17:52 - تاريخ خبر: 20/01/1387 با حکم مدیر عامل باشگاه پرسپولیس، علیرضا مرزبان به سمت مشاور فنی مدیر عامل‎، محمود خوردبین به سمت سرپرست و غلامرضا احمدی به سمت مسئول روابط عمومی باشگاه پرسپولیس منصوب شدند.

حبیب کاشانی با اعلام این خبر گفت: «با مشورتی که با کادر فنی تیم داشتیم و با توجه به تعداد بازیهای باقیمانده و لزوم زیر نظر گرفتن بازیکنان لیگ برتر و لیگ یک کشور برای جذب بازیکن برای سال آینده، تصمیم گرفته شد مرزبان از کادر فنی جدا و به عنوان مشاور فنی مدیر عامل، مسئولیت زیر نظر گرفتن بازیکنان فوتبال کشور را عهده دار شوند. وی کماکان با کادر فنی پرسپولیس نیز در ارتباط خواهند بود و از حضورشان در مواقع لزوم استفاده خواهد شد.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص صدور حکم سرپرستی برای محمود خوردبین نیز گفت: با توجه به بهبودی نسبی "محمود خوردبین" و آمادگی وی برای همراهی تیم در سفرهای شهرستانی، مجدداً در سمت سرپرستی در خدمت خوردبین خواهیم بود و غلامرضا احمدی نیز مجدداً به عنوان مسئول روابط عمومی باشگاه ادامه فعالیت خواهند داد».

حبیب کاشانی افزود: «در عین حال با توجه به اینکه طی روزهای آینده شاهد چاپ و انتشار روزنامه «پرسپولیس» جهت اطلاع رسانی مناسب به هواداران خواهیم بود، عباس علیپور (مسئول پیشین روابط عمومی باشگاه) در روزنامه «پرسپولیس» حضور خواهد داشت».

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب اینم از تفاوت های لیگ ما با لیگ کشورای دیگس ،،، استقلال پرسپولیس 5 بار بیشتر از سایر تیمها میزبان هستن ،،، چرا ؟ چون بازی با صبا باطری و سایپا ، راه آهن ، پیکان ، تا پارسال تیم پاس رو هم تو تهران انجام میدن... با اینکه این تیم ها ورزشگاه اختصاصی با کیفیت مطلوبی هم دارن ،، اما از حق میزبانی برخوردار نیستن..
    هر دو تیم بازی های سختی پیش رو دارن ، مس ، سایپا ،، صبا باطری ، ملوان حتی برق که جون تازه گرفته و شیرین فرازی که تلاش میکنه از سقوط فرار کنه...
    پس نه کار سپاهان آسونه و نه کار پرسپولیس و نمیشه میزبانی رو ملاک شانس بیشتر دونست
    اما بازی آخر عجب حالی میده....
    بله ما قرمز و آبی های پایتخت 5-6 بار بیشتر میزبانیم اونم بخاطر طرفدارای زیادش ولی شما تیم داوری تو این چند سال پشتتون بوده که فوتبالو از 2 قطبی بودن در بیارن...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بله ما قرمز و آبی های پایتخت 5-6 بار بیشتر میزبانیم اونم بخاطر طرفدارای زیادش ولی شما تیم داوری تو این چند سال پشتتون بوده که فوتبالو از 2 قطبی بودن در بیارن...

چند وقت پيش از پشت پرده كارهايي كه اين ساكت انجام داده تا تيمش به اينجا رسيده گذاشته بودم

آدم 2 زار با شرف زندگي كنه بهتره تا متوسل به ...

در اين ليگ كه ما فعلا پاك پاك امتياز جمع كرديم و نه نق زديم و زجه

قهرمان ميشيم بي چون و چرا

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کعبی :قطبی و دنیزلی را مقایسه نمی کنمساعت خبر: 15:35 - تاريخ خبر: 20/01/1387 بازیکن تیم فوتبال پیروزی تهران می گوید : هیچ وقت نگفتم دیگر برای تیم پیروزی بازی نمی‌کنم و قطبی و دنیزلی را هم با یکدیگر مقایسه نکردم اما از قول من نوشته اند که قطبی در حد دنیزلی نیست.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، مصاحبه‌های جنجالی حسین کعبی پس از بازی مقابل تیم فوتبال استقلال تهران در شهر آورد 64 ، حاشیه‌های زیادی را برای وی به وجود آورد ، البته این بازیکن معتقد است که بیشتر حرف‌هایش تحریف شده و حتی بعضی‌ها از قول وی مصاحبه خیالی نوشته اند.
    کعبی دراین باره اظهار داشت: بعد ازشهرآورد شصت و چهارم با یک روزنامه مصاحبه کردم و همه حرف‌هایم درست چاپ شده بود ولی بعضی از روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها از قول من مصاحبه دروغ چاپ کردند.
    وی در خصوص جلسه دیروز خود با حبیب کاشانی مدیرعامل باشگاه پیروزی تهران گفت: جلسه خوبی بود و درباره اتفاقات اخیر با هم حرف زدیم ، در این چند روز فهمیدم که برخی برای رسیدن به اهداف شخصی خود می‌خواستند خرابم کنند و از این به بعد باید هوشیار باشم. کعبی درخصوص شرایط بحرانی تیم پیروزی هم گفت: متأسفانه در این چند هفته نتایج خوبی نگرفته‌ایم اما این مسائل درفوتبال طبیعی است ،از طرفداران تیم می‌خواهم که ناامید نشوند و تا آخرین هفته تیم پیروزی را حمایت کنند. وی درباره دیدار با تیم استقلال اهواز گفت: بازی کردن با این تیم دراهوازخیلی دشواراست ولی ما دیگر فرصتی برای از دست دادن امتیاز نداریم و تحت هرشرایطی باید برنده از زمین بیرون بیاییم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض نامه‌ي باشگاه پرسپوليس به فيفا

معاون حقوقي پرسپوليس: طلب "آري‌هان" آماده است
    هنوز پرونده "نورالدين" و "ساها" باز است
    كسر امتياز مطرح نيست

معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: پرسپوليس آمادگي پرداخت طلب "آري‌هان" را دارد و به هيچ وجه بحث كسر امتياز در اين باره، مطرح نيست.
    مصطفي شكري درخصوص شكايت آري‌هان از باشگاه پرسپوليس به فيفا مبني بر عدم پرداخت مطالباتش،‌ اظهار كرد: مسائل مالي آري‌هان مربوط به دوره مديريت قبل است و طبق سوابق موجود در پرونده وي، توافقي بين باشگاه و او مبني بر پرداخت 110 هزار يورو صورت گرفته كه از اين مبلغ 40 هزار يورو پرداخت و هفتاد هزار يورو هنوز پرداخت نشده است.
    وي افزود: اين موضوع چندي پيش در جلسه‌اي بين باشگاه و سازمان تربيت بدني مطرح و تاييد شد و باشگاه آمادگي پرداخت اين مبلغ را با كمك سازمان داشت؛ اما، در فاصله‌اي كه وي كشور را ترك كرد، هيچ‌گونه مراجعه‌اي را براي اخذ طلب خود نكرد و حتي وكليش هم در اين رابطه مستقيما با باشگاه وارد مذاكره نشده است.
    شكري ادامه داد: بدنبال اين موضوع، در تاريخ دوم آوريل 2008 (14 فروردين ماه) نامه‌اي از فيفا بدست ما رسيد كه آري هان در اين مورد از باشگاه شكايت كرده و باشگاه موظف است تا 9 آوريل، نتيجه را به فيفا اعلام كند؛ كه باشگاه طي نامه‌اي براي پرداخت مبلغ ياد شده اعلام آمادگي كرده. البته بحث كسر امتياز در اينگونه موارد حتي اگر باشگاه هم توانايي پرداخت را نداشته باشد، بايد فرآيندهاي زيادي را طي كند تا به وقوع بپيوندد و از اين رو هيچ خطري پرسپوليس را تهديد نمي‌كند.
    شكري افزود: گرچه التهابات مبني كسر امتياز در مواردي نظير اين موضوع در جامعه ورزش وجود دارد اما، ما معتقديم كه علاج واقعه را بايد قبل از وقوع كرد و در اين مورد روز گذشته جلسه‌اي با سازمان تربيت بدني داشتيم كه قرار شد تا آخر هفته جاري مبلغ موردنظر آماده و به محض اعلام شماره حساب از سوي آري‌هان يا نمايندگان وي، اين پول را به آنها پرداخت كنيم.
    وي بار ديگر تاكيد كرد: اگر آري‌هان براي اخذ طلب خود با باشگاه مذاكره مي‌كرد، دليلي براي شكايت وجود نداشت. البته منظورم شخص آري‌هان نيست اما برخي افراد كوچك فقط براي استفاده‌هاي تبليغي و مطرح شدن اينگونه مسايل را از طريق شكايت عنوان مي‌كنند.
    معاون حقوقي پرسپوليس همچنين درمورد ديگر پرونده‌هاي موجود عليه باشگاه گفت: متاسفانه موارد ديگري از اين قبيل نظير مطالبات پرداخت نشده نورالدين و ساها وجود دارد كه مربوط به مديريت قبلي است و اكنون در شرايطي كه پرسپوليس با مشكلات مالي مواجه است و حتي هزينه‌هاي سنگين جاري باشگاه هم وجود دارد، مديريت جديد موظف است تا اين مشكلات را حل كند.
    وي ادامه داد: در اين شرايط ما اميد زيادي به كمك‌هاي سازمان تربيت بدني داريم و درمورد اوضاع فعلي هيچ شكايتي را عليه مديريت قبلي باشگاه صورت نداديم. ما فقط مشكلات و مسايل مختلف را مطرح كرديم و هدفمان روشن‌سازي بوده تا سازمان تربيت بدني كه خود مسووليت نظارت بر باشگاه‌ها را برعهده دارد هر طور صلاح بداند عمل كند.
    شكري درباره احتمال برگشت شش امتياز كسر شده از پرسپوليس خاطرنشان كرد: گرچه به برگشت اين شش امتياز نبايد اميد زيادي داشت و به نوعي كار خيلي سخت شده است اما با اين حال ما در حال پيگيري‌هاي حقوقي از طريق مراجع ديگر و طرح مجدد موضوع هستيم. چرا كه معتقدم در تصميم فيفا نقاط ضعفي از جمله عدم حق پذيرش استيناف وجود دارد كه شايد بتوان از اين قضيه در جهت برگرداندن شش امتياز كسر شده استفاده كرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شاه حسینی: دربی ایران می تواند الگوی دنیا باشد رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تاکید کرد: رفتار شایسته بازیکنان و رعابت اصول بازی جوانمردانه در بازیهای استقلال و پرسپولیس باعث شده تخلفات بازیکنان در دربی تقریبا به صفر برسد.
    عبدالرحمن شاه حسینی رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب افزود : دیدار سنتی تیم های استقلال و پرسپولیس از نظر رفتار تماشاگران ، کادر فنی و بازیکنان داخل زمین پیشرفت محسوسی داشته بطوری که دیگر شاهد رفتارهای ناشایست و جنجالی و غیرموجه از سوی عوامل داخل زمین نیستیم و هر دو تیم به خوبی نکات اخلاقی و بازی جوانمردانه را رعایت می کنند.
    شاه حسینی تاکید کرد : بازیهای اخیر تیم های استقلال و پرسپولیس نشان داده رعایت بازی جوانمردانه در این دیدار در حد استانداردهای بالا رعایت می شود بطوری که می توان دربی ایران به الگویی برای دربی های دنیا تبدیل شود.
    رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با بیان اینکه نباید نکات مثبت دربی سنتی تهران نادیده گرفته شود، ابراز امیدواری کرد با رعایت اصول بازی جوانمردانه از سوی تماشاگران و احترام متقابل به تماشاگران و تیم حریف ، دربی ایران با حداقل جرائم و تخلفات انضباطی برگزار شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •